Sad sam 4. razred gimnazije, uskoro moram prijavit faksove, a ja jos nista ne znam, citam forume, trazim savjete, al opet nisam siguran. Uglavnom volim predmete kao matematiku, fiziku, informatiku itd.
Bio sam 99% siguran da cu upisat FSB, al ne znam vise ni sam, radje bi nesto sa informatikom, posto mi to dobro ide.
U izboru su jos TVZ (uzeo bi smjer informatiku), ali mnogi govore da to nije neki faks, a znam da sam sposoban zavrsiti bilo koji.
FER bi bio idealan, al opet treba upast na njega, a i kad se upadne, govori se da je jako,jako tezak, a stvarno nemam volje ucit svaki dan po 5 sati. (Na taj Faks uglavnom idu ljudi koji su imali dobar prosjek tijekom cijelog skolovanja, a ak je njima tesko, sigurno ce biti i meni).
PMF - matematika mi je isto u izboru, cujem da se moze dobro zaposliti s tim, al opet mi je zao kaj nema informatike, a to me vise zanima od same matematike.
FOI vjerovatno otpada zato kaj je u Varazdinu, a ja sam iz Zagreba.
Mozda Nafta i Rudarstvo ,al opet mi je to onak, je i nije. :D
Bio bi dobro kad bi dali svoje prijedloge i iskustva. Hvala!

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find