Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 196.141
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Huawei Nexus 6P

Cak sam lagano fasciniran kako je dobra baterija. Meni je sve lokacija na visokoj tocnosti, bluetooth ukljucen non-stop zbog sata i svjetlina na 60-70%.

Sad mi je jedino zao sta ga nisam kupia cim je izasa xD. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

kad dodjem doma stavit cu na njega najnoviji update, nisam imao kad, pa cemo vidjeti. moga bi povirit i na xda da vidin sta se nudi. ekipa koja ga je vec rootala i odradjivala to, ima li puno posla i kakvih komplikacija? Najvise bi mozda idso na tu varijantu zbog kakvog kernela ili neceg zbog baterije, pa ako moze kakva informacija iz prve ruke

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Huawei Nexus 6P
Ma cas posla. Imas na xda sve.
16 godina

Na nexusu je to najlakše od svih androida...treba mozda 5 min i nemres shebat mob.

dve linije koda u cmd..jedna za unlock BL, druga da flashas recovery. prebacis supersu zip i flashas iz mobitela.

samo znaj da otkljucavanje BL brise sve s uredaja..pa napravi to najprije prije nego ga napunis da ne bi prebacivao gro stvari

15 godina
Huawei Nexus 6P

Ja imam nillkin 9k+ staklo i nillkin ultra thin transparentnu maskicu. Staklo je odlično, prvo sam imao spigen koji je ima velike otvore ispod i iznad zvučnika. Nillkinovo se doima tanjim i kao da prst bolje klizi po njemu, preporuka u svakom slučaju! A maskica je jednostavna, tanka, samo je bio problem sa bljeskalicom da se vidio odsjaj na slici ili videu pa sam morao izrezat onaj dio maskice između kamere i bljeskalica.

Mitch, zašto imaš jabuku na avataru? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bome u posljednje vrijeme puno novih korisnika Nexusa ima
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Moze pitanje jel se isplati minjat nexus 6p za huawei p9

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja bih rekao da ne.

Manji losiji ekran jednak StB ratio.
Kamera cak i nije bolja, video losiji, batka mrvu manja.
Softver vidno losiji. Cipset brzi, ali upitno da li ce dobivati softverske nadogradnje jer Huawei treba pisat drivere za njega (kao Exynos i Samsung). Dizajn - mozda na stranu P9 kako ko preferira.

Meni osobno se sigurno ne bi isplatilo prec...ne vidim nijedan fact u cemu je P9 bolji. Dapace sama ideja Nexusa je ostvarena maksimalno kod 6P tako da se ni ne mogu nesto usporedit. Ovaj nudi full stock Android, cist uz redovit update...ovaj nudi neki svoj UI koji meni osobno ne pase.
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Evo par slija... http://imgur.com/a/PUWWe

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
augi80 kaže...

Moze pitanje jel se isplati minjat nexus 6p za huawei p9

Imao i jedan i drugi i definitivno ne. P9 odlican uredjaj da se razumijemo ali 6p bolji uredjaj...

12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

preporuka ROMa i kernela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crucifixion kaže...

preporuka ROMa i kernela?

Pa ja zasad preporučam stock Nougat i ElemX.

Kad izađe malo stabilniji i puniji PN flashas njega

15 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ima sam s6 edge pa edge plus kada sam doša s broda uzea iphone 6s .. pa s7 edge pa s7 pa g5 pa mate 8 pa opet g5 i saga nexus s njim mi je super kamera moje oko u rangu s s7 sada danas sam gleda p9 kamera mi se cini losija nego nexus a video isto losij otvaranje brzina svi ovi mobiteli slcni... Jedino sto mi imamo update ..i sada me zanima kako stavit custom room i karnel i kad bi tribali dobit 7.1  .. a od moba nista onda ostajem na ovome kasnije ili pixel ili 7 plus ili cekat 2017 flagove jel po meni ovo je dobar mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo slikano s nexusom 

14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Naravno!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Huawei Nexus 6P

Koristim Google Assistant par dana već...pa ne znam, čini se sporiji od Now on tap i lagga malo. Vjerojatno jer je optimiziran za Pixel.

Ako ga želite koristit morate imat zadnji Google app sa Play Storea (još bolje biti uključen u betu).

Izmjenite build.prop pod

ro.product.model=Pixel XL

i na kraj dodate/izmjenite  ro.opa.eligible_device=true

Da bi ste to napravili ovim načinom morate imat root(SuperSU) i Nougat.

Također, najlakše vam je to preko ES FM...sastrane u sidebaru označite Root explorer, pita vas za root...još jednom kliknete na root explorer i stavite Mount RW pod system

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Nexus 6P

DP 7.1 je vani..

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

upravo flashnuo preko flashfire i cekam da se boota ali se nesto otegnulo....

9 godina
odjavljen
Evo nabacen 7.1.1

1 0 hvala 0
17 godina
Huawei Nexus 6P

Ajd javi onda dojmove..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

tek sam stavio... ;) Pa stavi i ti.... ne vidimr azlog zasto en staviti.... PA to je vec vani an pixel telefonima nije bas da ne znaju kako radi....

16 godina
Huawei Nexus 6P

Izgleda da cemo dobiti Fingerprint geste.

Znaci swipeas iza da spustis notif bar....mozda cak i custom

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ja sam instalirao evo 7.1.1 
Nema još uvijek podršku za Pixel i neke druge stvari, za sada je sve ok, zanmljivo je što se instalisao toliko brzo, možda za 3 minuta sav update, ne znam kako to :)  

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ja sam isao preko flasfire ota i sve prolso bez problema. Ostao root samo nema elementalx kernela jos al tek je izasao beta...

Nego ne mogu naci fingerprint swipe

Evo da dopunim. TWRP radi. Znaci sve ostaje isto. editovao build.pro dobio google assystent. Za sad nikakvih problema....

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 9:40 (Torent).
16 godina
Nisam ni rekao da ga ima...rekao sam da cemo ga dobiti do stabilne verzije.
9 godina
odjavljen

ok ;)

Dosle su dodatne akcije kada duze drzis na ikoni ali su elementarne. Inace koristim nova lounche pa kad sam rebacio na google sve izgleda ogromno ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 9:41 (Torent).
16 godina
Da da, sad su izjednacili ikone u 512x512 i onda ih downsizea po koloni...cca 256x256 i 32 px razmaka izmedu svake.

Smanji density u postavkama ako te smeta.
Također, Pixel Launcher je dostupan na Play Storeu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nexuslauncher

Ubili su si proizvod upravo.
9 godina
odjavljen
Gdje se to podesava?
14 godina
neaktivan
I meni doslo, sretan sam kao malo dijete, nego jel moze tko reci jel sada ima onaj night mode, tj. dali su ga vratili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Pa vidjecemo veceras :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice