Po spojevima di se ljepi staklo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po spojevima di se ljepi staklo
Ekran vjerojatno dolazi skupa s metalnim okvirom, nikakvih tu spojeva nema (osim flex kabela, ne znam smatras li to spojem, no nebitno, na tome se ne vidi da je prespajano), samo stavis brtvu/brtve (iliti ljepilo) na dobro ociscen okvir, stavis poklopac i to je to, kao da se nista nije ni mijenjalo.
Once enabled the performance mode does unlock the full potential, but all safety measures are still in place. And they better be, as the Mate gets hot fast, even before AnTuTu has finished its run, and then...it throttles. And when throttling occurs, you are no longer in full speed.
Long story short - the Mate 20 can offer a small speed boost at some occasions with its Performance Mode, but not for long. To get the optimal scores in this mode we had to put the Mate 20 in a fridge for the whole test run and after it was done the phone was not cold!
Jučer vidio u Media-Marktu u Budimpešti Mate 20 pro. Baš mi je bezveze na prvu. Izgleda kao skupi komad stakla, provrtio ga u rukama i vratio. Ničeg zanimljivog. Ekran izgleda kao benzinska lokva doslovno. Softver je i dalje koma.
Ne vidim zašto bi itko kupio ovo, a ne Samsung. Bar si siguran da je dobar proizvod...
Jučer vidio u Media-Marktu u Budimpešti Mate 20 pro. Baš mi je bezveze na prvu. Izgleda kao skupi komad stakla, provrtio ga u rukama i vratio. Ničeg zanimljivog. Ekran izgleda kao benzinska lokva doslovno. Softver je i dalje koma.
Ne vidim zašto bi itko kupio ovo, a ne Samsung. Bar si siguran da je dobar proizvod...
Svaka cast za ovaj opis 😂🤣
mozda zato sto neki isto tako misle i o samsungu? nista zanimljivo od S7 generacije, softver trokira, lagira, i uredaj usporavaju cim izade nova generacija? za svaki brend mozes nabrojati sto razloga zasto ga netko ne bi kupio
i sta onda da koristim, daj mi ti predlozi molim te? bas svaki telefon koji da kazes naci cu mu 100 mana koje drugi nemaju, a imaju neke druge, totalno glupo razmisljanje.
zna se zasto se uzima neki najnoviji flagship. sad je to Mate, za 3 mjeseca ce biti S10, pa ce onda biti P30, pa ce onda biti OP7, pa ce biti N10 itd itd
oni koji mjenjaju telefone kao carape, uzimaju svaki koji izade, jer su entuzijasti i zele se sami uvjeriti u zadnji krik tehnologije, a da slusaju savjete tamo nekog maksa sa nekog foruma, koji je to vidio u prolazu i ne svida mu se
faking unbelivable, sta si ljudi sve umisljaju
problem je sto uredaj nije neispravan, vec defektan. i defektan je samo u jednom specificnom stanju, koje se nikada ne koristi. za sada taj zeleni bleed ne vidi pri normalni uvjetima koristenja uredaja.
pa dolazimo do problema, ako vratim uredaj, oni ce mi dati novi, koji ce imati isti vrag, jer sumnjam da imaju modele bez LG panela, i onda nisam nista dobio.
ili ga ostavim kod sebe, dok ne budem 100% znao da imaju BOE panele i onda odem zamjeniti, ili ga vratim i cekam par mjeseci dok ne dobiju te modele sa BOE ekranima, a do tada ce vec izaci S10 generacija i ko zna sta jos, koje cu vjerovatno isto htjeti probati, a do tada sam se mislio sa M20P jer mi vrhunski.
uglavnom, vidjet cemo kako ce se razvijati stvari, i kada drugi pocnu dobiavti svoje primjerke, pa mozda vrlo brzo se pokaze da ima i BOE panela kod nas
evo link na par fotki sto sam danas uspio napravit:
https://photos.app.goo.gl/2oD3NPMbDGKFp1FR6
problem je sto uredaj nije neispravan, vec defektan. i defektan je samo u jednom specificnom stanju, koje se nikada ne koristi. za sada taj zeleni bleed ne vidi pri normalni uvjetima koristenja uredaja.
pa dolazimo do problema, ako vratim uredaj, oni ce mi dati novi, koji ce imati isti vrag, jer sumnjam da imaju modele bez LG panela, i onda nisam nista dobio.
ili ga ostavim kod sebe, dok ne budem 100% znao da imaju BOE panele i onda odem zamjeniti, ili ga vratim i cekam par mjeseci dok ne dobiju te modele sa BOE ekranima, a do tada ce vec izaci S10 generacija i ko zna sta jos, koje cu vjerovatno isto htjeti probati, a do tada sam se mislio sa M20P jer mi vrhunski.
uglavnom, vidjet cemo kako ce se razvijati stvari, i kada drugi pocnu dobiavti svoje primjerke, pa mozda vrlo brzo se pokaze da ima i BOE panela kod nas
A da ga vratiš natrag i tražiš povrat novca?
A da ga vratiš natrag i tražiš povrat novca?
nema povrata novca, jer nisam nista platio, mogu jedino vratiti i raskinuti ugovor
medutim onda nemam uredaj, a trenutno sve sto je na trzistu sam vec imao, osim N9, ali imao sam N8, pa mi nije napeta devetka.
mislim da cu ga koristiti dok ne vidim da li imaju BOE panele, ili ako se to zelenilo stvarno pocne pokazivati i kod normalnog koristenja onda definitivno vracam.
vidjet cu sa njemcima, jer idem tamo za par tjedana, da mi provjere da li imaju BOE panele, pa ga kupim tako za kes, a ovaj ugovor ostavim za obnavljanje kada dodu Galaxy 10 serije
A zašto tražiti BOE panel kada je puna Kina(za čije su tržište pored još neki i namijenjeni) ljudi sa istim sranjem?
https://www.oled-info.com/some-huawei-mate-20-pro-users-compain-green-tint-boe-amoled-display
duplić
A zašto tražiti BOE panel kada je puna Kina(za čije su tržište pored još neki i namijenjeni) ljudi sa istim sranjem?
https://www.oled-info.com/some-huawei-mate-20-pro-users-compain-green-tint-boe-amoled-display
Znači, "malo" veći zajeb.
Štata, a baš sam si ga mislio kupiti
Jedina je nada da možda do božića pošalju ispravne mobitele ali kako izreka kaže, "nada je k****"
Ja bi prekinuo ugovor na tvom mjestu jer se ekran može samo pogoršat
Meni se ne sviđa sam uređaj, preflashy mi je. Sav je sjajan kao da je nakit a ne uređaj. Uostalom sve mi teže i teže telefoni opravdavaju cijenu, te su mi sve dosadniji i dosadniji. Nikom realno ne treba mob bolji od jednog pocophonea, sve je preseravanje i preplacivanje za ime i sitnice.

Shvatili smo.
zato jer smo mislili da je to problem samo kod LG panela, jebiga
svoj necu vracati dok to ne rijese ili dok mi se to ne pocne pojavaljivati u normalnim uvjetima rada
Meni se ne sviđa sam uređaj, preflashy mi je. Sav je sjajan kao da je nakit a ne uređaj. Uostalom sve mi teže i teže telefoni opravdavaju cijenu, te su mi sve dosadniji i dosadniji. Nikom realno ne treba mob bolji od jednog pocophonea, sve je preseravanje i preplacivanje za ime i sitnice.
to isto mogu i ja reci za poco, zasto bi kupio to precjenjeno laprdalo, kada za pola cijene ima A2 Lite, sa vecim dpi, istom kvalitetom fotki i 100 puta boljim softverom od MIUI sramote, i jos dobijem infrared i bolji battery life?
ne moras ti opravdavati cijene telefona, to regulira trziste, ako netko fula sa cijenom ljudi nece to placati
to se desilo sada appleu, i desilo se S9, koji su oboje prvi puta u povijesti pun k losije prodavani nego generacija prije
Dap, to je moje mišljenje o telefonima danas. P20 pro košta više od 1000 eura, izgleda kao ukras za božić sa defektnim ekranom. Još jedan u nizu glupo overpriceanih telefona, a nezanimljiv je do bola. To dolazi od osobe koja je imala sve flagship telefone od 2010-e do negdje 2017-2018-e. Dižu cijene a realno ničeg pametnog ne dodaju. Što je točno naspram prošle godine huawei napravio u mate seriji? Još konfuzije između modela i sitna poboljšanja, a realno gledano nema nikakvog smisla za istu lovu kao Samsung seriju uzimati ga. Bezveze skroz, nezanimljivo, zbunjujuće, defektno i softverski odvratno za jedan mob od 1000+ eura.
X3M Ne baljezgaj. S625 je ispustio dušu, ovdje je S845, baterija fenomenalna i kamera duplo bolja od one u A2 lite. Razlika je u 1000kn, a između poca i ove staklenke je 4-5k kn. No nije tema....
Da se i ja malo priključim raspravi...općenito vezano za kupovinu prvih serija mobitela.
To se u marketingu zove : vrijeme usvajanja inovacija gdje samo 2% populacije spada pod "inovatore" tj kupce koji prvi kupuju novi model mobitela., prvi hoće sve isprobat.
Tih 2% populacije nisu "ludi" ljudi, jer da nema njih ne bi se znalo za probleme kod uređaja kao kod Huawei-a. Netko mora biti na kraju prvi.
Večina kupaca su rana većina 34% ili kasna većina 34%.
Ako pogledamo da mobilna tehnologija napreduje izrazito brzo u svim segmentima...ako nisi u inovatorima, za 4-5mj će izaći novi mobitel i više taj nije aktualan. Samo 16% ljudi spada u neodlučne koji čekaju - uskoro izlazi novi model, pa onda opet uskoro izlazi novi model. Jednostavno mogu čekat do imendana jer ni jedan mobitel neće biti "novi" 2-3-5 godina.
U svakom slučaju da nema inovatora, ne bi se "zajebalo" samo 2% poulacije, nego 68% populacije.
Dap, to je moje mišljenje o telefonima danas. P20 pro košta više od 1000 eura, izgleda kao ukras za božić sa defektnim ekranom. Još jedan u nizu glupo overpriceanih telefona, a nezanimljiv je do bola. To dolazi od osobe koja je imala sve flagship telefone od 2010-e do negdje 2017-2018-e. Dižu cijene a realno ničeg pametnog ne dodaju. Što je točno naspram prošle godine huawei napravio u mate seriji? Još konfuzije između modela i sitna poboljšanja, a realno gledano nema nikakvog smisla za istu lovu kao Samsung seriju uzimati ga. Bezveze skroz, nezanimljivo, zbunjujuće, defektno i softverski odvratno za jedan mob od 1000+ eura.
X3M Ne baljezgaj. S625 je ispustio dušu, ovdje je S845, baterija fenomenalna i kamera duplo bolja od one u A2 lite. Razlika je u 1000kn, a između poca i ove staklenke je 4-5k kn. No nije tema....
Za razliku od Samsunga i ostalih, Huawei se trudi nešto promjenit kao i Xiaomi, Oppo.
Samsung, Sony, LG, HTC - sami njihovi prodajni rezultati pokuzaju da su ih se korisnici zasitili.
Imao sam S6,S7,S8, i onda Pixel 2 XL. Jednostavno kupit S9 mi nije imalo jebenog smisla. Nema razlike naspram S8, osim kamere, a cijena 1000 eura.
Ako S10 napokon neće imat ekran od ruba do ruba kao Xiaomi, Oppo i ostali kinezi..., onda će mob imat gore prodajne rezultate od S9. Jednostavno istu priču očekujem s Huawei P30 i noviji modeli.
Provedeno je istraživanje gdje je 85% ljudi reklo da im se klizni mehanizam na Mix 3, Oppo X više sviđa više od notcha ili bilo kojeg riješenja. Također ako će se moći prednja kamera ugradit ispod zaslona, kao što planira S10 to će biti . Sad je najbolje riješenje klizni mehanizam.
Jednostavno ekran od ruba do ruba je budučnost i sve ostalo u 2019 je promašaj.
misljenje osobe koja niti ima uredaj, niti ga je koristila duze od 10 min, je vrijedno tocno 0 bodova.
smijesno je kada ljudi idu po temama i placu da je nesto precjenjeno a nemaju pojma o tematici cijena ili ekonomiji ili poslovanju.
da ponovimo gradivo, cijena nije mjerilo vrijednosti, vec broj koji odreduje poziciju proizvoda ili usluge na trzistu u odnosu na konkurentnost takvog proizvoda ili usluge, da li je postavljenja previsoko ili prenisko, pokazuje trziste, povecanjem prodaje ili padom prodaje
ako pogledamo prodajne rezultate 2018. godine, reklo bi se da Huawei odllicno odraduje posao, jer im je P20 hit po prodaji, dok Samsung i Apple su fulali cijenu, s obzirom da im je prodaja visestruko manja nego generacija prije.
M20P u odnosu na M10P donosi, povecanje rezolucije ekrana, veci dpi, bezicno punjenje, trostruku kameru, sa wide i tele, koju M10P nije imao. Donosi citac otiska prsta u ekranu i 3D skeniranje lica, te veci kapacitet baterije, 7nm SoC i drugu generaciju neuralne mreze itd itd, prema tome napredak je i vise nego mjerljiv.
kamera niti je duplo bolja niti je batery life upce bolje kada usporedujemo Poco i A2 lite, a kome treba S845 i iz kojega razloga? sta to 845 moze u odnosu na S625 a da mi bas treba, u usporedbi Poco i A2 Lite, da opravdava 1000kn
Ovo dolazi od osobe koje ima sve telefone bilo da su flagship ili 20kn, te velikog fanboja Samsunga, i misljenja da su ostali telefoni smece, a Samsung je jedino sto valja, pa opet mogu biti koliko toliko hladne glave , i ne iznosim nikakvo misljenje prije nego probam.
Mogu samo reci da na "papiru" i po ovome sto je korisnik Timo napisao i linkao galeriju, M20P je vrh ponude android uredaja i apsolutno dobra kupnja za onoga tko zeli takav uredaj
Dobra, dobra...
Trenutno imam poco i mate 20 pro. Prvih par dana kad sam ga dobio, mate me okupirao s kamerom i efektom nove igracke.
Nakon par dana sam karticu ipak vratio nazad u poco, miui mi lezi puno bolje nego emui, a i fizicki citac otiska mi puno vise odgovara, ovaj koji mate 20 ima ispod ekrana nije jos uvijek dovoljno praktican. Također, zakrivljeni dizajn mora umrijeti. Kamera je po danu adekvatna na pocu, po noci palim gcam i opet dobro. Također volim isprobavat druge romove i modove, a tu je pocov unlockan bl + sd845 ne nadjebljiv.
Razlika u cijeni? Za 1 mate 20 pro, dobijem 3 pocoa.3.
Trenutno imam poco i mate 20 pro. Prvih par dana kad sam ga dobio, mate me okupirao s kamerom i efektom nove igracke.
Nakon par dana sam karticu ipak vratio nazad u poco, miui mi lezi puno bolje nego emui, a i fizicki citac otiska mi puno vise odgovara, ovaj koji mate 20 ima ispod ekrana nije jos uvijek dovoljno praktican. Također, zakrivljeni dizajn mora umrijeti. Kamera je po danu adekvatna na pocu, po noci palim gcam i opet dobro. Također volim isprobavat druge romove i modove, a tu je pocov unlockan bl + sd845 ne nadjebljiv.
Razlika u cijeni? Za 1 mate 20 pro, dobijem 3 pocoa.3.
Jesi li dobio zeleni ekran ili je kod tebe normalno?
Normalno i meni i kolegi i koleginoj zeni.
Evo ja imam Note 9 i uz sva saznanja koja trenutno imamo o Mate 20 PRO ja se nebi mijenjao.
Da se radi o ispravnim mobitelima koji nemaju gresku onda zasto ne, volim isprobavati razne mobitele pa bi volio i Mate 20 PRO.
Smatram da je Huawei napravio odlican posao s njim sto se inovacija tice i Huawei je u strasnom uzletu.
Imao sam P20 PRO i jako mi se svidio, ali je bio u dosta toga nedorecen.
Imao je dosta losiji ekran od konkurencije, cak nije na nivou ekrana kakve su LG i Samsung stavljali 2013/14.
Sto se kamere tice, stave super kameru za fotke, a ocajnu za video.
Prednja kamera je ocajna bila, a vidim da je i na Mate 20 PRO isto losa.
Nebitno...u ovom trenutku je Note 9 svakako bolja kupnja.
Mob je bez greske, svaka stavka mu je izuzetno jaka i tko god ga kupi sigurno nece razmisljati o Mate 20 PRO...pogotovo sada kada se radi o poluproizvodu.
Evo ja imam Note 9 i uz sva saznanja koja trenutno imamo o Mate 20 PRO ja se nebi mijenjao.
Da se radi o ispravnim mobitelima koji nemaju gresku onda zasto ne, volim isprobavati razne mobitele pa bi volio i Mate 20 PRO.
Smatram da je Huawei napravio odlican posao s njim sto se inovacija tice i Huawei je u strasnom uzletu.
Imao sam P20 PRO i jako mi se svidio, ali je bio u dosta toga nedorecen.
Imao je dosta losiji ekran od konkurencije, cak nije na nivou ekrana kakve su LG i Samsung stavljali 2013/14.
Sto se kamere tice, stave super kameru za fotke, a ocajnu za video.
Prednja kamera je ocajna bila, a vidim da je i na Mate 20 PRO isto losa.
Nebitno...u ovom trenutku je Note 9 svakako bolja kupnja.
Mob je bez greske, svaka stavka mu je izuzetno jaka i tko god ga kupi sigurno nece razmisljati o Mate 20 PRO...pogotovo sada kada se radi o poluproizvodu.
Kad vidim Note 9 kao da vidim svoj S8. Jednostavno Samsung radi zadnjih par godina dosadne mobitele. Ista priča s Iphoneom...jednostavno ne bi mogao nikako kupit novi Iphone.
I šta je meni preostalo poslje Pixela 2 XL : Huawei, Mix 3, Oppo X. Sve ostalo je meni osobno ne zanimljivo.
@ocean77
Vjerojatno i N9 ima mana, zapravo, svaki mob ih ima, samo ovisi kakve si srece, naravno da ce se o manama vise pisat nego o prednostima uredjaja, zar ne.
Nego, M20P je odlican mob, ovo su greske koje ce se ispravit poslije, ak su ljudi skepticni, onda je bolje pricekat jos neko vrijeme, pa u kupnju..
Sljedeca serija bi trebala bit bolja.
Huawei se probija, i sad ce se frka dizat svako malo, a vjerujem da ce oni u hodu rjesavat probleme.