Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 196.154
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Huawei Nexus 6P

Ubjedljivo najbolji ;) Jutros stavio betu 7...

16 godina

ha mogu za vikend...ali glupo mi je govoriti kad ni nemam Pixela.

Na papiru su stvari jasne

16 godina
Huawei Nexus 6P

Eo jedna preporuka ko trazi malo jacu masku koja nece stvarat problema s pritiskom tipki 

Ebay Poetick AFFINITYhttps://goo.gl/lfFZJA

70kn + free shiping iz SAD :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 15:46 (PiXeLsss).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Stigla maska jutros, jos da postar nije bio lino prase i uspeo se na 12 stepenica, bilo bi super. Sutra dojmovi.

Sta se stakla tice, ne ostaju toliko otisci po njemu, mogli je biti bar jos 1 mm sire, ali sve u svemu, mnogo dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koristim ga već neka dva tjedna na LG G4 i zadovoljan sam. Dobra je ova stvar sa ladicom notifikacija, a i Wallpaper je za sve pohvale.

17 godina
Huawei Nexus 6P

Koliko vas je na Android beta programu? Može li se koristiti kao daily driver ili je beta u punom smislu te riječi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

neki korisnici, kad smo vec kod bete, imaju ogromnih problema s drainom baterije, random shutdownom, random rebootom, problemi s kamerom, a nekome radi super... pa kako te volja

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Beta je ok, međutim neke aplikacije se ruše🙄
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Huawei Nexus 6P

Meni je Pure Nexus novi zasad sigurno najbolji Nougat build....jako zadovoljan.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Vidis, ja sam sa zadnjim updateom ima neke probleme s kamerom i s brightnessom, svaki put kad bi otkljucao mob, bez obzira jel automatski podesaje ili ne, na sekund bi mi ekran otisao na 100℅ svjetline i vratio natrag. Nisam mogao skuzit zasto, normalno sam "updateao" na najnoviji build, pa sam se vratio na stock N.

E da, sto se tice Nillkinove natural soft maske, odlicna je, necete pogrijesit s njom

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ja zadovoljan betom, ni jedan problem nisam uocio nidta neobicno, batrrija mi je u prosjeku od 3.5 do 4 sot, nekad 4.5
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Crucifixion kaže..

Vidis, ja sam sa zadnjim updateom ima neke probleme s kamerom i s brightnessom, svaki put kad bi otkljucao mob, bez obzira jel automatski podesaje ili ne, na sekund bi mi ekran otisao na 100℅ svjetline i vratio natrag. Nisam mogao skuzit zasto, normalno sam "updateao" na najnoviji build, pa sam se vratio na stock N.

E da, sto se tice Nillkinove natural soft maske, odlicna je, necete pogrijesit s njom

Baš sam ju naručio prošli tjedan, nadam se da će uskoro stići. 

A što se tiče beta verzije onda ću čekati.. Mogao bih eventualno sutra otključati bootloader budući da se ne radi pa se nadam da će biti vremena, sada nemam volje.

9 godina
odjavljen
steve90 kaže...

Koliko vas je na Android beta programu? Može li se koristiti kao daily driver ili je beta u punom smislu te riječi? 

Ja sam u beta programu od kad sma ga nabavio tj od android 7. Rusi se real racing 3 redovno i mozda 1 aplikacija ali da ti sad koazem koja tesko... Kao daily driver nikakav problem restart mozda jednom u par dana ako i to....Baterija 3,5 sati +.Nisam opterecen baterijom niti pratim potrosnju na taj nacin ali prezadovoljan. Definitivno nista losije nego na andoridu 7. Svaka preporuka bete... Ali da budem iskren da ima nekakvim bitnih prednosti nad reglulare 7 i nema....

16 godina
Ja koristim betu 7.1.1 od kad je izasla i nikakvih problema. Ne igram igre pa neznam kako radi s njima. Ali aplikacije poput fejsa, whatsup i slc rade odlicno. Nikakvo rusenji, restart nisam imao.

Da, nema neke velike razlike, jedino sta sam primjetio da hdr+ radi nesto brze nego na 7.0, i animacija za javljanje na pozive je malo izmijenjena. :)

Uglavnom sve pozitivno o beti.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Huawei Nexus 6P

Imate li problema sa bluetoothom?  

Naime, u autu sa pokušavao spajati i nikako nije uspijelo. Bilo samo naziv adrese (kao mac) i probao sam skinuti neku aplikacuju sa store. Uključio sve živo opciju i prepoznao naziv pa uspješno spojeno.

Bilo mi je jako čudno da ne prepoznaje po defaultu (Nougat 7.0.1 zadnji)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Da li je prijelaz sa LG FLex 2 na Nexus 6p vrijedan nadoplate od oko 1500 kn...Vuće me Nexus no idalje sam u dilemi 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Malo je to puno..Pa novi 6p je 3300.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan

Koristim Flex 2 pa računam ako ga prodam za 1600-1700 kn tada  bi mi nadoplata za novi Nexus bila oko 1500 kn...

13 godina
protjeran
drakula789 kaže...
Malo je to puno..Pa novi 6p je 3300.

Da, a novi G Flex 2 je 1800, i što onda nije jasno?

Inače, pitanje o prelasku je besmisleno, ako imaš para i želiš 6P onda ga kupi, nije da ćeš se preporodit pošto je i Flex odličan telefon.

14 godina
Ja nemam problema. Meni je sat (fenix3) non-stop spojen.
9 godina
odjavljen

7.1.1 beta i radi i dijagnostika i handsfree....

13 godina
Torent kaže...

7.1.1 beta i radi i dijagnostika i handsfree....

Znači da su riješeni problemi. :) Osim draina baterije.

9 godina
odjavljen

Iskreno ne znam ni da je imao probleme ;) Od kako sam ga kupio sedmica je gore. Beta pa full pa sad opet nova beta ;) Cim udjem u auto nakaci se automatski i to radi....

16 godina
Huawei Nexus 6P

Daydream je dosao danas na 6P...sluzbeno.

Dakle Pixel zasad jedino sto ima u odnosu na 6P: SD821, 4GB RAMa i Moves.

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

moves? Pa imas app i za to.... Ako mislis na fingerprint....

16 godina
Torent kaže...

moves? Pa imas app i za to.... Ako mislis na fingerprint....

Haha ma znam da ima...ali pričamo o generic podršci

9 godina
odjavljen

Ma znam na sta mislis samo kazem d aje sve manje razloga za uopste pozeliti promijenuti 6p za nexus ;) Osim promjene radi ;) Sve sto je nexus imao imam i na 6p ali da mi je zivot kvalitetniji radi toga bas i ne ;) Louncher ionako stavim novu odmah, goole assystent je dobra fora ali nista vise od toga barem na balkanu, moves isto tako... JEsam nesto preskocio? ;)

16 godina
Torent kaže...

Ma znam na sta mislis samo kazem d aje sve manje razloga za uopste pozeliti promijenuti 6p za nexus ;) Osim promjene radi ;) Sve sto je nexus imao imam i na 6p ali da mi je zivot kvalitetniji radi toga bas i ne ;) Louncher ionako stavim novu odmah, goole assystent je dobra fora ali nista vise od toga barem na balkanu, moves isto tako... JEsam nesto preskocio? ;)

preskočio si pravopis u osnovnoj

šala mala, daj počnite na mobilni forum ić ako vas muči tipkanje na desktop varijanti (i meni pobjegnu slova bezveze)

uglavnom pretpostavljam da misliš na Pixel a ne na "nexus" :)

9 godina
odjavljen

Jos da pazim na pravopis kad me naljute ovdje ;) Naravno da sam mislio na pixel ;)

Btw i ti si vjerovatno ucio da recenica pocinje velikim slovom ;) Ili se ne sjecas osnovne ko ni ja ;) Davvvvvvvvvvvvvvvvvvvvno je to bilo ;) 79-86 ;)

16 godina
Torent kaže...

Jos da pazim na pravopis kad me naljute ovdje ;) Naravno da sam mislio na pixel ;)

Btw i ti si vjerovatno ucio da recenica pocinje velikim slovom ;) Ili se ne sjecas osnovne ko ni ja ;) Davvvvvvvvvvvvvvvvvvvvno je to bilo ;) 79-86 ;)

hehehe, ali ja pišem natuknice, vidiš da nemam točke :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice