LTE brzina?

poruka: 2
|
čitano: 1.579
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LTE brzina?

Poslali mi poruku ali koliko ja znam brzina na bonovima ako uzmeš 4g opciju je 75mbita

Povecali smo vam 4G brzinu surfanja , jer kao nas korisnik zasluzujete najbolje! Od sada, umjesto na 7.2 Mbit/s, surfajte do 21 Mbit/s. Za brze surfanje potrebno je imati 4G uredjaj, a podrucje 4G pokrivenosti provjerite na hrvatskitelekom.hr/karta-pokrivenosti 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: LTE brzina?
Doktor-X kaže...

Poslali mi poruku ali koliko ja znam brzina na bonovima ako uzmeš 4g opciju je 75mbita

Povecali smo vam 4G brzinu surfanja , jer kao nas korisnik zasluzujete najbolje! Od sada, umjesto na 7.2 Mbit/s, surfajte do 21 Mbit/s. Za brze surfanje potrebno je imati 4G uredjaj, a podrucje 4G pokrivenosti provjerite na hrvatskitelekom.hr/karta-pokrivenosti 

Korisnici T-Com-a na bonove:

"Svim korisnicima bonova Hrvatskog Telekoma koji svojim mobilnim uređajem mogu pristupiti 4G mreži dostupna je brzina interneta do 21 Mbit/s za download i do 5 Mbit/s za upload. Brzina ovisi o jačini 4G signala, karakteristikama vašeg uređaja i trenutnoj opterećenosti mreže."

"4G opcija Surfajte najbržim mobilnim internetom, do 75 Mbit/s, u najvećoj 4G mreži u Hrvatskoj."

Brzina bez plaćanja opcije je podignuta na 21 megabit, a uz plaćanje 4G opcije ili Internet dana 4G brzina ide do 75 megabita.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 20:38 (BudalastoStvorenje).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice