Tcom Internet dan

poruka: 10
|
čitano: 2.961
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Tcom Internet dan

Nemam pojma dal netko koristi... uglavnom....

Išao sam na teren u blizini Zagreba i trebao sam raditi live streaming preko youtubea od 10 ujutro do 9 navecer...

Uglavnom SVE POHVALE iako ne volim ni blizu t-coma primirisati.

Kupio sam broj za 25kn i aktivirao internet dan 4g za 15kn. Cijeli dan sam radio streaming u full HD-u sa brzinom od 20 megabita.

To sve je bilo naprosto fantastično!

Obavezno i drugi puta kupim jednokratni broj za tako nešto. Jednostavno se isplati za terenske poslove gdje je bitan upload :) 

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Tcom Internet dan

Da, korisna stvar s obzirom da je promet neograničen a i pokrivenost je dobra.

Samo ne kužim logiku "Obavezno i drugi puta kupim jednokratni broj za tako nešto." Pa spremi si taj sim u novčanik i drugi put kad zatreba kupiš bon od 25kn i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tcom Internet dan

ma kako sam skužio (možda sam krivo) 30 dana je vrijednost kartice ako ne nadolatiš nešto na račun od dana aktivacije ( bon od 50kn važi 3 mjeseca?!).

na pretplati sam pa to više ne pratim.

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tcom Internet dan

4G im je stvarno super. Još samo da imaju mjesečni FLAT Rate - gdje bi im bio kraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tcom Internet dan
Ja ponekad koristim za 10kn bez 4G kad trebam nešto više skidati. Brzina je tada max 1MB/s
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tcom Internet dan
Znači 4g 15kn a 3g 10kn? Kako aktivirati 4g a ne 3g, jesu li različite riječi koje se šalju sms-om za aktivaciju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Tcom Internet dan
zuper kaže...
Ja ponekad koristim za 10kn bez 4G kad trebam nešto više skidati. Brzina je tada max 1MB/s

Ja koristim taj od 10kn 3-4 puta tjedno i sa sigurnošću mogu reći da limit nije 1MB/s jer meni skida od 1.5 do 2Mb/s. Vjerojatno ti je lošija kvaliteta signala.

dtdtdt samo pošalji A na 13636 ili utipkaj *136# u dialler i prati upute.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 23:28 (darkborg).
16 godina
Tcom Internet dan

Kad pošalješ "A" moraš poslat još 5 poruka.

Pošalji samo "Internet Dan"  (10kn) ili "Internet Dan 4G" (15kn) na 13636.

Ja recimo koristim "4G Opcija" za 10kn tjedno i onda svaki dan aktiviram "Internet Dan". Mjesečno izađe nekih 150kn jeftinije. Naravno - ako koristite svaki dan kao ja.

Ovo je trenutna brzina, s tim da sam na samom rubu jednog manjeg grada: 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 14:55 (Vkm996).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Meni je na 3g brži net nego 4g, isto oko 20mbit/s, super stvar za skinuti nešto kao ja npr GTA V....

Chill Now And Forever
12 godina
neaktivan
keky911 kaže...

Meni je na 3g brži net nego 4g, isto oko 20mbit/s, super stvar za skinuti nešto kao ja npr GTA V....

Sve ovisi o signalu evo ja npr imam full 4G brzinu koje se može dobit sa opcijom Internet dan 4g

http://www.speedtest.net/my-result/5182226016

Dok mi je ovo max 3G  brzina koju mogu dobit

http://www.speedtest.net/my-result/5182245616

KOd testiranja 3G brzine samo sam na sticku namjestio "3G only" tj kod 4g brzine "4G only"

Naravno najveća prednost 4G-a je ping, vec mjesecima igram WOT preko 4G veze, ping je 10-15 ms lošiji nego preko ADSL-a, dok je na 3G punno lošiji i ima puno više oscilacija. tj 3G mreža je puno više zagušena od 4G pa se dešavaju spikovi od par 100 ms-a +

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 2:22 (O B O).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice