HT cudna poruka

poruka: 6
|
čitano: 3.132
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
HT cudna poruka

Nakon nekoliko sati provedenih na internetu, stranice su mi se prestale ucitavati te mi je nakon 20ak sekundi browser otvorio novi prozor u kojem mi se pojavila poruka od HT-a.

Naslov poruke kaze "Povecanje troska koristenja internetskim uslugama"

Za broj racuna... na datum 11.10 potrosili ste 878,4 kn (bez PDV)

I kad se ulogiram na mojHT u ispisu spajanja mi prikazuje promet unazad nekoliko dana i svaku gigu prometa racuna po cijeni od 15kn.

jel moguce da su mi sprckali tarifu i flat ili je ovo neka greska u sustavu?

Ako ima budnih,pomagajte sto prije!

Hvala

EDIT: evo i slike kad otvorim ispis spajanja. Plus neki dan smo produzili ugovor, uzeli stari paket s nekim novim pogodnostima koje smo uzicali od agenta i sad mi ovo stvarno nije jasno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 1:09 (Zin8).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: HT cudna poruka

Bez odgađanja službu za korisnike jer samo oni ti to mogu razjasnit

13 godina
odjavljen
Evo samo da se javim,pa moze i lock/brisanje teme.
Uglavnom nakon nekoliko poziva ( jedan u noci i 2 danas kroz dan,da budem siguran) utvrdilo se da je njihova greska. Nakon podnesenog zahtjeva za produljenje ugovora usao sam u kako oni kazu "vakum" prostor, prostor izmedu 2 ugovora, u kojem sam prakticki bez paketa/tarife te mi se kao takvom internet obracunava po osnovnoj cijeni.
Iako je proslo vec 4-5 radnih dana od podnesenog zahtjeva, šlampavost je na nivou pa su tako rekli da bi kroz koji dan trebalo sve u sustavu biti ažurirano i ti "vakumski" troškovi stornirani.
Unatoc tome, isti dan kad sam podnio zahtjev dobio sam i nove maxTV pakete koje sam uzeo, brzi internet itd. Uglavnom sve sto sam trazio i dogovorio, al ocito nisu jos u sistemu sve azurirali.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
HT cudna poruka

tek sad vidim ovaj post, ali evo da se i ja javim da sam imala isti problem. 

nazvala sam sluzbu za korisnike i dobila sam isti odgovor. ako nista, bar znam da me nitko nije hakirao nego je njihova greska...

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
nicollewinters kaže...

tek sad vidim ovaj post, ali evo da se i ja javim da sam imala isti problem. 

nazvala sam sluzbu za korisnike i dobila sam isti odgovor. ako nista, bar znam da me nitko nije hakirao nego je njihova greska...

Njihova greška, najvjerojatnije krajem tekućeg mjeseca odnosno prije zbrajanja stanja za podnošenje računa će ti stornirati sve te troškove, tako da nema brige!

8 godina
neaktivan

je, zvali su me neki dan i ispricavaju se. to mi je ugodno iznenadenje s obzirom da s t-comom uvijek vodim rat :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice