Huawei Mate 8 - Rasprava

poruka: 267
|
čitano: 63.097
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Huawei Mate 8 - Rasprava
Meni upravo ponudio B330... 4.1 Update.. O svašta.

2 0 hvala 0
15 godina
Hamanu kaže...

Umjesto 5.0 oni izbace 4.1. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
Hamanu kaže...

I meni isto ponudio B330, pa ovo je zajebancija, ha ha ha ha.

Eto radim ja update na moćni B330.

Nema veze idući tjedan mi stiže Huawei P10+.

16 godina
Huawei Mate 8 - Rasprava

Napokon update

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni jedino smeta što sad nakon otključavanja uređaja dodirom iza moraš upisat ili pin ili lozinku. To mi je malo sporo.

15 godina
mrzech kaže...

Napokon update

Potvrđujem danas mi je došao OTA firmware B560 (Android 7). Samo to kada dođem kući nakon posla ću napraviti update jer je ipak 2.3 Gb update, pa ćemo vidjeti kako se ponaša mob nakon update-a.

Nikako da mi više dođe Huawei P10 Plus  

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 13:01 (MasterOfDisaster).
16 godina
Huawei Mate 8 - Rasprava

nakon nadogradnje mi nije radio google play, ali nakon restarta mobitela sve ok.

zasad sve lijepo i fluidno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Mate 8 - Rasprava

Samo me brine kako će se baterija ponašati, sa svakim novim udate-om firmware-a baterija sve kraće i kraće traje

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I meni stiglo jučer. Nisam stigao još sjest i odvojiti vremena za updejt ali aleluja.

Glavno da hrvatska služba za korisnike (s njemačkim naglaskom - sad de osjećam kao da sam dio zapadnog svijeta hehe) i dalje ne zna da imamo Nougat za Mate 8. ;)

0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Mate 8 - Rasprava

Napravio sam jučer update i sučelje sada izgleda sviježije i kao da OS još brže radi. Za bateriju još ne mogu komentirati ali mi se čini na razini B320 što je čist ok, glavno da nije lošije. Čini mi se da i bolje hvata WLAN. Uglavnom lijepo osviježenje. U godinu dana koliko ga imam napravio sam 5 update-ova firmware, svaka čast za Huawei, stvarno su si dali truda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MasterOfDisaster kaže...

Samo me brine kako će se baterija ponašati, sa svakim novim udate-om firmware-a baterija sve kraće i kraće traje

Preko noci posisalo 1% :D

15 godina

Meni je baterija ista kao i prije update-a. Sada ne moram koristiti dnset, istom brzinom mi učitava stranice na wifi i 4g. Osim onog što me traži pin ili lozinku nakon otključavanje na dodir iza, nemam zamjerki.

15 godina
x18x05x kaže...

Meni je baterija ista kao i prije update-a. Sada ne moram koristiti dnset, istom brzinom mi učitava stranice na wifi i 4g. Osim onog što me traži pin ili lozinku nakon otključavanje na dodir iza, nemam zamjerki.

To mi se nakon update-a ne dešava, znam da ako imaš otisak prsta moraš imati i pin, ali normalno otključava na otisak prsta, ne traži me još i pin, pin me traži jedino na otključavanje bez otiska prsta.

Odi još vidit u postvke otključavanja, tamo je sigurno nešto aktivirano što ne bi trebalo biti.

15 godina

Pogledao, očito nema načina.

Evo slika:

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 11:49 (x18x05x).
15 godina
x18x05x kaže...

Pogledao, očito nema načina.

Evo slika:

To je ok, to i meni kaže, jer pin se ne može ukloniti ako otključavaš na otisak prsta, jedino možeš i pin i otisak prsta obrisat, pa onda odabrat uzorak ili nešto drugo, ali uz otisak prsta uvijek mora biti i pin. Samo mi nije jasno zašto te kod otključavanja sa otiskom prsta još traži i pin, to nema logike.

15 godina

Kada ga na tipku za gašenje ugasim onda otisak uredno radi. Al kad ga dvostrukim tapom ugasim onda me traži pin.

15 godina
x18x05x kaže...

Kada ga na tipku za gašenje ugasim onda otisak uredno radi. Al kad ga dvostrukim tapom ugasim onda me traži pin.

Kak misliš kad ga "dvostrukim tapom ugasim". Kak se gasi dvostrukim tapom - ja to nemam pojma. Ja ako ga ne ostavim da se sam ekran zgasi i zaključa, zaključam mob sa tipkom za paljenje. Kak ti to gasiš??? To je očito nešto iz opcija.

15 godina

Imam Atom Launcher, on ima tu opciju da se dva puta tap tap po ekranu i on se ugasi i zaključa.

15 godina
x18x05x kaže...

Imam Atom Launcher, on ima tu opciju da se dva puta tap tap po ekranu i on se ugasi i zaključa.

Onda smo očito došli do odgovora da te Atom Launcher lagano hebe. To je definitivni zaključak.

17 godina
MasterOfDisaster kaže...
x18x05x kaže...

Onda smo očito došli do odgovora da te Atom Launcher lagano hebe. To je definitivni zaključak.

I svi ostali launcher-i. To je novi security u nougat-u i bez root-a ne možeš zaobići.

To be or not to be
15 godina

Neću ga mijenjat. Nekako ću naviknuti na to.

16 godina
Huawei Mate 8 - Rasprava

koristim nova launcher, a isprobao sam i ZenUI i action launcher i evie launcher i s nijednim nisam imao taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrzech kaže...

koristim nova launcher, a isprobao sam i ZenUI i action launcher i evie launcher i s nijednim nisam imao taj problem

Na android 7.0 i EMUI 5.0? Provjereno da ne radi ako nije ukljućena opcija timeout. Ako je uključena opcija timeout kad napraviš double tap narednih 5 sekundi ne možeš koristiti uređaj dok se on ne zaključa. Nakon toga radi, ali na mom Mate 9 svako malo nakon toga prestane raditi čitač, tj ne pali uređaj, dok ga ne uključim na power tipku. Nakon toga radi nekoliko puta pa se opet "zblesira".

EDIT: ili kad napraviš update uređaja pa ne vidiš da se ovaj shortcut pojavio ... Sad sve radi bez problema

To be or not to be
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 14:52 (mirdaVG).
15 godina
mrzech kaže...

Probao na Apex-u, ista fora.

15 godina
mirdaVG kaže...
mrzech kaže...

Na android 7.0 i EMUI 5.0? Provjereno da ne radi ako nije ukljućena opcija timeout. Ako je uključena opcija timeout kad napraviš double tap narednih 5 sekundi ne možeš koristiti uređaj dok se on ne zaključa. Nakon toga radi, ali na mom Mate 9 svako malo nakon toga prestane raditi čitač, tj ne pali uređaj, dok ga ne uključim na power tipku. Nakon toga radi nekoliko puta pa se opet "zblesira".

EDIT: ili kad napraviš update uređaja pa ne vidiš da se ovaj shortcut pojavio ... Sad sve radi bez problema

To te ja pitam. Sada i kod mene radi. Ne traži pin, al ga traži kod 2x tap tap. No i ovo je veliki plus.

Smjestio sam ga u donji desni ugao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 14:59 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
Ne radi mi Nova Launcher.. Odmah ga izbaci natrag na standardni

0 0 hvala 0
15 godina
Hamanu kaže...
Ne radi mi Nova Launcher.. Odmah ga izbaci natrag na standardni

Odi na postavke/aplikacije/opet postavke u dnu ekrana/zadane aplikacije/ pod pokretač odaberi da ti Nova bude zadani pokretač i spremi to.

Evo i slikovito.

1 1
2 2
3 3
4 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.4.2017 9:08 (x18x05x).
15 godina

Jel moguće promjenit boju Settings iz bijele u crnu? Bez root-anja uređaja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.4.2017 19:00 (x18x05x).
15 godina

Jel se može Samsung Health namjestit da prikazuje korake na lock screen? Kao Huawei Health.

15 godina
Huawei Mate 8 - Rasprava

Na zahtijev kolege Sosed testirao sam brzinu Mate 8 u AndroBench-u.

Rezultati Rezultati
Postavke Postavke
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice