Huawei Mate 10 izdvojena tema

poruka: 1.161
|
čitano: 430.179
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Huawei Mate 10

Ok, sto je bolje.. Agram servis il mobis Electronic? 

13 godina
klinik kaže...

Giljotina

Hearthstone: Maks0806#2960
13 godina
biankoneri kaže...

Jel se vama dešava da kod punjenja dođe eksta brzo do cca 95% e pa onda tih 5% puni još 20 min?hoću reći meni od 0% do ajmo reći 95% napuni za 45 min a ovih 5 % puni 20 min

galinjo24 kaže...

Da tako i meni

Tako je kod svih. Čitao sam da je to "efekt kino dvorane". Kada gomila ljudi uđe u dvoranu brzo nađu mjesto dok se ne popuni 80% kapaciteta sjedala. Preostali moraju hodati po dvorani dulje da nađu gdje će se smjestiti. Tako je i sa punjenjem :)

Hearthstone: Maks0806#2960
9 godina
neaktivan
klinik kaže...

uf da katastrofa su oboje

radije ga odnesi na prodajno mjesto gdje si kupi, ako si ga nabavio preko oglasa onda se pripremi na ova dva uzasna servisa, i samo bez zivciranja 

15 godina
neaktivan

Oglas je u pitanju Ma  nije problem cekat . . Samo da zamjene.. Makar sumnjam da ista smeta kod slikanja . 

16 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Ima li ko problema sa viber pozivima? Naime kada krenem uspostavljati poziv i kad se poziv uspostavi telefon stalno pusta zvuk notifikacije u loopu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ima li ko problema sa viber pozivima? Naime kada krenem uspostavljati poziv i kad se poziv uspostavi telefon stalno pusta zvuk notifikacije u loopu.

Skype, WhatsApp, Viber, obicni pozivi, video pozivi i video conference pozivi, sve radi bez beda

16 godina
Huawei Mate 10

Cini mi se da je na v128 baterija jos bolja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo poklona od huawei . 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.2.2018 14:07 (galinjo24).
15 godina
neaktivan
To si dobio s mobitelom ili?
15 godina
neaktivan
Bio sam na servisu glede ogrebane kamere.. Poslali me u t mobile.. U t mobile zaprimili.. Pa salju u isti servis.. I kao vidjet ce hoce li mi moc zamjenit.. Sve me strah jer bas danas citao papir koji su mi dali.. Zenska je napisala da kamera ne radi te da je leca zakrivljena...Nit koja je.. A leca ima malu ogrebotinu te radi najnormalnije. .. Krivi opis kvara...
8 godina
Ne sekiraj se. Servis ti to detaljno pregleda, a uvijek možeš nazvati servis, dati im broj radnog naloga i pojasniti o čemu je riječ.
15 godina
neaktivan
Palo mi je na pamet nazvat ih.. Ali opet sta ako je napisala da kamera ne radi namjerno.. Da je to kao caka da bi se zamjenio uredaj a ja sad nazovem i kazem da je sve ok te da je samo ogrebano...
15 godina
Da... Prednarudjba je bila 😀
10 godina
neaktivan
I ja dobio prosli petak vr kameru i power bank. Kameru sam isprobao jer me zanimalo kako radi. Ok je ali ne treba mi i vjerojatno cu je prodati. A power bank je bio dodatni poklon jer sam dugo cekao vr kameru.

0 0 hvala 0
13 godina
Ima li netko da je u Zg-u nabavio za Mate 10 lite 2,5 d kaljeno staklo?
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Mate 10

Pozz, evo javlja se jos jedan vlasnik Huawei Mate 10 PRO (BLA-L29)

Koristim ga nekih mjesec dana pa imam neki kredibilitet dati koju kritiku. Prije ovog sam imao Xiaomi Redmi Note 4x, pa prije Meizu M2 note, pa Lenovo S60, sve redom fluidni mobiteli. U odnosu na njih, Huawei u ruci djeluje kao pravi komad cvrstoce, kvalitete i ne djeluje kao da ce se razbiti ako ga malo jace stisnem.

Sto se tice fluidnosti, sve leti ali to se i ocekuje od takva uredaja. Meni najveca razlika u odnosu na Xiaomi je u vremenu pokretanja i izvrsenje aplikacija, na fluidnost sam navikao pa mi po tom pitanju i nije neki skok, ali appove otvara brzooooo.

Baterija je super, 2 dana bez brige sa 8-10h SOT (autobrightness, autosync 2 maila, Face, Messeger, Whatsapp, 2 SIM kartice, WiFi, mobile data). Kad sam ga kupio bio sam razocaran sa SOT koji je iznosio max 7h, ali nakon update to se drasticno popravilo. Primjecujem da mob iz dana u dan popravlja SOT, vjerojatno taj NPU na djelu. Od pocetka mi je cuclao bateriju i do 10-15% preko noci, sada je to uredno 1-2% sa iskljucenim WiFi (ne volim da me bude u jutro).

Slusalice OK, nist specijalno sto se tice bassa al je zvuk cist i meni ok. Vanjski zvucnici su bomba za YouTube ili slusanje glazbe, ali kad je malo veca guzva (bucnije) gubi se cistoca zvuka ako se pojaca glasnoca.

Display vrlo dobar na suncu, odlican navecer, amoled kao amoled ali nije Samsung.

Kamere odlicne, i vlasnici S8+ te IPhon X ih pohvalili (jedan fotograf na vjencanjima, drugi veliki Insta majstor).

Koristim uredaj bez one bzvz maskice i moram reci da mob jos uvijek nema crtice na sebi (ok pazim ga, ali da napomenem).

Sto volim kod uređaja:

- baterija traje i traje i traje  :D

- brzina otvaranja, instalacija i izvrsenje aplikacija

- vidljivost vani na suncu

- cistina zvuka kod poziva s obje strane

- odlicne kamere

- RAM managment

- potencijal da se mob poboljsa nadogradnjama software-a (veliki potencijal ! )

- dobar feedback na tipkama

- osjecaj kvalitete u ruci i vizualno

- BRZO punjenje (30min za cijeli dan)

- ne grije se prilikom koristenja (osim kod punjenja)

A sad sto me smeta:

- EMUI mi izgleda zastarjelo pokraj svih dizajna drugih proizvodaca (nije za mene)

- nema 3.5mm za slusalice (ima dongle ali to nije to)

- ako se gleda YouTube ili sto god brzo punjenje ne radi (neznam zasto)

- ne zeli zapamtiti koji kontakt zovem s koje kartice pa svaki put treba birat s koje kartice se zove

- spor prijenos podataka preko kabela na racunalo i obrnuto

Nadam se da pomaze ovaj moj osvrt, LP

jesus_tm1
Moj PC  
7 0 hvala 3
10 godina
neaktivan

Znimljiv i realan osvrt, odlično. 

Zanimljivo da još nema pada cijene (početne cijene i dalje aktualne) i kod prodavača i kod operatera. Očekujem uskoro da se nešto dogodi po pitanju toga i da ga uzmem, nekako mi se plava boja čini kao najjepša za ovaj uređaj, što vi mislite?

Još uvijek nije uvršten u vip zlatno članstvo za 3godišnje jamstvo kao P10 i P10 plus, pa me i to djelomično odbija od kupnje. Samsung daje tablete za kupce S8 i S8+ te Note 8, tako da i tu ima prostora da Huawei odgovori nekim pametnim satom ili sličnim gadgetom, ono što su nudili u prednarudžbi mi nije zanimljivo.

15 godina
M3d0 kaže...
I ja dobio prosli petak vr kameru i power bank. Kameru sam isprobao jer me zanimalo kako radi. Ok je ali ne treba mi i vjerojatno cu je prodati. A power bank je bio dodatni poklon jer sam dugo cekao vr kameru.

Bas sam tako i ja prošao,hehe

7 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Napokon jedan pravi osvrt na moje postavljeno pitanje,bez uvijanja i pametovanja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Meni je sinoc pojeo +20% u idle mode(sve je ugaseno, ne koristim power saving modove uopce vise jer su se pokazali losim)... Fakat ne razumijem kako jednu noc dobro bude, drugu ne bude i tako u krug... I nisam jedini ima na xda forumu par ljudi isti problem ima i negdje drugdje na netu sam isto naisao s ljudim koji dijele isti problem. Neki to rijesavaju tako da stave mobitel u airplane mode, mada bas je idealno to rjesenje. Mozda bi cak manje trosio s upaljenim wifi i mobile data nego s ugasenim sto nema fakat nimalo smisla, ali ocito da cu tako imat manje problema. Das za mobitel 5500kn i takva glupost se na njemu desava. Prethodni vlasnik sam LG G4 i nadao sam se da cu s ovim mobitelom krenuti lijepo bez problema, kad ono nista. Ocito svaki mob koji posujedujem mora imati neku manu.

Dapace dok koristim mobitel i sve SOT je odlican, ali ovaj idle nikako ne kuzim kako moze tako los biti. Pogasim sve zive opcije najlosiji idle dobijem...

P.S. ova ikonica gore od whatsapp je poruka koja je stigla ujutro nakon sto sam upalio wifi kad sam se probudio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 22:23 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
A probaj ga vratiti na tvornicke postavke. Ja mate 10 pro koristim tocno 2mj i nikada mi do sada preko noći nije pojeo više od 2% baterije. Neki dan na poslu u 2 dva sata mirovanja mi je pojeo oko 30% baterije. Bio je problem u aplikaciji wish. Nju obrisao i sve opet normalno.
10 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

Das za mobitel 5500kn i takva glupost se na njemu desava. 

A to je puno? Pa to je pola cijene Iphone-a X. Što onda očekuješ?

14 godina
neaktivan

krivo sam napisao

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 10:15 (bojan111111).
14 godina
neaktivan
Ima li netko da je u Zg-u nabavio za Mate 10 lite 2,5 d kaljeno staklo?

I ja bi uzeo pa ako nađeš gdje napiši. Onu foliju kaj se dobije sa njim sam bacio u smeće jer joj je tamo i mjesto. Uglavnom u santa domenici gdje sam kupio mob nemaju staklo za lite model

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 10:14 (bojan111111).
13 godina
Ja ipak stavio foliju koja dođe s njim..10 minuta sam mjehuriće tjerao..ali ih sve istjerao..sjela je bez greške..a kaljeno 2,5 D ima u Eclipsu ali je cijena preko 200 kn..ima i običnih ravnih na štandu u CC One west, ali njih ne želim zbog rubova
Luc
14 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

ajt jedno pitanje za vas huaweiovce, prešao sa samsunga na mate 10 lite pa mi fali jedna mogućnost kad idem zvati nekog, uđem u imenik, gore-dolje dok nađem kontakt i sad tu nemam opciju kao na samsungu da slide desno preko kontakta pa on nazove ili lijevo da mu pošaljem sms nego moram ući u kontakt i stisnuti na broj, jel se to da aktivirati kako ili nema drugog izbora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
Ja ipak stavio foliju koja dođe s njim..10 minuta sam mjehuriće tjerao..ali ih sve istjerao..sjela je bez greške..a kaljeno 2,5 D ima u Eclipsu ali je cijena preko 200 kn..ima i običnih ravnih na štandu u CC One west, ali njih ne želim zbog rubova

200kn mi je puno, a ti sa štanda, šta ne valja sa rubovima? misliš da će srtšati?

13 godina
Mislim da će prst zapinjati o rubove, ako se želi klizati od ruba prema sredini..s obzirom na staklo nije od ruba do ruba...neka me netko ispravi ako griješim.
Luc
16 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Na ovom telefonu jedini i najveći minus je emui...Ja bi njihovom dizajneru još juče dao otkaz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice