Huawei Mate 20 Pro izdvojena tema

poruka: 1.587
|
čitano: 418.219
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Huawei Mate 20 Pro
ivanlotz kaže...
karlanal kaže...

1. apsolutno si u pravu, među trenutačno dostupnim flagshipovima svih proizvođača nije niti prosjek, više je pri dnu

2. šta bi ja sad triba zvat rodicu i reć joj da kopira dokumente i riskira otkaz zbog toga da bi šta, nekom pametnjakoviću dokaziva bilo šta, aj malo razmisli o 

količini gluposti koju si u jednom pitanju iznio, tze tze tze

3.nije govno nego je pas posra, nije apaurin nego je normabel, jeli treba nastavit, samsung experience??? yes oh dear lord yes.....a bad experience, eee one ui, to će letit dok ne      zatrokira, samsung je to

imam i ja rodicu, radi u huaveija, kaze svaki dan joj donesu po 10-15 komada, jer su im se izgrebali sami od sebe

da, rekla mi je pa moras vjerovti u to kuzis?

netko je malo jelly belly na samsunga 

pozz trol

nemože se toliko bisera javit koliko imam klipova za njih, next

a i ja sam glup kad očekujem neki suvisli odgovor

iPhone is a smartphone for dumb people
9 godina
protjeran
karlanal kaže...

...ja sam glup...

tko prizna pola mu se prašta ;)

salu na stranu, koji mob imas?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 15:50 (ivanlotz).
15 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

primjetio sam da su ga maknuli sa web shopa u tcom-u... možda zato oduglovače po servisima dok ne dođe nova serija

8 radni dan je mobitel kod Techdoctora i nisu još ni počeli "dijagnosticirati" uređaj...

No pain no gain
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 16:20 (streamg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivanlotz kaže...
karlanal kaže...

...ja sam glup...

tko prizna pola mu se prašta ;)

salu na stranu, koji mob imas?

htc u12+

a ova šutnja sa strane huaweia u vezi ovoga je metak u nogu sam sebi, ne vidim šta im je problem reć tako i tako

nije sramota uvidit i reć da si pogriješio

ivanlotz i dume su u ministrantskim danima imali neugodnih iskustava par godina pa im nije problem

17 godina
neaktivan
streamg kaže...

primjetio sam da su ga maknuli sa web shopa u tcom-u... možda zato oduglovače po servisima dok ne dođe nova serija

8 radni dan je mobitel kod Techdoctora i nisu još ni počeli "dijagnosticirati" uređaj...

nije mi jasno kako su neki odma dobili novi mob, ja da imam mob iša bi tamo di su ovi dobili nove, mada da ga imam vjerojatno ga ne bi minja tamo nehgdi do 3-4  misecA

9 godina
protjeran
karlanal kaže...

htc u12+

a ova šutnja sa strane huaweia u vezi ovoga je metak u nogu sam sebi, ne vidim šta im je problem reć tako i tako

ivanlotz i dume su u ministrantskim danima imali neugodnih iskustava par godina pa im nije problem

uu jel to onaj prozirni?

ma m20pro vrh mob, mora se priznati, trenutno jedini android sa 7nm procesorom (i vjerojatno ce ostati tako jos duze vremena), ali ne pase mi emui nikako, u tome je problem :/

hahaha zanimljiva konstatacija, ali na srecu nije istinita :P (barem ne sto se mene tice, ne znam za kolegu)

17 godina
neaktivan
ivanlotz kaže...
karlanal kaže...

htc u12+

uu jel to onaj prozirni?

ma m20pro vrh mob, mora se priznati, trenutno jedini android sa 7nm procesorom (i vjerojatno ce ostati tako jos duze vremena), ali ne pase mi emui nikako, u tome je problem :/

hahaha zanimljiva konstatacija, ali na srecu nije istinita :P (barem ne sto se mene tice, ne znam za kolegu)

baš taj, nekad  ga ne mogu nać koliko se prozire

a u vezi ovog drugog, to se zove potisnuta memorija

17 godina
Huawei Mate 20 Pro

Kako Samsung stoji sa updateovima? S9 još na 8.0, N9 izašao nakon Android Pie, a još na 8.1 😁

Huawei za Mate 10, P20 Pro izbacio 9.0, čak i P10 dobija.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...

Pricam o nacinu koristenja mobitela. Sto mislis kako su kupci uopce otkrili zeleni ekran? Nisu sigurno odjednom pomislili "e ovaj novi huawei ima zeleni ekran, idem ga sada naci". Ne, skuzili su ga tako sto su koristili mobitel  u normalnim situacijama, bas kao sto sam i naveo. Tebi su to iznimne situacije, dok broj ljudi koji su to uocili govori da velikoj vecini to nisu iznimne situacije.

ne slažem se sa tobom, da počnem s pitanjem, iskreno dali ti ikad u normalnim situacijama smanjiš svjetlinu ekrana ispod 10%, ja ne

mislim da je puno vjerojatnije da je netko slučajno smanjio svjetlinu na min i tako došao do hulka

14 godina
Huawei Mate 20 Pro
Tradicionalno samsungovski, kasne za ostalima. Mislim da jedino LG gori. S9 i Note 9 u 1. mjesecu, a S8 koji mjesec kasnije. Beta već sad dostupna za nestrpljive.
Ali rade kompletni redizajn UI.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zuper kaže...
R36 kaže...

Pratim xda od početka tog problema, jer je to prvo tamo sve krenulo.

Pojedinci su ga primjetili jer im je bio komletno zelen ekran., i onda se otkrilo kako to pronaći. Odjedamput svi traže i svi imaju zeleni ekran ali samo po rubovima koji se vidi kad ga baš tražiš, a mali broj njih ima kompletno zelen ekran.

I jel to razlog da ignoriraš problem? Da ga nađeš ako tražiš? Uređaj koji u maloprodaji košta 1k €?

Jel bi ti ignorirao 2 mrtva pixela na njih 4,5 milijuna koja realno ne utječu na rad i prikaz, al ih ponekad vidiš?

Mate 20 Pro je odličan uređaj i smatram ga boljim od S9+, XZ3 i rang Note 9, ali ovakve gluposti ne smiju biti ili prežmiriti ih - kao ne primjete se u normalnim uvjetima.

Meni ekran je najvažnija stvar na mobu i minimalna anomalija, bilo da je vidljiva samo u specifičnim uvjetima, mi je razlog da ga vratim ili ne kupim uopće, bar dok ne srede.

Da puno ne filozofiram. Od kud ti to da ga ja necu vratit?,za druge to ne tvrdim.

Kolega danas je pokrenut postupak vraćanja moba.

14 godina
Mar kaže...

Kako Samsung stoji sa updateovima? S9 još na 8.0, N9 izašao nakon Android Pie, a još na 8.1 😁

Huawei za Mate 10, P20 Pro izbacio 9.0, čak i P10 dobija.

nista jos od 9.0, ceka se 1. mjesec

14 godina
Huawei Mate 20 Pro
Ne velim za tebe, nego vidim da druge opravdavas koji imaju problem, a ne primjete pri normalnom koristwnju
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
karlanal kaže...

ne slažem se sa tobom, da počnem s pitanjem, iskreno dali ti ikad u normalnim situacijama smanjiš svjetlinu ekrana ispod 10%, ja ne

mislim da je puno vjerojatnije da je netko slučajno smanjio svjetlinu na min i tako došao do hulka

auto brightness mi je stalno ukljucen, tako da ga pustim da se sam korigira

doduse, vec nekoliko puta sam morao skroz smanjiti svjetlinu, jer mi je cak i tih 10% (ili koliko vec) bilo previse

evo i post sa drugog foruma koji potvrduje moju izjavu sa prethodne stranice:

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 18:40 (CrossDeath).
16 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...
karlanal kaže...

auto brightness mi je stalno ukljucen, tako da ga pustim da se sam korigira

doduse, vec nekoliko puta sam morao skroz smanjiti svjetlinu, jer mi je cak i tih 10% (ili koliko vec) bilo previse

evo i post sa drugog foruma koji potvrduje moju izjavu sa prethodne stranice:

Ako ti napiše netko da si u pravu, hoće ti to biti dovoljno, pa ćeš prestati ???? Jer ako samo to treba da prestaneš i da ne moram čitati tvoje glupe trolovske postove, evo napisat ću ti odmah da si u pravu...

Galaxy S8+ :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 20:24 (goranbm).
14 godina
goranbm kaže...

Ako ti napiše netko da si u pravu, hoće ti to biti dovoljno, pa ćeš prestati ???? Jer ako samo to treba da prestaneš i da ne moram čitati tvoje glupe trolovske postove, evo napisat ću ti odmah da si u pravu...

hmm ne znam zasto mislis da su moji postovi trolovski 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 20:56 (CrossDeath).
13 godina
neaktivan
Dario7 kaže...

u koju god da temu zavirim , ista ekipa pljuje mobitel koji ne koristi i hvali mobitel koji koristi ?!

Zašto to radte, nije mi jasno... 

Zato jer i ja osjetim posljedice uspješnog poslovanja kompanija poput huaweia. Hrpa jazavaca u temi je kupila pokvaren mobitel i još brane firmu (jedan biser i dalje preporuča kupnju) koja nema obraza da se izjasni o problemu, a kamoli da poduzme neke konkretne korake. Pucala bi mi neka stvar kad ovo ne bi imalo nikakvog utjecaja na mene, ali itekako ima. Upravo zbog takvih idiota koji puštaju da ih se šiša ko ovce dobre firme poput applea počnu "zabušavati" i izbacivaju rebrendirane stare modele i podižu cijenu. Umjesto da dobijem novi dizajn i konkretna poboljšanja ja sam zaglavio sa skoro istim uređajem još godinu dana. Plus sam ga platio više nego prije godinu dana. Ovo se ne bi događalo kad budale ne bi tako lako padale na marketing i kad bi bile malo kritičnije prema onome što dobiju za svoj novac. Ja jednostavno ne mogu shvatiti kako netko može sebi opravdati kupnju ovog šrota. Koliko dugo samsung pravi edge zaslone 5, 6 godina? I ti da kupiš huawei koji nije u stanju iskopirati nešto što već postoji po desetljeća, a da ne kažem donijeti neku inovaciju?

Ovo je još jedan tipični kineski "flagship". Na papiru sve krasno i bajno, a kad bolje pogledaš skužiš da je to najsporijih i najjeftinijih 8gb rama koji postoje, najsporijih 256gb prostora, midrange čip koji koristi skriptu kako bi varao na antutu i sličnim benchmark testovima, 3 kamere sa milijun megapiksela i opet ne slika ni blizu kao google pixel sa jednom kamerom a video mu je na razini iphonea 5. PLJUC! 

16 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...
goranbm kaže...

Zato što konstantno pišeš o stvarima koje si pročitao negdje i stalno tupiš jedno te isto. Znam i ja otići na XDA i proćitati nešto. Ali ti uz to imaš i potrebu stalno se ovdje ponavljati i dokazivati nekome nešto, zašto ? Ok ovaj mobitel nije za tebe, ima grešku, ne sviđa ti se, misliš o njemu tko zna šta. Zašto kao i DuMe stalno imaš potrebu nekoga nešto savjetovati ?? Ne vidim razloga za to. Neke stvari si ovdje ponovio preko nekoliko puta, stvarno mi nije jasno. 

17 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

ako smijem pitat, na kojem si uređaju zaglavio još godinu dana

0 0 hvala 0
14 godina
goranbm kaže...

Zato što konstantno pišeš o stvarima koje si pročitao negdje i stalno tupiš jedno te isto. Znam i ja otići na XDA i proćitati nešto. Ali ti uz to imaš i potrebu stalno se ovdje ponavljati i dokazivati nekome nešto, zašto ? Ok ovaj mobitel nije za tebe, ima grešku, ne sviđa ti se, misliš o njemu tko zna šta. Zašto kao i DuMe stalno imaš potrebu nekoga nešto savjetovati ?? Ne vidim razloga za to. Neke stvari si ovdje ponovio preko nekoliko puta, stvarno mi nije jasno. 

zaista mi je zao ako mislis da su moji postovi trolovski, to mi stvarno nije bila namjera 

i ne savjetujem nikoga, samo iznosim cinjenice

lako moguce da sam ponovio neke stvari, iskreno ne sjecam se

evo onda citat kolege s foruma, da ne mislis da objavljujem neistinite postove:

Diazz72 kaže...

LG.

Ovo se u zadnjih par sati pogoršalo do te mjere da siva više nije siva nego zelena ( rubovi su zeleni čak i kad je brightness na 50% ).

Ne znam kaj da radim sad, odemli ga zamijeniti opet ću dobiti defektivan uređaj.

nadam se da tvoj uredaj nema tih problema i da ces biti zadovoljan njime!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 22:17 (CrossDeath).
17 godina
neaktivan
goranbm kaže...
CrossDeath kaže...
goranbm kaže...

a možda čovik jednostavno loše pamti pa je zaboravio da je to već rekao, par puta

16 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
Dario7 kaže...

u koju god da temu zavirim , ista ekipa pljuje mobitel koji ne koristi i hvali mobitel koji koristi ?!

Zašto to radte, nije mi jasno... 

Zato jer i ja osjetim posljedice uspješnog poslovanja kompanija poput huaweia. Hrpa jazavaca u temi je kupila pokvaren mobitel i još brane firmu (jedan biser i dalje preporuča kupnju) koja nema obraza da se izjasni o problemu, a kamoli da poduzme neke konkretne korake. Pucala bi mi neka stvar kad ovo ne bi imalo nikakvog utjecaja na mene, ali itekako ima. Upravo zbog takvih idiota koji puštaju da ih se šiša ko ovce dobre firme poput applea počnu "zabušavati" i izbacivaju rebrendirane stare modele i podižu cijenu. Umjesto da dobijem novi dizajn i konkretna poboljšanja ja sam zaglavio sa skoro istim uređajem još godinu dana. Plus sam ga platio više nego prije godinu dana. Ovo se ne bi događalo kad budale ne bi tako lako padale na marketing i kad bi bile malo kritičnije prema onome što dobiju za svoj novac. Ja jednostavno ne mogu shvatiti kako netko može sebi opravdati kupnju ovog šrota. Koliko dugo samsung pravi edge zaslone 5, 6 godina? I ti da kupiš huawei koji nije u stanju iskopirati nešto što već postoji po desetljeća, a da ne kažem donijeti neku inovaciju?

Ovo je još jedan tipični kineski "flagship". Na papiru sve krasno i bajno, a kad bolje pogledaš skužiš da je to najsporijih i najjeftinijih 8gb rama koji postoje, najsporijih 256gb prostora, midrange čip koji koristi skriptu kako bi varao na antutu i sličnim benchmark testovima, 3 kamere sa milijun megapiksela i opet ne slika ni blizu kao google pixel sa jednom kamerom a video mu je na razini iphonea 5. PLJUC! 

Dovoljno je otvoriti tvoj profil i pogledati teme koje si započeo. Sve je jasno, ne vidim ni razlog zašto uopće komentirati bilo koji tvoj post.

Preporuka ako se želite zabaviti slobodno bacite oko :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 21:01 (goranbm).
17 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

čekaj, ovo je vrhnje

mora sam par puta pročitat post jer zvuči nevjerojatno
tebi definitivno lift ne ide na najgornji kat
ti definitivno pojam ovca podižeš na neke dosad, ne neviđene, nego nepojmljive visine

vjerojatno apple u iphone ugrađje neku eletroniku koja ti pri korištenju malo po malo ubija mozak

ti optužuješ jazavce koji su kupili mobitel o kojem vaše stado samo sanjati može,za zabušavanje applea.

rezime, ti si svjesno kupio prošlogodišnji mobitel za više para i pričaš o budalama koje padaju na marketing
pa ovde ima materijala za snimit film
daj molim te ako smim pitat odakle si, baš bi volia upoznat jedinku koja stoji iz ovakvoga texta

bore lee aint got shit on you

7 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Vec par dana nije dostupan mobitel ni u Vipu ni u HT-u. Mozda ima veze sa zelenim ekranom i mjenjanjem uredaja ?

1 0 hvala 0
14 godina
taumant kaže...

Vec par dana nije dostupan mobitel ni u Vipu ni u HT-u. Mozda ima veze sa zelenim ekranom i mjenjanjem uredaja ?

nadam se da je to u pitanju, onda ljudi napokon mogu poceti kupovati 100% ispravne uredaje

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2018 12:05 (CrossDeath).
14 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Nova serija tek stiže sredinom 12mj u Veliku Britaniju., kod nas malo kasnije.

Iz prve ruke - A1 je dobio jednu isporuku uređaja i to početkom 11mj., tako da je i dalje velika mogučnost zelenog ekrana.

1 0 hvala 0
12 godina
taumant kaže...

Pričaš napamet..u A1 je dostupan.Zena sinoc zvala  imaju na stanju  ali se ja jos razmišljam . 

7 godina
neaktivan

Ja ga cekam vec 7 dana, jutros su mi rekli da jos nije dostupan . Na web shopu je isto nedostupan ( lako provjeriti ), dostupan je samo u nekim centrima  u ogranicenim kolicinama. 

16 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

R36 kako napreduje tvoj povrat mobitela ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

evo ja jucer uzet 22.11 u fibis vip u mall u splitu  vakumiran je bia neotvoren i dok sam ga postavio vratio sve s s9plus pozelenio ekran .... tako da danas ga vracam tj vratio sam ga i uzeo iphone xs 256gb i nadoplatio 1000kn  mate sam platio 5900

Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice