Odabir fakulteta - FER, FOI ili PMF

poruka: 3
|
čitano: 2.357
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Otvorio sam temu sličnog naslova, ali ovdje pitam, ako ima studenata da napišu svoja iskustva s faksevima iz naslova.

Pročitao sam temu FER ili FOI i mnoge druge, ali slijedeće godine donosim odluku pa bih volio znati vaša iskustva s navedenim faksevima.

Isto tako, ako možete napisati za što je koji faks dobar, čuo sam da je FOI mix ekonomije i informatike, što bih ja i volio jer bi volio otvoriti svoju tvrtku kada završim s fakultetom.

No, htio bih i dobro naučiti programirati (za slučaj da tvrtki ne ide dobro), pa eto, nemam ništa drugo za reći nego samo pišite.

Unaprijed hvala!

Memento mori.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 19:32 (TheGh0st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U biti, sada nakon proučavanja, shvatio sam da bi meni najbolje "sjelo" zanimanje project managera.

Detaljno bi razrađivao planove rada, motivirao ljude i fokusirao se na ljudski dio software developmenta.

Da, to bi bilo super, tako da koji je faks koji bi mi pružio tu priliku (da budem odličan project manager)?

Isto tako, bilo bi dobro ako bih mogao napraviti svoju tvrtku.

Memento mori.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Odabir fakulteta - FER, FOI ili PMF
TheGh0st kaže...

U biti, sada nakon proučavanja, shvatio sam da bi meni najbolje "sjelo" zanimanje project managera.

Detaljno bi razrađivao planove rada, motivirao ljude i fokusirao se na ljudski dio software developmenta.

Da, to bi bilo super, tako da koji je faks koji bi mi pružio tu priliku (da budem odličan project manager)?

Isto tako, bilo bi dobro ako bih mogao napraviti svoju tvrtku.

FOI, samo ne znam koji točno smjer. Ali definitivno FER za takvo što nije najbolje rješenje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice