Huawei Mate 20 Pro izdvojena tema

poruka: 1.587
|
čitano: 399.810
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Huawei Mate 20 Pro
R36 kaže...
CrossDeath kaže...

Lol kaj? Samsung kupuje huaweije i grije ih da bi pozelenili? Hahah pa kako se takve price netko uopce sjeti? 

I ovo sto kazes da ne postoji argument da ima tvornicku gresku, zar ne citas forume i vijesti? Zar ne vidis koliko se ljudi javilo s tim problemom? Svaka ti cast ako mislis da to nije dobar argument..

Nije da branim apple ili tako nesto, ali to s punjenjem je bio softverski problem i rijesen je nakon azuriranja

Koliko se ljudi javilo?Jesi ih prebrojao?

Aj ne filozofiraj.Mob je na tržištu 2-3 tjedna i ti pričaš o nekom broju ljudi.Da se javilo 100.000 ljudi koji imaju problem - ok.

Ako ih se javilo 50-100, dobit će na kraju krajeva novi uređaj i idemo dalje.

Da se meni to dogodi...jebe mi se.Uzeo bi neki drugi uređaj.Pa nije smak svijeta.

Da, vidjeli bi tebe da se tebi ovo dogodi... huawei ocito ima los quality control, pa im je ovo promaknulo, a iz dana u dan, sve je veci broj ljudi koji uocavaju zeleni ekran

14 godina
saintmarcus9 kaže...
Ko da su ih u černobilu sklapali, kaže da nakon 6 dana ekran postaje radioaktivan na svim razinama svjetlosti preko cijelog ekrana :D

https://gfycat.com/forkedeasygoinggrasshopper

Hahahaha o jbt, nemoj ga drzati blizu lica, otpast ce ti koza 

13 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...
R36 kaže...
CrossDeath kaže...

Lol kaj? Samsung kupuje huaweije i grije ih da bi pozelenili? Hahah pa kako se takve price netko uopce sjeti? 

I ovo sto kazes da ne postoji argument da ima tvornicku gresku, zar ne citas forume i vijesti? Zar ne vidis koliko se ljudi javilo s tim problemom? Svaka ti cast ako mislis da to nije dobar argument..

Nije da branim apple ili tako nesto, ali to s punjenjem je bio softverski problem i rijesen je nakon azuriranja

Aj ne filozofiraj.Mob je na tržištu 2-3 tjedna i ti pričaš o nekom broju ljudi.Da se javilo 100.000 ljudi koji imaju problem - ok.

Da se meni to dogodi...jebe mi se.Uzeo bi neki drugi uređaj.Pa nije smak svijeta.

Da, vidjeli bi tebe da se tebi ovo dogodi... huawei ocito ima los quality control, pa im je ovo promaknulo, a iz dana u dan, sve je veci broj ljudi koji uocavaju zeleni ekran

Da se to meni dogodi pa ne bi 100% sjeo i plakao.Jebes mobitel.

Ili bi uzeo drugi Mate20 Pro ili bi uzeo Note 9. Ne vidim gdje je problem.

16 godina
protjeran
Huawei Mate 20 Pro

Ako ga netko odnese da mu ga zamijene, neka napiše koliko im je trebalo da ga i da li se zelenilo javlja i u zamijenjenim mobitelima

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
R36 kaže...
CrossDeath kaže...

Normalno da nije kraj svijeta ako se dogodi. Normalno da se i najboljima potkrade greska ili losa kvaliteta kontrole.
Ali ipak je gnjavaza, vrati mobitel, pa cekaj drugi, pa ak se opet dogodi, vrati opet, pa uzmi drugi i tako mozes biti

bez moba i 2 i vise tjedana. Kazem, dogada se, ali ipak za uredaje takve cijene kontrola mora biti rigoroznija.

ivanv000 kaže...

Ako ga netko odnese da mu ga zamijene, neka napiše koliko im je trebalo da ga i da li se zelenilo javlja i u zamijenjenim mobitelima

Ne znam za kod nas, ali vani su i na zamjenjenim uredajima dobili te probleme. Mozda dok potrose 

tu prvu seriju, pa nakon toga bude ipak kak treba. 

12 godina
neaktivan
ivanv000 kaže...

ja cu ga vratiti sljedeci tjedan kada uhvatim vremena, pa javim kako je proslo i koja je procedura u hr telekomu.

necu uzimati novi, dok to ne rijese, odnosno dok netko drugi ne potvrdi da kod nas na trzistu ima modela bez LG panela, onda cu taj uzeti, jer mob je mrak i zelim ga 

14 godina
R36 kaže...
CrossDeath kaže...
R36 kaže...
CrossDeath kaže...

Slazem se, ali opet, od uredaja koji kosta 1000€, ne ocekujes ovakve probleme

16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Pa kako oni to nisu mogli primjetit kad su testirali uređaj,pa velika serija uređaja je pogođena.Kako se to uopce kontrolira.Ovo se zove pocetnicka pogreska,a i mislim da ce sebi napravit velike probleme.Brend koji se gura prema vrhu nesmije u svom uzgonu zabrljat na ovakav nacin.

ma daj, malo pogledaj flagshipove unazad, mislim da je rijetko koji izaša bez dječjih bolesti.

Ok ovo je malo veći zajeb jer se moraju uređaji mjenjat ali, odmah su se izjasnili i stvar se riješava.

siti se samo onog iphonea di je apple postupia šupački i reka "krivo držite mob i odjebite", da sam na jabuci to bi mi bia dovoljan razlog nikad ga više ne kupit.

ovaj fopar sa ekranom ništa ne mijenja na stvari da je huawei m20p u ovom trenutku najbolji uređaj među flagshipovima.

kad je počela suradnja sa leicom vidilo se da idu u pravom smijeru

iPhone is a smartphone for dumb people
11 godina
Mirno i spokojno cu sa Note 9 pricekati proljece i dolazak P30 PRO i S10...Mate 20 PRO mi se svidja samo kao smjer kuda to sve ide, a ide u dobrom smjeru...a Mate 20 PRO ima ozbiljan problem i ja ga nebi uzimao neko vrijeme...bojim se da ce proci vise mjeseci dok ne budu dolazili ispravni uređaji, a dok to docekamo evo 1 mjeseca i bliizi se dolazak P30 PRO.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
karlanal kaže...
DuMe kaže...

Pa kako oni to nisu mogli primjetit kad su testirali uređaj,pa velika serija uređaja je pogođena.Kako se to uopce kontrolira.Ovo se zove pocetnicka pogreska,a i mislim da ce sebi napravit velike probleme.Brend koji se gura prema vrhu nesmije u svom uzgonu zabrljat na ovakav nacin.

ma daj, malo pogledaj flagshipove unazad, mislim da je rijetko koji izaša bez dječjih bolesti.

Ok ovo je malo veći zajeb jer se moraju uređaji mjenjat ali, odmah su se izjasnili i stvar se riješava.

siti se samo onog iphonea di je apple postupia šupački i reka "krivo držite mob i odjebite", da sam na jabuci to bi mi bia dovoljan razlog nikad ga više ne kupit.

ovaj fopar sa ekranom ništa ne mijenja na stvari da je huawei m20p u ovom trenutku najbolji uređaj među flagshipovima.

kad je počela suradnja sa leicom vidilo se da idu u pravom smijeru

Ovo sa mate20pro nije nikakva djecja bolest,ovo je neispravan uređaj.

Pa nije mobitel odlican kad ima samo dobru kameru,jer kamera je dobra i na p20 i na s8 i na ajfonu 8,svake godine se promjenu detalji na kameri koji su premali korak da bi bio neki wau efekt.Bolje da se fokusiraju na taj problem sta imaju sa zaslonima jer svi ti noviteti sta su uveli su im sada pali u vodu.

Znaci situacija je ovakva,kupio si mob sa tvornickom greskom koju imaju vecina modela,ides ga zamjenit i za tjedan dana ti se to opet dogodi i na drugom uređaju.Jako lijepo

12 godina
Huawei Mate 20 Pro

Stvar je u tome da se ovakve stvari na uređajima od 1000+eur. ne bi smijele događati.

Još gore od tog problema je to što ga Huawei negira i uvjerava korisnike da je to radi zakrivljenog ekrana .

Sad bi mogli pokupiti ban od E.K. pa im preostaje varati samo Azijsko tržište do trenutka kad napokon propadnu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Huawei zvanično još nije dao nikakvu  izjavu.

Siguran sam a će kroz dan dva objavit da svi kupci m20p i koji imaju lg pannel i kod kojih se pojavilo zelnilo,

a vbjerovatno će se pojavit kod svih, mogu zamijenit uređaj.

Najvjerojatnije još nisu dali zvaničnu objavu jer treba i logistiku sredit i posložit.
ako uspiju ovo lg-jevo sranje riješit u neko razumno vrijeme onda bi huawei od ove nezgone situacije moga i profitirat

0 0 hvala 0
16 godina
Timo kaže...

R36 probao sam tu aplikaciju, i jos vise njih, ali nisam nasao nigdje da pise proizvodac panela, ne vidim to uopce, mozda ima neki serijski broj ili part number koji ne vidim, a probao sam jos i neke druge i bezuspjesno, pozabavit cu se time kasnije, uglavom vidi se da mi izbija lagano za zelena poja po rubovima

Probao si Device Info HW app ,pod general imaš touchscreen ?

11 godina
Huawei Mate 20 Pro

Danas sam malo isprobao Mate 20 PRO i usput ga usporedio sa svojim Note 9.

Ono sto sam primjetio je da ekran napokon izgleda odlicno (naspram P20 PRO) i dobar je kao i Noteov sto se ostrine i svjetline tice.

Ono sto mi se nije svidjelo u odnosu na Note 9 je to sto je ekran vidljivo uzi, a jos je i zakrivljen pa i ti rubovi kradu prostor.

Note 9 ima vidljivo prostraniji ekran iako je takodjer zakrivljen...ostalo nisam imao vremena isprobavati, ali generalno mob izgleda lijepo (osim notcha).

0 0 hvala 0
14 godina
Huawei Mate 20 Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Timo kaže...

R36 probao sam tu aplikaciju, i jos vise njih, ali nisam nasao nigdje da pise proizvodac panela, ne vidim to uopce, mozda ima neki serijski broj ili part number koji ne vidim, a probao sam jos i neke druge i bezuspjesno, pozabavit cu se time kasnije, uglavom vidi se da mi izbija lagano za zelena poja po rubovima

Probao si Device Info HW app ,pod general imaš touchscreen ?

nisam, evo probao i od LG-a je 

sranje je sto se taj zeleni proboj boje uopce ne vidi u normalnim uvjetima rada uredaja.

vec kada stavis crnu ili tamno sivu pozadinu i smanjis svejtlinu ekrana na nulu i gledas u totalnom mraku, onda se primjeti

jebe me to sto zelim M20P i niti jedan drugi uredaj, a opet me jebe sto ne znam da li ce se to pogorsavat s vremenom i postajati sve gore i gore, do te mjere da se bude primjecivalo u normalnom radu

jer ako bude to sranje samo u ovim specijalnim uvjetima, onda ga cak ne bih niti vracao

budem pricekao oko 10 dana pa cu vidjeti

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2018 22:50 (Timo).
13 godina
neznam sto buku dizete i tome slicno.
kupis uredaj i koristis ga. ako dode do problema reklamiras ga i amen.
jos bolje ak ti se kasnije dogodi, moraju ti dati isti uredaj ili neki u tom cjenovnom rangu.
nikad se nisam zamaral s tim da pazim na tvornicke greske uredaja koji mi se u tom trenutku svidao.
zato je tu jamstvo od 2 god da spavam mirno !
u svoje vrijeme kupio sam Gigabyte neki za koji sam znao da ima problema sa GPS, koristio ga godinh dana i reklamirao ga za drugi uredaj
jesus_tm1
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Buku dižu isključivo korisnici sa defektnim ekranima i za 1000€ imaju je pravo dizat.... a to što ti ne znaš zašto to rade....to je tvoj problem
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2018 1:51 (saintmarcus9).

1 0 hvala 0
13 godina
svi do jednog ce dobit novi uredaj!

ako do sad nisu naucili da se ne kupuju prve serije...nemam komentara
jesus_tm1
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

problem će bit riješen na svim tržištima isto, finska i uk su već najavili da će na taj način riješit problem, e sad jedina stvar koja može malo sjebat situaciju je da nema dovoljno

uređaja sa oim drugim panelom, znat ćemo uskoro

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Ova podtema je humor - svi kukaju a samo jedan čovjek ima Mate 20 Pro. 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

@timo ne budi smijesan i vrati taj uređaj cim prije  budes mogao.Zasto bi koristio neispravan uređaj koji nije nimalo jeftin.Ajd mogo bi progutat kad bi se ta greska desila na nekim uređaju od 2 hiljade,ali ovakva greska na iredjaju od hiljade eura nema oprosta

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Ja bi ga koristio do te mjere dok nije prejako zelenilo, ako se bude pojačavalo, zamjeniti će ga sa BOE panelom i tjt. Jedino da servis dobro odradi posao, pošto se uređaj dosta rastavlja i to bi bio najveći problem, da se sve vrati i sjedne na svoje mjesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Ja bi ga koristio do te mjere dok nije prejako zelenilo, ako se bude pojačavalo, zamjeniti će ga sa BOE panelom i tjt. Jedino da servis dobro odradi posao, pošto se uređaj dosta rastavlja i to bi bio najveći problem, da se sve vrati i sjedne na svoje mjesto.

Nista servisiranje,samo novi uređaj dolazi u obzir.Cim se zo jednom otvori to vise nije to jer ce se uvjek vidit po spojevima da je uređaj bio otvaran

10 godina
neaktivan
DuMe kaže...
matrix777 kaže...

Nista servisiranje,samo novi uređaj dolazi u obzir.Cim se zo jednom otvori to vise nije to jer ce se uvjek vidit po spojevima da je uređaj bio otvaran

Slažem se, upravo to i govorim u kontekstu, no sumnjam da se može dobiti novi uređaj na uštrb tog zelenila za cca 7,8mj?! Netko to može primjetiti nakon 2mj ili kasnije, onda nema pravo na zamjenu uređaja već samo panela? Niti je Huawei to dužan učiniti, a znamo što mu je isplativije - zamjeniti panel.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2018 14:14 (matrix777).
13 godina
A netko mozda uopce ne primjeti.. mislim ono, stavi crnu pozadinu, stavi svjetlinu na minimum i gledaj u potpunom mraku

Ok, to nikad ne radim pa bi sretno zivio u uvjerenju da je mobitel ispravan 100% , a ne 99%

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mile59 kaže...
A netko mozda uopce ne primjeti.. mislim ono, stavi crnu pozadinu, stavi svjetlinu na minimum i gledaj u potpunom mraku

Ok, to nikad ne radim pa bi sretno zivio u uvjerenju da je mobitel ispravan 100% , a ne 99%

Sve je stvar koliko je intenzivno, nije kod svakoga isto. Pretpostavljam da je nekome vidljivo i pri 70% osvjetljenja ako se zelenjava dosta pojačala.

14 godina
neaktivan
mile59 kaže...

Ako zelis bit njihov magarac i imat neispravan mob samo izvoli.Ja im nebi dao taj užitak.

14 godina
DuMe kaže...
matrix777 kaže...

To bi bilo idealno, ali svi znamo da nece davati druge uredaje, nego ce samo mijenjati ekran

14 godina
DuMe kaže...
matrix777 kaže...

Po kojim tocno spojevima?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice