Huawei Mate 10 izdvojena tema

poruka: 1.161
|
čitano: 426.806
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

skuzio sam bug, konacno nakon cjelodnevnog cackanja i provjeravanja :) 

prvo sam mislio da je zbog koristenja tema, pa zatim da je zbog koristenja aplikacije splitska banka, jer je to najnovije sto sam stavio

ispada da ponekad dolazi do tog buga, kada se switcha user, kod prebacivanja sa jednog usera na drugi i obrnuto

recimo da se bug desi 1 puta od 10 prebacivanja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Stigao i moj Mate 10 pro. Hardwerski dio savrsen. EMUI daleko od toga. Posto sam koristio MIUI do sada, sve mi je poznato, toliko da mi se nekad ucini da sam jos na MIUI. Jedino sto je MIUI daleko ispred sto se tice vizuelnog dijela.

E sad moj je dosao sa praznom baterijom, prvi put se desilo da otpakujem telefon iz celofana a on mrtav. Brzo se napunilo, ali sam primjetio da se brzo prazni. Prvo je drzala na 100% a onda odjednom pala na 87%.

Jedno pitanje samo, kako da se instaliraju neke ikone sa ovim defaultnim launcherom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Huawei Mate 10
malina22 kaže...

Stigao i moj Mate 10 pro. Hardwerski dio savrsen. EMUI daleko od toga. Posto sam koristio MIUI do sada, sve mi je poznato, toliko da mi se nekad ucini da sam jos na MIUI. Jedino sto je MIUI daleko ispred sto se tice vizuelnog dijela.

E sad moj je dosao sa praznom baterijom, prvi put se desilo da otpakujem telefon iz celofana a on mrtav. Brzo se napunilo, ali sam primjetio da se brzo prazni. Prvo je drzala na 100% a onda odjednom pala na 87%.

Jedno pitanje samo, kako da se instaliraju neke ikone sa ovim defaultnim launcherom?

odes na Themes≥Featured≥Customise≥Icons

sto se tice baterije, nemam pojma zasto ti je tako dropalo, nisam to iskusio nikada

meni traje bez problema 48h+, pogledaj prijasnje postove o nacinu koristenja, stvarno je odlicna baterija

evo fotka sa trenutnim stanjem, napunjen danas u 6 ujutro na 100% prije posla  

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 10:38 (X3M).
14 godina
malina22 kaže...

I moj je tako došao.

Kupljen u Elipsu. Već sam mislio da ću morati tamo i je.... svima sve po spisku. 

Danas nakon mjesec dana korištenje sve super. Drži i do dva dana sa dosta rada na njemu (ne igram se) sa dvije kartice, i svim što se može da je upaljeno.

Pozz

8 godina
neaktivan
Upravo sam dobio nadogradnju na 129 ( c432) piše da je od 1 januara 2018 i da donosi optimizaciju potrošnje energije na WiFi

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
belami63 kaže...
Upravo sam dobio nadogradnju na 129 ( c432) piše da je od 1 januara 2018 i da donosi optimizaciju potrošnje energije na WiFi

super, na vipu jos nema ni 127 a ti vec dobio 129 

16 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Dobio sam i ja nadogradnju sad je instalirao. Baterija je dobra, imao sam 6 sati i deset minuta SOT-a i još 26 % baterije. Dva puna dana traje baterija. Odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
galinjo24 kaže...
fight kaže...
belami63 kaže...
Ma ni govora toliki sot. Baterija je super i ide do 2 dana uz neko normalno korištenje, a sot od 5 do 9 sati zavisi šta se radi. Evo sad imam 55 posto i oko 4 sata i 30 minuta sota i oko 27 sati od zadnjeg punjenja.

Iskreno posjedujem mata pro 10, i sto se tice baterije l iskustva evo napunio ga prvi put u ponedeljak. Instalirao zahtjevne jake igre, i uz veliko osvjetljenje igrao.ono sto me zadivilo je igranje a da se mobitel i ne zagrijava.a sto se tice baterije uz igranje surfanje, od ponedeljak jucer mi ostalo 35 %, koju sam jučer morao da prisilno potrošim do 15h pa eto dokle mi baterija izdrzi. dok recimo mi not 4 uz stednju baterije se vrlo brzo izlapi do 12h i zagrije da mores roštilj da proces... 😎

Jesi ti neki troll....hoces reci da si igrao 4 dana zahtijevne igre na njemu i ostalo ti jos 35% baterije...sta si imao sot 56h...hahaha....

naravno da, da. igrao sam i danas igram.mislim nije da igram non stop,ali igram recimo od 24sata sigurno recimo 10h, s prekidima.i onda  surfam po netu izmedu igranja,fcbook,viber,youtube.itd....naravno da ovo nisam uspio niti

i jednim samsungovim uredajom,sto mate pro10 izdrzi,eto kupi pa probaj i vid ali mi baterija uz to izdrzi 3/4 dana bez problema........dok samsung to more da sanja,a uz to i ako nema brzo punjenje,vjeruj doista se brzo napuni,tako da ni samsungu nista ono brzo bezicno punjenje ne pomaze..

13 godina
neaktivan
fight kaže...
galinjo24 kaže...
fight kaže...
belami63 kaže...
Ma ni govora toliki sot. Baterija je super i ide do 2 dana uz neko normalno korištenje, a sot od 5 do 9 sati zavisi šta se radi. Evo sad imam 55 posto i oko 4 sata i 30 minuta sota i oko 27 sati od zadnjeg punjenja.

Iskreno posjedujem mata pro 10, i sto se tice baterije l iskustva evo napunio ga prvi put u ponedeljak. Instalirao zahtjevne jake igre, i uz veliko osvjetljenje igrao.ono sto me zadivilo je igranje a da se mobitel i ne zagrijava.a sto se tice baterije uz igranje surfanje, od ponedeljak jucer mi ostalo 35 %, koju sam jučer morao da prisilno potrošim do 15h pa eto dokle mi baterija izdrzi. dok recimo mi not 4 uz stednju baterije se vrlo brzo izlapi do 12h i zagrije da mores roštilj da proces... 😎

Jesi ti neki troll....hoces reci da si igrao 4 dana zahtijevne igre na njemu i ostalo ti jos 35% baterije...sta si imao sot 56h...hahaha....

naravno da, da. igrao sam i danas igram.mislim nije da igram non stop,ali igram recimo od 24sata sigurno recimo 10h, s prekidima.i onda  surfam po netu izmedu igranja,fcbook,viber,youtube.itd....naravno da ovo nisam uspio niti

i jednim samsungovim uredajom,sto mate pro10 izdrzi,eto kupi pa probaj i vid ali mi baterija uz to izdrzi 3/4 dana bez problema........dok samsung to more da sanja,a uz to i ako nema brzo punjenje,vjeruj doista se brzo napuni,tako da ni samsungu nista ono brzo bezicno punjenje ne pomaze..

Igraš 10h igrice i još ti 4 dana izdrži baterija.

Nije to ništa.Ja od kad sam kupio Pixel prije tjedan dana i dan danas mi traje baterija...nisu mi ni dali punjač jer znaju da se ne treba puniti.

Frenda je crko akumulator na autu i rekoh spoji se na moj mob i upali ga.Ma baterija je čudo.

12 godina
Huawei Mate 10

Ovo je tema za sve matr 10 mobove ili? Imam mate 10 lite pa da pitam...hvala

razorblade
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
R36 kaže...
fight kaže...
galinjo24 kaže...
fight kaže...
belami63 kaže...

Nije to ništa.Ja od kad sam kupio Pixel prije tjedan dana i dan danas mi traje baterija...nisu mi ni dali punjač jer znaju da se ne treba puniti.

Frenda je crko akumulator na autu i rekoh spoji se na moj mob i upali ga.Ma baterija je čudo.

ee lego ne ka.... rekao sam ti kupi pa vidi reci mi koliko ima sati od 7h do 15 h,eto toliko provedem s mobitolom na poslu.stanem ako imam hitnog posla. a dok me

niko ne dira na poslu. eto od dosade igram surfam itd,ako imas problema i ne vjerujes posalj mi 4500kn. pa ti posaljem mob da se uvjeris..inece vama je ovdje sve cudno na tom  forumu samo ste vi u pravu.

nedaj boze da netko uskoci s boljim tvrdnjama odmah mu dijelite zute kartone ili ga izbacite.eto a sto mislis cemu mu sluzi umjetna inteligencija.......

13 godina
neaktivan
fight kaže..

ee lego ne ka.... rekao sam ti kupi pa vidi reci mi koliko ima sati od 7h do 15 h,eto toliko provedem s mobitolom na poslu.stanem ako imam hitnog posla. a dok me

niko ne dira na poslu. eto od dosade igram surfam itd,ako imas problema i ne vjerujes posalj mi 4500kn. pa ti posaljem mob da se uvjeris..inece vama je ovdje sve cudno na tom  forumu samo ste vi u pravu.

nedaj boze da netko uskoci s boljim tvrdnjama odmah mu dijelite zute kartone ili ga izbacite.eto a sto mislis cemu mu sluzi umjetna inteligencija.......

Ma razumijem te u potpunosti...ja svog još nisu napunio a sutra 7 dan.Brutala baterija.

Ako mi ne vjerujes, pošalji 8500kn pa ti pošaljem mob da se uvjeris.

Samo meni i tebi baterija traje po tjedan dana.Nekad se pitam zašto mi imamo toliko sreće.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.1.2018 23:02 (R36).
15 godina
R36 kaže...
fight kaže..

Ma razumijem te u potpunosti...ja svog još nisu napunio a sutra 7 dan.Brutala baterija.

Ako mi ne vjerujes, pošalji 8500kn pa ti pošaljem mob da se uvjeris.

Samo meni i tebi baterija traje po tjedan dana.Nekad se pitam zašto mi imamo toliko sreće.

hahahahahahahaha mozes mislit s 3500mah,,,hahahahahhahahahahhahhahhahahahahahhaha........

7 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Molim vas za savjet. Huawei Mate 10 Lite ili Honor 8? I zasto? Unaprijed zahvaljujem. 

12 Huawei Mate 10 Lite
3 Honor 8
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 10:56 (Nick456).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Honor 8 ti ima jaci procesor i graficku ako ti je to bitno

7 godina
protjeran
Nick456 kaže...

Molim vas za savjet. Huawei Mate 10 Lite ili Honor 8? I zasto? Unaprijed zahvaljujem. 

uzmi honor 8 ili po mom jos najbolje mate 10 pro

red
15 godina
Huawei Mate 10

Imam jedan problemcic na svom Mate10 i pretpostavljam da je do swiftkey. 

Sve radi uredno, ali kod pisanja na forumima (bug, reboot), znaju mi se pobrkat slova. 

​​​​​​​Recimo, napisem neku rijec i stisnem npr. space, a on umjesto razmaka stavi neko slovo.

Zna netko rijesit ovo? 

Nisam siguran dal je zadnji update za swiftkey problem, pa ako mozete probat.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 8:23 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Imam jedan problemcic na svom Mate10 i pretpostavljam da je do swiftkey. 

Sve radi uredno, ali kod pisanja na forumima (bug, reboot), znaju mi se pobrkat slova. 

​​​​​​​Recimo, napisem neku rijec i stisnem npr. space, a on umjesto razmaka stavi neko slovo.

Zna netko rijesit ovo?  

ne koristim swiftkey, medutim to mi se desavalo kod gboard kada je ukljucen autocorect, na primjer hocu napisati "friends" i stisnem razmaknicu, a autocorect napise "friend s" 

pogledaj da ti nije to taj problem :D, pa iskljuci autocorect ili sugestion words ili kako se vec zove

ako nije to, onda ne znam, mozda netko tko koristi swiftkey pomogne bolje 

15 godina
Huawei Mate 10

Iskljuceno mi je to, tako da nije do toga. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

mozda je do "laga" onda

swift mi je uzasno lagirala kada sam prvi puta koristio mob, tako da sam je odmah ugasio i stavio gboard 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Mate 10

Ma nema laga, sve radi urednou osim tipkanja po forumu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Mate 10

Da, probao gboard i ona radi uredno.

Ocito je zadnji update poremetio swiftkey. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

netko dobiva update 129, a kod VIP-a 128, s time da 126 i 127 nije ni dolazio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Huawei Mate 10

Evo i ja dobio danas nadogradnju na 128. Mob mi je kupljen kao slobodni uređaj.  

1 0 hvala 0
15 godina
X3M kaže...

HiCare ??

Ja je nemam još, pa zato pitam.

9 godina
neaktivan
Moj je jos uvijek na 127.ne nudi nikakav update. Kupljen je u slobodnoj prodaji...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jesili probso sa huawei firmware finder aplikacijom. Skini je sa google store i probsj

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
X3M kaže...

HiCare ??

Ja je nemam još, pa zato pitam.

ne sjecam se.

isao sam obaviti poziv, i vidjeh notifikaciju, pa sam instalirao

15 godina
Huawei Mate 10

Ja sam isto na vipu i još ništa nisam dobio, još uvijek v125.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Pozdrav svima! Nadam se da nisam fulnio temu, a potrebna mi je mala pomoć onih koji se razumiju bolje od mene u mobitele. Naime odlučio sam kupiti huawei do 2000 kn. I sad me zanima po vašem mišljenju što je bolje uzeti: mate 10 lite (novi), P10 lite (novi) ili P9 (polovni). Unaprijed zahvaljuem svima na odgovorima.

12 mate 10 lite (novi)
0 p10 lite (novi)
0 p9 (polovni)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice