Glej u sirovim performansama je blago 6700 bolji izbor ali nažalost to nije sve kod grafičnih kartica. Na kraju dana se gleda koliko fps gurne grafična i sa DLSS-om će ih 3060ti gurnit dosta više, plus da se nemraš sekirat oko stabilnosti drivera. Tako da nažalost zeleno govno nudi više i to znaju i oni, i zato i deru sa cijenama a AMD samo gubi tržište sa svakom novom generacijom - u biti mi je nevjerovatna njihova ležernost oko toga. Po zadnjim podacima imaju 8% a Nvidia 88% - i jeb... Intel ima 4% a tek su izbacili prvu generaciju kartica. Ako nešto ne poprave ovim tempom AMD neće više ni proizvodit grafične za cca 2-3 godine što je tragično za sve nas pošto će zeleno govno tek onda napucat cijene.

. DLSS više nije nikakva prednost, to je jasno a "stabilnost" drivera također nije nikakav faktor jer su jako slični generalno.
. DLSS više nije nikakva prednost, to je jasno a "stabilnost" drivera također nije nikakav faktor jer su jako slični generalno. 
 Već smo objašnjavali zašto oni stave takve neke brojke, ti se oko toga ne trebaš sekirati.
 Već smo objašnjavali zašto oni stave takve neke brojke, ti se oko toga ne trebaš sekirati. . No idem mu to dovršit da može ić igrat CSGO. Jer eto sad može igrat sve kaj postoji na max, ali njemu je do CSGO-a.
 . No idem mu to dovršit da može ić igrat CSGO. Jer eto sad može igrat sve kaj postoji na max, ali njemu je do CSGO-a. 
 Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
                     . Mislim da se može prodati bez problema RX 580 za oko 80-  100 eura jer od novog nemaš ni za 200 eura bolje grafe. Takvo je stanje. Sad, šta se da ubosti za 120 eura u klasi GTX 1xxx, to ovisi kako šta naleti. Od AMD-a nemaš ništa jače jer ti nitko normalan neće prodati RX 5600 XT za 100 eura (to ti je step up od RX 580, nema ništa između).
. Mislim da se može prodati bez problema RX 580 za oko 80-  100 eura jer od novog nemaš ni za 200 eura bolje grafe. Takvo je stanje. Sad, šta se da ubosti za 120 eura u klasi GTX 1xxx, to ovisi kako šta naleti. Od AMD-a nemaš ništa jače jer ti nitko normalan neće prodati RX 5600 XT za 100 eura (to ti je step up od RX 580, nema ništa između).