T-mobile naruđba

poruka: 5
|
čitano: 8.320
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
T-mobile naruđba

Pozdrav svima, nekidan sam naručio lumiu 800 u tarifi 300 na produljenje ugovora  na 24 mjeseca preko  mojhrvatski telekom , i sve je uredu prošlo i pisalo mi je kad sam završio naruđbu da če me kontaktirati , međutim nitko me nije zvao , u t-centru kažu da oni nemaju nikakve veze sa tim preko interneta,  što mi je smješno , zanima me dali  je netko naručivo preko njih u zadnje vrijeme i kolko moram čekat da oni nešta poduzmu ? hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: T-mobile naruđba
JOZA-SB kaže...

Pozdrav svima, nekidan sam naručio lumiu 800 u tarifi 300 na produljenje ugovora  na 24 mjeseca preko  mojhrvatski telekom , i sve je uredu prošlo i pisalo mi je kad sam završio naruđbu da če me kontaktirati , međutim nitko me nije zvao , u t-centru kažu da oni nemaju nikakve veze sa tim preko interneta,  što mi je smješno , zanima me dali  je netko naručivo preko njih u zadnje vrijeme i kolko moram čekat da oni nešta poduzmu ? hvala unaprijed

nazovi službu za korisnike, valjda si dobio mail o zaprimljenoj narudzbi..dan, dva cekaj. javit ce ti se

14 godina
T-mobile naruđba

Ja sam u 8mom mj naručio svoju lumiu na isti način kao i ti,i nazvali su me nakon 4-5 dana i rekli da mora stići u roku od 7 radnih dana,i još neke stvari su me pitali i nakon 4 radna dana je stigla.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: T-mobile naruđba
razer1911 kaže...
JOZA-SB kaže...

nazovi službu za korisnike, valjda si dobio mail o zaprimljenoj narudzbi..dan, dva cekaj. javit ce ti se

jesam , oni kažu da nema ništa zaprimljeno :S  a ništa onda valja čekat  da nazovu .. hvala obojici ;)

14 godina
T-mobile naruđba

Nazalost da, ne vidi se nista kada narucite preko weba, poseban odjel vas zove i tek onda potvrduje unos...

Znaci nista nije kupljeno dok vas oni ne nazovu i ne potvrde

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice