poželjno je da nebude frame by frame, nego onako, odrediš početak kretanja i kraj i pc sam izračuna između
netrebam ništa napredno kao kosti, pravljenje flash reklama, vektor itd...
flash, after effects, 3ds max, maya, photoshop...
omfg pa rekoh jednostavno
napravit animaciju nije jednostavno !!
pa to i nije neka strašna animacija, samo micanje
šta će mi pobogu flash photoshop etc.
pa to i nije neka strašna animacija, samo micanje
šta će mi pobogu flash photoshop etc.
treba pricekat do podne ... mozd netko nest pametno napise ... ljudi spavaju :P
Ja neznam za jednostavno xD, znm samo u PhotoShopu kojeg trenutno nemam na racunalu jer imam nove Windowse .:(
i besplatno :)
trebas shvatiti da ne postoji program u kojem sve ubacis stisnes jedno dugme i kazes mu sto da napravi i on to napravi. jednostavnije od ovih neces naci jer animacija je zahtjevna i u svakom programu spada u najtezi dio gradiva koji dolazi nakon grafike.
ljudi bi se trebali spustit u realnost i prestat fantazirati. nitko ne bi nista naucio ali bi da sve znaju. hell yeah.
radi u paintu pa spoji u gif animatoru slicice. eto ti jednostavno
trebas shvatiti da ne postoji program u kojem sve ubacis stisnes jedno dugme i kazes mu sto da napravi i on to napravi. jednostavnije od ovih neces naci jer animacija je zahtjevna i u svakom programu spada u najtezi dio gradiva koji dolazi nakon grafike.
ljudi bi se trebali spustit u realnost i prestat fantazirati. nitko ne bi nista naucio ali bi da sve znaju. hell yeah.
radi u paintu pa spoji u gif animatoru slicice. eto ti jednostavno
pa znam! doh! pa ti misliš da sam najobičniji noob, ali nisam
radio sam već u takvim programima za animaciju, ali jedan je za animirati stickmene, a drugi za rad s vektorskom grafikom, a to mi ne treba
meni treba za pomicanje slika, ali ne frame by frame
i da se može jedan lik (sprite, character, kako god) promjenit u drugog (da dočara pokret)
ali dobro, pokušat ću s kojim programom za filmove, a na pamet mi pada sony vegas, budem ga skinuo jednom
Kriste i koliko gluposti napisanih...
Jel vi razumijete razliku između modeliranja, obrade slike, obrade videa i animacije? Kao da nekome predlažete da sa flame throwerom ide nokte rezati...
stri moj, pa alice je program za animiranje programiranjem!!! i to u 3d!!!
to mi pak stvarno, ali stvarno ne treba
Kriste i koliko gluposti napisanih...
Jel vi razumijete razliku između modeliranja, obrade slike, obrade videa i animacije? Kao da nekome predlažete da sa flame throwerom ide nokte rezati...
ti trebas prvo radit u jednom od navedenih da vidis o cemu su tu ljudi pisali. inace ti se ne bi dogadjale ovako glupave izjave. ozbiljno ;)
bah, tesko ces naci takav program em besplatan em jednostavan za koristenje. Ipak progooglo sam nes i probaj neke od ovih programa:
http://en.kioskea.net/download/animation-89
nadam se da sam pomogao ;)
mspaint i movie maker. U skladu s tim očekuj i rezultate.
probaj pivot stickfigure animator, neznam dal ce ti pasat jer mozes samo te kao neke stickmane stavljat a i mos pravit svoje, a i program je besplatan..