Huawei Mate 10 izdvojena tema

poruka: 1.161
|
čitano: 430.160
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Huawei Mate 10

Riješeno thx!😀😀

Odmori se u Istini! :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Pozdrav!

Evo i ja novi vlasnik mate 10 PRO,točno 6 dana,kupljen u santa domenici.

U tih 6 dana,kad sam nekoliko puta palio kameru da se igram malo,ona se je dva puta zblesriala i nije otvarala sve dok nisam ponovno pokrenul mob.

Jel imao netko takvu situaciju?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Huawei Mate 10

Probaj tvornicke..

8 godina
neaktivan
Kod mene još nikad nije zaglavila kamera u 4 mjeseca
15 godina
bavarac10 kaže...

Pozdrav!

U tih 6 dana,kad sam nekoliko puta palio kameru da se igram malo,ona se je dva puta zblesriala i nije otvarala sve dok nisam ponovno pokrenul mob.

iskreno vlasnik sam nota8 i mata pro 10. od 2 mj 2018g.nikad nisam imao problema s njim, osim da mi je bolja camera od nota8 nekako mi je kristalnija i jasnija slika. i da o bateriji 

ne govorim s svim tim, tom intelegencijom novim i jakim procesorom mobitel je iskreno pila......

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2018 21:44 (fight).
13 godina
neaktivan
fight kaže...
bavarac10 kaže...

Pozdrav!

iskreno vlasnik sam nota8 i mata pro 10. od 2 mj 2018g.nikad nisam imao problema s njim, osim da mi je bolja camera od nota8 nekako mi je kristalnija i jasnija slika. i da o bateriji 

ne govorim s svim tim, tom intelegencijom novim i jakim procesorom mobitel je iskreno pila......

Vidim vratio si se, i dalje nastavljas s svojim bedastoćama.

I dalje pišeš kao da u školi nisi imao predmet : Hrvatski jezik

11 godina
Huawei Mate 10

Pozz!

Moze mi reci gdje on sprema te slike, tj, gdje se nalazi ta mapa, kako da je se dohvatim!? 😁

Odmori se u Istini! :))
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
veseli007 kaže...

Pozz!

Moze mi reci gdje on sprema te slike, tj, gdje se nalazi ta mapa, kako da je se dohvatim!? 😁

Odes u Galeriju i odes na albume i skroz dolje na dnu ti je folder pod nazivom "Nedavno obrisano". 

15 godina
To je dodano nedavno 😀
10 godina
galinjo24 kaže...
To je dodano nedavno 😀

To je od uvijek na mate 10 pro... 

9 godina
neaktivan

Evo danas opet se gasi,sama od sebe,znači 3 put u 10 dana....morat ću probat reset na tvorničke ili da pričekam novi update mobitela?

8 godina
neaktivan
bavarac10 kaže...

Evo danas opet se gasi,sama od sebe,znači 3 put u 10 dana....morat ću probat reset na tvorničke ili da pričekam novi update mobitela?

Nosi ti taj telefon u servis ako imaš garanciju.

Meni za 4 mjeseca niti je zablokirao niti je kamera zablesila....

15 godina

O da jel ti drago.Da trenutno zbog takvih kao ti me Hrvatski uopće ne zanima, zato i pišem kako pišem.ako te to toliko sekira obrati se vodovodu..Ovo je slobodna zemlja i imam prava da pišem kako mi volja demokracija ne.a osim toga nisam književnik pa da mora paziti na sve što treba.ovo je forum ljudi se izražavaju po svojoj volji,a ako to tebi ili nekom drugom smeta slobodno  preskoči temu.ne pišem  betastoće da i nastavljamo s tim da je huawei mate pro10 bolji uređaj od nota8,ili samsung puno bolji samo što nema olovku .a buš  vidjeti da ćete pasti s tornja i gotovo kad izleti p20 serija i ostali a i već ste pali samo je teško priznat.a ako nisam u pravu onda mi reci što samsung note8 ima,a mate pro 10 nema...😁😁😁😁

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2018 10:11 (fight).
7 godina
fight kaže...

O da jel ti drago.Da trenutno zbog takvih kao ti me Hrvatski uopće ne zanima, zato i pišem kako pišem.ako te to toliko sekira obrati se vodovodu..Ovo je slobodna zemlja i imam prava da pišem kako mi volja demokracija ne.a osim toga nisam književnik pa da mora paziti na sve što treba.ovo je forum ljudi se izražavaju po svojoj volji,a ako to tebi ili nekom drugom smeta slobodno  preskoči temu.ne pišem  betastoće da i nastavljamo s tim da je huawei mate pro10 bolji uređaj od nota8,ili samsung puno bolji samo što nema olovku .a buš  vidjeti da ćete pasti s tornja i gotovo kad izleti p20 serija i ostali a i već ste pali samo je teško priznat.a ako nisam u pravu onda mi reci što samsung note8 ima,a mate pro 10 nema...😁😁😁😁

ovo sve si mu mogao na PP poslati.

zamolio bih da ne trujemo jos jednu temu sa prepucavanjima kako je neciji omiljeni brend bolji od drugoga, bez konstruktivne i cinjenicne rasprave.

drzi se teme 

13 godina
neaktivan
fight kaže...

Citiram :

@fight pon 15.1.2018 0:18 : t comu dsao sam pred zatvaranje taman pa me lik na brzak smotao i dao mate 10 s pricom da je bolji softverski od nota 8. i samo sam ga pitao dali se to moze zamjeniti rekao je sutra,ja dosao sutra da bih on meni rekao da moram da pisem prigovor eto tako da sam tu seeee stvar

Kraj citata.

Em si nepismen em su te smotali.   Ti došao sutra i ono čvarak. . Popušio si foru kao veliki.

Aj mi prevedi ovo tj što je pisac htio reći : Ovo je slobodna zemlja i imam prava da pišem kako mi volja demokracija ne

Po meni ti imaš velikih problema s gramatikom. Moj ti je prijedlog da napišeš doma na A4 papiru jedan lijepi sastavak zašto je Mate 10 bolji od Note 8.To je jedini način da naučiš ispravno pisati. 

Toliko od mene, da ne spamama temu.

13 godina
neaktivan
3dfx kaže...
fight kaže...

ovo sve si mu mogao na PP poslati.

zamolio bih da ne trujemo jos jednu temu sa prepucavanjima kako je neciji omiljeni brend bolji od drugoga, bez konstruktivne i cinjenicne rasprave.

drzi se teme 

Sorry...slažem se. Neću više sudjelovat u prepucavanju s ovim nepismenim.

7 godina
fight kaže...

a ako nisam u pravu onda mi reci što samsung note8 ima,a mate pro 10 nema...😁😁😁😁

a sada on topic

Note 8 ima bolji ekran, bolju kameru od M10P, bolji AoD, ovo je realno

subjektivo meni, M10P ima bolju ergonomiju, dizajn, daleko bolju bateriju, private space opciju, najbrzi fingerprint reader na planeti, da navedem samo neka obiljezja zbog kojega sam ga i kupio 

13 godina
neaktivan
3dfx kaže...
fight kaže...

a ako nisam u pravu onda mi reci što samsung note8 ima,a mate pro 10 nema...😁😁😁😁

a sada on topic

subjektivo meni, M10P ima bolju ergonomiju, dizajn, daleko bolju bateriju, private space opciju, najbrzi fingerprint reader na planeti, da navedem samo neka obiljezja zbog kojega sam ga i kupio 

Ovo oko bolje baterija na Mate 10 se slažem (po vašim recenzijama baterije).

Privat space opcija - pa to su LG, Samsung implemenetirali davnih dana. Kod LG-a si imao mod za "goste" tako da nije to Huawei izmislio. Samsung ima Knox tako da...

Note 8 ima taj Spen tako da s tim imaš gro opcija. 

Po meni Mate 10 treba uspoređivat s S8+, a ne s Note 8.

7 godina
R36 kaže...

Privat space opcija - pa to su LG, Samsung implemenetirali davnih dana. Kod LG-a si imao mod za "goste" tako da nije to Huawei izmislio. Samsung ima Knox tako da...

da znam, imao je samsung tako nesto i prije knoxa, na omnia 7 (windows) "childe mode" gdje si izabrao aplikacije koje ce biti na ekranu i samo su se one mogle vidjeti i pokretati na tome accountu

medutim trenutno nitko nema implemetaciju kao sto je na M10P, bar koliko ja znam, gdje otkljucavas telefon sa sekundarnim otiskom prsta, i imas cisti i funkcionalan telefon, samo je drugi user, nesto kao user accounti na windowsima

, meni je to najbolji "feature" mobitela , uz bateriju, a skoro nitko ga ne spominje

stavi na 37:19 tu pocinje

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2018 12:37 (3dfx).
13 godina
neaktivan
3dfx kaže...
R36 kaže...

da znam, imao je samsung tako nesto i prije knoxa, na omnia 7 (windows) "childe mode" gdje si izabrao aplikacije koje ce biti na ekranu i samo su se one mogle vidjeti i pokretati na tome accountu

medutim trenutno nitko nema implemetaciju kao sto je na M10P, bar koliko ja znam, gdje otkljucavas telefon sa sekundarnim otiskom prsta, i imas cisti i funkcionalan telefon, samo je drugi user, nesto kao user accounti na windowsima

, meni je to najbolji "feature" mobitela , uz bateriju, a skoro nitko ga ne spominje

stavi na 37:19 tu pocinje

Evo baš sad gledam i isto to ja imam na Pixelu 2 XL - cisti i funkcionalni telefon ako promjenim na "gost" s dva klika.

M10p je to implementirao preko senzora otiska prsta a kod svih ostalih je drugačije prebacivanje na "gost"., ali ista priča je bila i na LG kao i na Samsungu davnih dana.

7 godina
R36 kaže...

Evo baš sad gledam i isto to ja imam na Pixelu 2 XL - cisti i funkcionalni telefon ako promjenim na "gost" s dva klika.

M10p je to implementirao preko senzora otiska prsta a kod svih ostalih je drugačije prebacivanje na "gost"., ali ista priča je bila i na LG kao i na Samsungu davnih dana.

ako i P2XL to ima, jos jedan razlog ga da nabavim, jer mi je sljedeci na listi

obicno koristim 6 mjeseci telefone, pa mjenjam. taman tamo negdje u 5. ili 6. mjesecu cu M10P zamjeniti, pa eto javim se na PP da mi prodas, sigurno ce ti dosaditi do tada  

9 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Zanima me kad su vam uključene aplikacije tipa face,viber,kamere i ostalo koliko rama vam je u pogonu,i dali taj ram vam opada tokom nekoliko idućih dana?

tipa meni je 3/6,nakon nekoliko dana je 1/6...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
3dfx kaže...
R36 kaže...

ako i P2XL to ima, jos jedan razlog ga da nabavim, jer mi je sljedeci na listi

obicno koristim 6 mjeseci telefone, pa mjenjam. taman tamo negdje u 5. ili 6. mjesecu cu M10P zamjeniti, pa eto javim se na PP da mi prodas, sigurno ce ti dosaditi do tada  

hahahahh...dobra, dobra. Valjda će dosadit. Javi se pa se dogovorimo. hahahha.

7 godina
bavarac10 kaže...

Zanima me kad su vam uključene aplikacije tipa face,viber,kamere i ostalo koliko rama vam je u pogonu,i dali taj ram vam opada tokom nekoliko idućih dana?

tipa meni je 3/6,nakon nekoliko dana je 1/6...

imam u pozadini bar 20 aplikacija upaljenih i oko 4/6 mi se vrti, ne znam koliko je nakon par dana, jer evo do sada uopce nisam gledao koliko je rama u pogonu

nemas brige sa ramom vise, to danas skoro pa svi telefoni sami reguliraju i rade to tip top, samo popali sve zivo i ne brini 

15 godina
3dfx kaže...
fight kaže...

a sada on topic

ok evo da vidimo camera od note 8 definitivno nije bolja od mata 10 pro niti po ičemu pa evo jedan dokaz.

Sukladno aktualnom trendu, oba uređaja dolaze s dvostrukim kamerama. Huaweijev par čine jedna 12 MP i druga 20 MP crno-bijela kamera. Tu je otvor blende od vrlo visokih f/1.6, Leica optika, PD + laserski autofokus i optička stabilizacija.

Samsung donosi 2x 12 MP kameru s f/1.7 otvorom blende, s tom razlikom što su obje u boji, a otvor blende iznosi f/1.7. I Samsung koristi PD autofokus, ali i Dual Pixel tehnologiju. Jedna kamera je širokokutna, s 26 mm lećom, dok je druga uskokutna (52 mm), a koristi se za optičko povećanje. Prednost Samsungove kamere je što sadrži dvostruku optičku stabilizaciju, dakle na širokokutnoj i telefoto kameri.

Huawei u specifikacijama navodi «2x looseles zoom», što je zapravo rezultat unaprijeđenog digitalnog povećanja, dok Samsung koristi pravo optičko povećanje. No ipak, na kraju se ispostavilo da vidljive razlike u kvaliteti fotografija praktički nema, čak ni u lošijim uvjetima.

a što se tiče ekrana. imam oba uređaja nota kojemu je kontras pojacan ja recimo ga vani jedva vidim jer se doslovce nista ne vidi ako ne iskrivim mobitel ili odem u hladovinu da vidim jasnije.kod huawe mi je displej normalan bio vani bio untra.pa toliko koliko not 8 ima dobar displej recimo o drugim stvarima nebum govoriti,ali mogu reći da niste u pravu eto toliko....vjerovatno da imate oba uređaja vidjeli bih kolika je razlika u svakodnevnom korištenju,bit je samo što olovka spašava  nota.a u ostalom razlike nema samo skupo ime.....

15 godina
3dfx kaže...
fight kaže...

a sada on topic

ok evo da vidimo camera od note 8 definitivno nije bolja od mata 10 pro niti po ičemu pa evo jedan dokaz.

Sukladno aktualnom trendu, oba uređaja dolaze s dvostrukim kamerama. Huaweijev par čine jedna 12 MP i druga 20 MP crno-bijela kamera. Tu je otvor blende od vrlo visokih f/1.6, Leica optika, PD + laserski autofokus i optička stabilizacija.

Samsung donosi 2x 12 MP kameru s f/1.7 otvorom blende, s tom razlikom što su obje u boji, a otvor blende iznosi f/1.7. I Samsung koristi PD autofokus, ali i Dual Pixel tehnologiju. Jedna kamera je širokokutna, s 26 mm lećom, dok je druga uskokutna (52 mm), a koristi se za optičko povećanje. Prednost Samsungove kamere je što sadrži dvostruku optičku stabilizaciju, dakle na širokokutnoj i telefoto kameri.

Huawei u specifikacijama navodi «2x looseles zoom», što je zapravo rezultat unaprijeđenog digitalnog povećanja, dok Samsung koristi pravo optičko povećanje. No ipak, na kraju se ispostavilo da vidljive razlike u kvaliteti fotografija praktički nema, čak ni u lošijim uvjetima.

a što se tiče ekrana. imam oba uređaja nota kojemu je kontras pojacan ja recimo ga vani jedva vidim jer se doslovce nista ne vidi ako ne iskrivim mobitel ili odem u hladovinu da vidim jasnije.kod huawe mi je displej normalan bio vani bio untra.pa toliko koliko not 8 ima dobar displej recimo o drugim stvarima nebum govoriti,ali mogu reći da niste u pravu eto toliko....vjerovatno da imate oba uređaja vidjeli bih kolika je razlika u svakodnevnom korištenju,bit je samo što olovka spašava  nota.a u ostalom razlike nema samo skupo ime.....

7 godina
fight kaže...

e ovo je vec bolje, konstruktivna rasprava, bez vrijedanja i nebitnih pizdarija 

jedno je sto pise u specifikacijama, a drugo su rezultati fotkanja. Note i 8 serija imaju bolje fotke od M10P, bilo malo ili puno bolje, cinjenica je da su bolje

istina, nisam imao note, poslje S1, S3, S5 i S7 necu vjerovatno vise nikada imati samsunga, jer mi je dosadan i hocu probati sve druge proizvodace, ali to ne znaci da mi oci ne rade dobro, jer kada se nademo u kleti vikendom i fotkamo se, gdje ih hrpa ima S8 i note, a ja sa M10P, usporedujuci fotke, M10P radi losije, tu govorim o auto modu, point and shoot, kada frend upogoni gcam u manual modu, onda jednostavno me pomete i tu nema konkurencije

takoder, na temi o kamerama imas hrpu fotki od korisnika foruma, i jasno se vidi kakav je M10P u odnosu na ostale, malo losij, sto ne znaci da opet s druge strane nije bolje od hrpe ostalih

kao sto rekoh nisam koristio 8 seriju i note, pa ne mogu komentirati kakva je ergonomija i svakodnevno koristenje uredaja, sto se toga tice M10P mi je ispred svega sto sam do sada imao, stvarno je vrhunski, ali to je vise stvar osobnog ukusa 

vidjeh novi M20P negdje na youtubu, i vjerovatno ce mi to biti sljedeti telefon, poslje Pixela 2 XL,  jer je zadrzao sve sto ima M10P, a dodali su mu trostruku kameru od P20Pro 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2018 20:38 (3dfx).
15 godina
belami63 kaže...
bavarac10 kaže...

Nosi ti taj telefon u servis ako imaš garanciju.

Meni za 4 mjeseca niti je zablokirao niti je kamera zablesila....

da tako je nosi ti to u servis kako ti kolega reka.samo pitanje gdje si ga kupio jer.ja recimo kada sam kupovao u vipu uređaj uvjek sam imao problema,a tako i poznanici prijatelji s poslao kada sam sada prešao u t com nikada  nisam imao problema s uređajima .

16 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Pa evo nakon više od 3-4 mjeseca poprilično intezivnog korištenja mobitela moj rezime.

Sitne stvari čine stvar još boljom (dolazim s Samsungovog mobiteka, prije toga sam imao HTC) tako da modificiran android ne smatram nedostatkom, no recimo volio bih da aplikacija za zvanje i pisanje poruka su bolje povezane tako da se može lako prebacivat između te dvije aplikacije.

Sve u svemu to je po meni recimo nedostatak (u orginal softweru) koji dolazi s mobitelom, no generalno mobitel je predobar. O bateriji netreba puno pisat, odlična je i nakon 3-4 mjeseca nema ni govora da se degradirala njezina autonomija. 

Senzori svi na mobitelu rada upravo onako kako se od njih očekuje. Hardwerski mobitel je zbilja odličan, čak i aplikacije o kojima se češto piše da su energetski jako zahtjevne ne prestavljaju nekakav problem mobitelu. Softwerski mobitel je mogao bit malo i ispoliraniji, mada nekakvih većih nedorečenosti nema.

Sve aplikacije koje sam instalirao rade besprijekorno, nema rušenja niti smrzavanja aplikacije. Da se razumijemo da steknete dojam kakav sam korisnik, (defaultni browser mi je Brave, file menager kojeg koristim je file menager +).

Recimo da sam jako oduševljen SwiftKey em, tipkovnica mi se jako svidila i ako budem prelazio na neki drugi mobitel definitivno ću je i instalirat. Da nebih previše hvalio mobitel, napomenio sam da sam došao s Samsung ovog mobitela, dali sam i u jednom trenutku požalio što i dalje nema Samsungov mobitel, ukratko ni govora.

Mobitel mi se jako sviđa, HUAWEI će definitivno bit sigurno u opciji kad budem ponovo nabavlja mobitel. Mada spadam u skupinu koji mobitel ne mjenjaju često.

Ukratko, svi vi koji mislite HUAWEI je nekakav (nedorečen) Kinez, nemože parirat Samsungu ili HTC ... zbilja ste u zabludi.

Mate 10 ukratko je odličan mobitel, i zadovoljit će i najzahtjevnijeg korisnika. 

Definitivno moja topla preporuka. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kako staviti simbole ispod slova da se vide na swiftkeyu.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice