ovaj terminator je odličan još kad napraviš one teksture hrđe to će biti predobro i još samo odaberi neki renderer poput vraya za fotorealistične fotografije.
Hvala :)
Ma mogu postič realnost i sa advanced renderom koj je intergriran u cinemi, sam ga moram skontat :)
Pa meni i ovo izgleda sasvim u redu. Materijal odličan, model odličan, dodaj samo neki HDR u environment i to je to. Doduše ne znam kako to funkcionira u Cinemi. Ako ti se da moš se malo zafrkavat sa teksturama pa kao što Zekida kaže neku hrđu nabacit i tako to...
Evo sad sam napravio novu verziju, koja je malo bolja od te...za hrđu sam prvo mislio al sad neznam, bit će to novi terminator :D
Ali budem mu stavio koju ogrebotinu da nebute tak jednoličan :)
Edit;
Budem u psu napravio neku pozadinu, mislim da će to bit sasvim ok :

ali danas je ipak nacrtao neke skice likova iz igre pa ne znam baš da će odustat,ali u svakom slučaju blog ostaje i ako pronađem pravu ekipu za rad na igri mogli bi se uhvatit i neke 3d igre možda u onom Unreal development kitu,vidio sam ga malo i stvarno je odličan,to vam je pravi Unreal Engine 3 sa svim opcijama i potpuno je besplatan,ali jedino smiješ raditi besplatne igre jer komercijalne su dozvoljene samo ako kupiš Unreal Engine 3,što se tiče igre Danny in the Candyland ima samo ona slika što je na blogu i stvarno se nadam da ćemo ju napraviti do kraja,ali ako ipak sve propadne planirao sam napraviti istu tu igru samo da bude 3d arkada kao onaj
i čujemo se do slijedećega posta i ne zaboravite nas pratiti na blogu