Huawei Mate 10 izdvojena tema

poruka: 1.161
|
čitano: 430.187
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Huawei Mate 10

Proradilo, morao sam brisat Split kao lokaciju i onda ga opet postavit.

Ne znam zasto, ali bitno da je proradilo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Huawei Mate 10
zabranjeniples kaže...

ovo sto ti je R36 rekao, to ti je bio problem 

13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Sad u postavkama "lokacija" onemogući gps za prognozu., da ti opet ne povuče prognozu putem gps-a

16 godina
R36 kaže...
zabranjeniples kaže...

Sad u postavkama "lokacija" onemogući gps za prognozu., da ti opet ne povuče prognozu putem gps-a

Ma ne moze mi povuc, ako ne upalim lokaciju.

Lokaciju palim eventualno radi karata/navigacije, inace mi ne koristi.

15 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Pridružujem se i ja kao sretni vlasnik mate 10 pro, jučer stavljen update na 129. Iako sam imao Huawei zadnje dvije godine koji je bio na emui 5.0 ovaj sad ima puno novih opcija. Pa eto da ne tražim uzalud po postavkama treba mi mala pomoć. Koliko sam primjetio na whatsappu kada je postavljena led notifikacija na bijelo, on svijetli nekom ljubičastom nijansom. Da li je i vama tako i može li se kako to promijeniti? Također vidim da za gmail mi uopće nema led notifikacije. Postavio sam da mi na lock screenu pokaže da imam poruku sa whatappa,ali to je na sredini zaslona. Može li se ikako postaviti da bude samo ikona u gornjoj traci kao što je kad se otključa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Molio bih vlasnike mate 10 pro da napišu objektivno svoja iskustva nakon mjesec dva korištenja navedenog uređaja.Zanima me konkretno fluidnost,trajanje baterije nakon mjesec dva korištenja!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
rope10 kaže...

Molio bih vlasnike mate 10 pro da napišu objektivno svoja iskustva nakon mjesec dva korištenja navedenog uređaja.Zanima me konkretno fluidnost,trajanje baterije nakon mjesec dva korištenja!

Ovdje si tri dana i tražiš elaborat? Čitaj temu!

7 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Jel ovdje neko odabrano društvo?,koliko sam primjetio ne smiješ ništa pitati dok nisi punoljetan

0 4 hvala 0
10 godina
neaktivan
rope10 kaže...

Jel ovdje neko odabrano društvo?,koliko sam primjetio ne smiješ ništa pitati dok nisi punoljetan

Nije odabrano društvo, nego su svi kolegijalni jedni prema drugima. Uletio si ovdje kao padobranac nakon brze registracije sa pitanjem gdje odgovor leži u ovoj temi. Ništa novo nisi pitao a da odgovor neće pronaći ovdje. Samo čitati, čitati i čitati...

10 godina
Par noćnih fotografija - nakon 19:00. Naravno na stativu.

https://www.flickr.com/photos/155276942@N05/?
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
MKBHD recenzija

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
matrix777 kaže...
rope10 kaže...

Nije odabrano društvo, nego su svi kolegijalni jedni prema drugima. Uletio si ovdje kao padobranac nakon brze registracije sa pitanjem gdje odgovor leži u ovoj temi. Ništa novo nisi pitao a da odgovor neće pronaći ovdje. Samo čitati, čitati i čitati...

Nisam uletio kao padobranac jer sam prvo sve pročitao o ovoj temi i pregledao hrpu recenzija. Iz dosadašnjeg iskustva sa recenzijama ispada da su to većinom hvalospjevi, a kad čovjek kupi uređaj onda shvati da to nije baš tako. Zato sam postavio pitanje jer više vjerujem vlasniku, koji je probao nakon što ga je kupio i iz osobnog iskustva saznao sve vrline i mane o dotičnom uređaju. Ne vidim razlog zašto ne bih na forumo koji za to i služi mogao nesebično podijeliti vlastito iskustvo, kako bi oni koji planiraju uzeti taj telefon zaista kupili ono što se reklamira kao konkurencija samsungu s8 plus. Eto ako netko zeli neka napiše, a ako nema volje opet dobro.

15 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Jel se vama dešava da kod punjenja dođe eksta brzo do cca 95% e pa onda tih 5% puni još 20 min?hoću reći meni od 0% do ajmo reći 95% napuni za 45 min a ovih 5 % puni 20 min

0 0 hvala 0
15 godina

Da tako i meni

16 godina
neaktivan
biankoneri kaže...

Jel se vama dešava da kod punjenja dođe eksta brzo do cca 95% e pa onda tih 5% puni još 20 min?hoću reći meni od 0% do ajmo reći 95% napuni za 45 min a ovih 5 % puni 20 min

To je tako kod svih ne samo kod huaweija. Na oneplus3 dok sam imao 80% napuni brzo ostalih 20% ide normalno.

9 godina
neaktivan
rope10 kaže...

Nisam uletio kao padobranac jer sam prvo sve pročitao o ovoj temi i pregledao hrpu recenzija. Iz dosadašnjeg iskustva sa recenzijama ispada da su to većinom hvalospjevi, a kad čovjek kupi uređaj onda shvati da to nije baš tako. Zato sam postavio pitanje jer više vjerujem vlasniku, koji je probao nakon što ga je kupio i iz osobnog iskustva saznao sve vrline i mane o dotičnom uređaju. Ne vidim razlog zašto ne bih na forumo koji za to i služi mogao nesebično podijeliti vlastito iskustvo, kako bi oni koji planiraju uzeti taj telefon zaista kupili ono što se reklamira kao konkurencija samsungu s8 plus. Eto ako netko zeli neka napiše, a ako nema volje opet dobro.

nisi dobro procitao onda, jer ima bar tri osvrta nas korisnika u temi 

13 godina
neaktivan
rope10 kaže...
matrix777 kaže...
rope10 kaže...

Ako si pročitao zadnjih 17 stranica onda si pročitao iskustva korisnika.

Prvo trebaš konkretno reci što te muči oko navedenog mobitela., da ti kolege daju odgovor na konkretno pitanje.

8 godina
neaktivan
Ja imam mate 10 pro skoro 2 mjeseca. Baterija odlično fluidan, lijep sve ok ali kad sam pročitao tvoje pitanje rope10 najbolje za tebe je da kupiš S8 nije huawei mate 10 telefon za tebe.
8 godina
neaktivan
Ja imam mate 10 pro skoro 2 mjeseca. Baterija odlično fluidan, lijep sve ok ali kad sam pročitao tvoje pitanje rope10 najbolje za tebe je da kupiš S8 nije huawei mate 10 telefon za tebe.
11 godina
Sil kaže...
MKBHD recenzija

Iako nemam mate 10, vidi se da je lik ofrnje napravio recenziju.

14 godina
Huawei Mate 10

kao i za svaki čajniz mobitel.

What could possibly go wrong?

0 2 hvala 0
7 godina
neaktivan
belami63 kaže...

Šta reći na ovo,više govori o tebi nego o meni.Hvala svima ali samo da kažem da sam očekivao malo više od ovog foruma

9 godina
neaktivan
thebatman kaže...
Sil kaže...
MKBHD recenzija

Iako nemam mate 10, vidi se da je lik ofrnje napravio recenziju.

a malo je da.

skuzi se po ovome kada kaze da se ne mogu obrisati i maknuti sa home screena "bloatware" applikacije, koje se mogu i obrisati i disable, a i maknuti sa ekrana,

nije bas puno koristio mobitel, niti je spomenuo bar 1 ili dva feature koje nemaju drugi mobiteli, ovo je bilo vise "nemam vremena, pa ajd da nabrzinu nesto snimim" 

17 godina
Očigledno mu se nije svidio. Tako da ga nije niti interesiralo da ide u dublje analize. Jedino što je pohvalio par puta je autonomija ali to se i ovdje često ističe kao prednost.
8 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Bok ekipa! Samo da se pohvalim kako sam i ja ponosni vlasnik Mate 10 Pro uređaja.

Inače sam stari iphone freak ali sam dao šansu ovom uređaju i zasad sam dosta zadovoljan.

Čak mi je sučelje dosta slično pa mi je prelazak dosta bezbolan..za razliku od nekih drugih, čistokrvnih Android mobitela.

Htio sam vas pitati jel moguće kako dobiti iOS tipkovnicu i njegove emoji smajliće..ovi kaj su u njemu su blaga katastrofa

Hvalaaa

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
rope10 kaže...

Šta reći na ovo,više govori o tebi nego o meni.Hvala svima ali samo da kažem da sam očekivao malo više od ovog foruma

Nije ljudima tesko pomoci i podjeliti svoje misljenje i savjete. To ces uvijek dobiti. Pitao si za fluidnost i trajanje baterije,
a bas te dvije stvari su vlasnici mobitela jako hvalili. Dakle ako si procitao kao sto kazes onda bi to znao.
Ptice na grani vec znaju da Mate 10 pro ima odlicnu bateriju i da je fuidan, jer se toliko o tome pise. Sto se tice dileme mate 10 pro ili s8 plus.
Moras sam odluciti sta ti je najvaznije i na kraju sta ti se vise svida. Sretno.

10 godina
neaktivan

Upravo tako, postavio je takvo pitanje da zdravorazumski se može zaključiti da nije pročitao ni pola posta ove teme.

7 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Hvala svima zasad su mi ovih par "dobrih duša"odgovorila na sva moja pitanja,pa čak i više nego sam se nadao.Ako budem imao još pitanja rado ću pitati ovdje

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Od danas sam i ja vlasnik Huawei Mate 10 pro. Mobitel je odličan te sam bio oduševljen sve dok nisam otkrio ogrebotinu na gornjoj straznjoj kameri.. Nije nesto.. Treba se naginjati na svijetlo da se vidi ali prolazi po sredini lece.. Da li mislite ds to utjece na sliku? Da li bi ga zamjenili na mom mjestu ili jednostavno ignore?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Ja bih nosio mijenjati dok je u garanciji ako je došao sa ogrebotinom to ne smije biti na novom uređaju.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice