XFX 6850 problem

poruka: 15
|
čitano: 1.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

Frend je danas kupio računalo, kad ga je kod kuće spojio na monitor preko HDMI kabla, nije uspio dobiti prikaz slike.

Ima I5 procesor na Asrock Z68 ploči, pokušao je spojiti i na taj HDMI, isto bez rezultata.

U čemu bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

Ja sam imao sličan problem .

Neka pokuša spojit na nešto preko svih ostalih ulaza. Ona dva DVI -ja ,ako to ne uspije. 

Meni je recimo bilo ovo. Imao sam Tagan 800 W modularno . I ono je radilo ,i sve je vrtilo i samo kad sam stavio grafičku nije htjelo . 

Ispostavilo se da napajanje daje nestabilan napon ,i grafička nije htjela radit.To sam tek saznao kad sam odnio serviseru ,jer sam izludio tražeći kvar.

Moja preporuka .Neka proba promijenit napajanje,ako treba i neki šroteks samo da vidiš oće li pokazat sliku da otkloniš tu sumnju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XFX 6850 problem

neka proba sa VGA/DVI kabelom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

Problem je što kod kuće nema DVI kabel :(

Ništa, neka traži po susjedstvu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

neka proba bez grafe u onaj konektor na maticnoj

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

Probao je, ne radi. Kučište ne smije otvarati zbog jamstva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: XFX 6850 problem
gardist kaže...

Probao je, ne radi. Kučište ne smije otvarati zbog jamstva.

Pa šta onda čeka? neka nosi na servis.

PM radi.
14 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

a jel ima novi monitor ili stari za koji zna da radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

Stara je godina, servis ne radi :)

Danas je kupio računalo,servis se zatvorio u 13 sati.

Monitor je stari, isprobani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

Imam problem sa XFX 6850 (napajanje http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=214)

U jutro  sam upalio komp i sve je radilo normalno,poslje ga ugasio ,ga premjestio na drugi kraj sobe jer sam čistio , vratio ga ponovno i ne zeli mi graficka radit.

Kad upalim komp ne prikaze mi se slika i ventilator od grafice vrti na max jer se dosta jako cuje.

Ubacim staru graficku sve normalno radi.

Kakav je problem , dali je ko imao slican i dali moze ko pomoci? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zodiak kaže...

Imam problem sa XFX 6850 (napajanje http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=214)

U jutro  sam upalio komp i sve je radilo normalno,poslje ga ugasio ,ga premjestio na drugi kraj sobe jer sam čistio , vratio ga ponovno i ne zeli mi graficka radit.

Kad upalim komp ne prikaze mi se slika i ventilator od grafice vrti na max jer se dosta jako cuje.

Ubacim staru graficku sve normalno radi.

Kakav je problem , dali je ko imao slican i dali moze ko pomoci? :)

Ako si vadio karticu iz kucista (cistio) i vracao natrag pogledaj da li si mozda ona 2 kabla koja idu u karticu zamijenio, imao sam i ja taj problem, vrtila mi se na max i nije davala sliku, kada sam promjenio odmah se vratilo u normalu.

15 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

nisam opce dirao graficku prije nego sta mi se to deslo,samo sam iskopcao kabele iz kompa od napjanja ,misa.... i premjestio komp da mogu usisati poslje sam vratio , ukopcao sve kabele i deslo mi se ono sam sam napisao u prijasnjem postu.

Zatim sam poslje izvadio je ,ubacio staru graf ,radilo mi se normalno ,ugasio komp,izvadio staru i ubacio 6850 i radilo mi.

Ugasio komp ,upalio ponovno i ponovno isti problem.

Ali isto sam dirao sklopku na napajanju da prekine skroz dotok struje u napajanje ,kada sam ugasio komp.

Inace prije mi se to nije desavalo , ne znam sta je ,tek je graficka stara mjesec i pol 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 16:36 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

ponovno sam ubacio graficku i sada ponovno radi, kada bi neko znao objasniti zobg cega se to događa bio bi veoma zahvalan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni smrdi na slot za grafu, mozda gubi spoj nekako. Ak opet prestane sljakat probaj mrdat malo po njemu..
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
neaktivan
XFX 6850 problem

Mislim da nije ,jer kada ne diram niti šteker niti napajanje ,znaci samo gasim komp normalno i pali bez da ukidam skroz snagu, sve radi dobro svaki dan,cim napravim ovo drugo desi se problem, tako da mislim da je graficka i ovo napjanje ne slazu se bas.

Uglvnom ne mogu bas previse o tome govoriti ,jer ne znam baš.

Ali mislim da je nestabilan napon , to je spominjano u drugom postu ove teme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice