Trajni nalog

poruka: 6
|
čitano: 15.539
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Trajni nalog

Ugovorio sam plaćanje računa za mobilne usluge trajnim nalogom.

Jedino sredstvo koje mi stiže na tekući račun je dječji doplatak.

Nisam fan kartica te zbog toga plaću dobijam ma ruke.

Zanima me kako će oni meni skinuti novce sa računa ako mi sredstva stižu oko 23.  u mjesecu.

Što ako je datum dospijeća 17.?

Ako netko zna koji je datum dospijeća i može li se to mijenjati.

Hvala!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 2 hvala 0
16 godina
Re: Trajni nalog

bude ti skinulo s racuna cim bude dostupno mozda prije toga dobijes samo opomenu

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 17:54 (dado16).
13 godina
neaktivan

stavi placu na račun...

i molim te "Nisam fan kartica te zbog toga plaću dobijam ma ruke" kakav je to poslodavac?

15 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
i molim te "Nisam fan kartica te zbog toga plaću dobijam ma ruke" kakav je to poslodavac?

350k nezaposlenih. Svatko ugrabi ono što može. Takvih je slučajeva puno više no što misliš. Što se sad čudiš kao pura dreku?

Poslodavac je takav kakav je, ali i takav je bolji od nikakvog.

A C program is like a fast dance on a newly waxed dance floor by people carrying razors.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 18:03 (rustweaver).
17 godina
Trajni nalog

Koliko znam kod HTa i trajnog naloga instrukcija banci za plaćanje ide 16tog a s računa se skida najčešće 20tog u mjesecu. Ne znam može li se dogovoriti dr. datum. Mislim da ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trajni nalog

- pod broj jedan gazda ti neleglano isplaćuje plaću na ruke - od ljeta prošle godine Linić je uveo obaveznu isplatu na tekući

- ako je dospjeće na računu 16 u mjesecu a lova ti sjeda oko 23 za tih 7 dana će ti naplatiti kamate, no ne t-com nego banka jer ćeš ući u minus

- plaćanje telefonskog računa trajnim nalogom je vrlo glupa ideja - trajnim nalogom se plaća nešto što je uvijek fiksni iznos kao npr rata kredita, rata police osiguranja, HRT pretplata, a ovo za telefonske usluge kad je svaki mjesec drugačiji iznos recimo baš moja žena (kod VIP-a) i još jedan frend na Optimi su doživjeli da su im jednostavno poslali račun na neki blesav iznos, sredstva su naravno odmah skinuta sa tekućeg a ti se onda žali SZK i piši molbe i nateži se sa njima da ti vrate lovu zbog pogrešno obračunatog računa 

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice