IT zajednice

poruka: 1
|
čitano: 195
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 mjeseca
IT zajednice

Ponekad sve počne s jednostavnom idejom… i pretvori se u zajednicu koja promijeni sve. Biti dio AWS ekosustava na Balkanu jedno je od najznačajnijih iskustava na mom dosadašnjem putu. Kroz AWS Community Builders program, AWS Community Bosnia i besplatni AWS DevOps Mentorship program, imao sam priliku učiti, razvijati se i povezati s nekim od najinspirativnijih AWS stručnjaka u našem regionu. Ono što je počelo kao učenje brzo je postalo nešto puno veće — prostor u kojem se znanje slobodno dijeli, ljudi međusobno pomažu i gdje se stvaraju prava prijateljstva diljem Balkana Zaista sam zahvalan na prilici da upoznam i učim od sjajnih ljudi poput: Dženan Dževlan, Dženana Dževlan, Boris Bradić, Ahmed Srebrenica, Aleksandra Ljuboje, Urban Jurica, Marin Radjenović, Goran Opačić, Slobodan Stojanović, Viktor Vedmich, Stefan Saftić, Darko Mesaros. Svaki razgovor, svaka sesija i svaki mentorski trenutak donio je nešto vrijedno mom razumijevanju clouda, DevOpsa i stvarnog AWS ekosustava. Posebno hvala AWS Community Bosnia na stvaranju ovako nevjerojatnog okruženja i na tome što su omogućili ovo iskustvo. Zaista se ne radi samo o zajednici — to je kao obitelj inženjera, učenika i graditelja koji pomažu jedni drugima rasti Hvala svima na ovom sjajnom iskustvu. Radujem se svemu što dolazi dalje.

P.S. Ja sam dio AWS Bosna, ima u Srbiji i Crnoj Gor i Sloveniji isto tako. A čujem nešto se započinje i u Makedoniji i Hrvatskoj također?

typing... scrolling...
Moj PC  
2 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice