VTX 5670 problem...

poruka: 7
|
čitano: 2.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
VTX 5670 problem...

pozz.... kupio sam tako reći novu vtx 5670 512 mb i sve je super osim dok igram npr. call of duty 4

nfs:hot pursuit nakon pola sata igranja se ekran smrzne...probao sam i furmark isto sve je dobro al dok ugasim program komp opet smrzne...

i sad sam probao stavit vent. od grafe na 50% (default je na 40%) i sad mi se više to ne događa...

ima možda netko tu karticu,i takve probleme?

ili je jednostavno ta grafa preslaba za 1920 x 1080 rezoluciju,mislim call of duty dere na toj rezi..dobro nfs baš i ne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: VTX 5670 problem...
u_hall kaže...

pozz.... kupio sam tako reći novu vtx 5670 512 mb i sve je super osim dok igram npr. call of duty 4

nfs:hot pursuit nakon pola sata igranja se ekran smrzne...probao sam i furmark isto sve je dobro al dok ugasim program komp opet smrzne...

i sad sam probao stavit vent. od grafe na 50% (default je na 40%) i sad mi se više to ne događa...

ima možda netko tu karticu,i takve probleme?

ili je jednostavno ta grafa preslaba za 1920 x 1080 rezoluciju,mislim call of duty dere na toj rezi..dobro nfs baš i ne..

Očito auto regulacija ne šljaka pa se nakon vremena pregrijava, Instaliraj najnovije drivere.

I'll be back
16 godina
neaktivan
VTX 5670 problem...

pa šljaka auto regulacija ali očito to nije dosta...npr. u furmarku dok je vent. na auto podešen grafa ide do 50c... i ugasim furmark i ekran smrzne..

(i na auto regulaciji je vent na 40%) i u furmarku dok je ta tortura grafe ide do 46-47%..

a kada ga manualno stavim na 50% onda je sve u redu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VTX 5670 problem...
cudno ej to jer 50C je nista. i nikakvih problema nebi trebalo biti.
meni ide na 65C sa clokom 5570 slične grafe su to dosta. i nema nikakvih problema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
microman kaže...

Očito auto regulacija ne šljaka pa se nakon vremena pregrijava, Instaliraj najnovije drivere.

ma bez veze !!!!

slab mu je RPM na ventu, nešto tu nije u redu, kod većeg zagrijavanja ne ubrzava dovoljno.

18 godina
neaktivan
VTX 5670 problem...

Ma pitanje da li uopće automatska regulacija ventilatora radi kak spada.

Npr. ja na 4670 imam Accelero S2 pasivni pa CCC uredno javlja da se vent vrti na 20% - 30% .... itd. ovisno o opterećenju. Najbolji način da se to otkrije je da se stavi uho. Accelero L2 bi se trebao čuti već preko 40%, prijelaz "čujnosti" je na nekih 38-39%.

S obzirom na problem u Furmarku, blokiranjem tek nakon što se Furmark prekine ... moglo bi biti nešto s power managementom, možda prerano ili previše spusti clockove i voltaže. To je bio slučaj sa HD5770 i GSOD slučajevima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 9:51 (stef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stef kaže...

Ma pitanje da li uopće automatska regulacija ventilatora radi kak spada.

Npr. ja na 4670 imam Accelero S2 pasivni pa CCC uredno javlja da se vent vrti na 20% - 30% .... itd. ovisno o opterećenju. Najbolji način da se to otkrije je da se stavi uho. Accelero L2 bi se trebao čuti već preko 40%, prijelaz "čujnosti" je na nekih 38-39%.

S obzirom na problem u Furmarku, blokiranjem tek nakon što se Furmark prekine ... moglo bi biti nešto s power managementom, možda prerano ili previše spusti clockove i voltaže. To je bio slučaj sa HD5770 i GSOD slučajevima.

e pa to se meni događa dok je vent. na auto postavljeni...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice