E ovako..ako je pravi podforum onda neka staji ak ne onda neka neko prebaci na pravo mjesto...
Potrebna mi je izrada logo-a sa natpisom :
Notebook i NotesBook !!! i logo sa inicijalom slova N..to mi je potrebno i bio bi zahvalan na velikoj pomoci...
E ovako..ako je pravi podforum onda neka staji ak ne onda neka neko prebaci na pravo mjesto...
Potrebna mi je izrada logo-a sa natpisom :
Notebook i NotesBook !!! i logo sa inicijalom slova N..to mi je potrebno i bio bi zahvalan na velikoj pomoci...
Ovo se niko ne bavi izradom il ne zeli pomoci ? 
Svrha je za neku stranicu sto je pisem..sad kad ce biti gotovo to neznam..notebook...kao sveska ili tako
Naravno da pise :
NoteBook i inicijal slovo N to naravno oboje posebno..to je logo za site...moze i sa potpisom autora i naravno ici ce u dizajn stranice..
Rekao sam to za inicijal jer nema smisla reći "inicijal slova N" - sama riječ inicijal znači "prvo slovo neke riječi". To je isto kao da kažeš"prvo slovo slova N". 
Koje veličine treba biti logo?
Ajmo rec da najbolje : 300 sa 150 il 400 sa 200
Neki poseban logo nije bas podmoranje al da bude neki unikatan..
Odluči se! 
Koja boja pozadine? Konkretno mi reci, u HEX kodu.
Odluči se! 
Koja boja pozadine? Konkretno mi reci, u HEX kodu.
I da bez pozadine ak moze..snimljeno u .png znaci da je okolo providno da nemoram rezati i lijepit na ono bez pozadine...
NIje bitno koji font samo da je unikatno....jedna rijec..
I da bez pozadine ak moze..snimljeno u .png znaci da je okolo providno da nemoram rezati i lijepit na ono bez pozadine...
Bit će bez pozadine, ali me zanima zato da mogu bolje boje uklopiti. Ako je logo plav, a ti ga staviš na plavu pozadinu ništa se neće vidjeti. Zato me zanima pozadina.
Bit će bez pozadine, ali me zanima zato da mogu bolje boje uklopiti. Ako je logo plav, a ti ga staviš na plavu pozadinu ništa se neće vidjeti. Zato me zanima pozadina.
A da podloga je roze - pink 
Gotovo! Ako želiš nešto promijeniti, slobodno reci. Ako je OK, poslat ću ti sliku u PNG i SVG formatu.
Ovo djelo je izdano pod CC BY-NC-SA licencom. 
Dečki odlično...od obojice mi se svidaju prvi radovi..sad posebno slika samo da pise Notebook bez inicijala...N je ko jedan logo za drugo mjesto...
I ak mi se nes svidi dal to mogu dobit u .png ? 
Hvala svima..za sad cemo malo stati s izborom ovog logo-a jer nisam jos odlucio oko naslovne stranice ovog sto pravim..i da naravno..posto ide garant neka net aplikacija i sve ak bude uspjeha neka autor loga zna da ce biti koliko toliko placen kao i mi stvaraoci i radnici na projektu...informacija naravno cim se sve pokrene...