Govorim ti za karticu koju imam, tj. za karticu za koju su dečki gore stavili hw heaven review. Dakle Dirt3 u bundleu, i custom hladnjak,custom pcb, dual bios. Kartica je savršena, neusporediva sa ciglama 6950. Vent je nečujan u idleu i vrlo tih u igrama.
Sry nisam mislio na tebe (greška kod citiranja) ne sam mislio na onog ko je reko bez razmišljanja 6950..
Tvoja ima dosta bolji cooler od referentne 2 GB verzije.
Iskreno ne bi ni ja referentnu. Po meni je Sapphire napravio svoj najbolji custom-cooler ikad sa ovim 6950tkama, koliko mi je poznato ovo im je prvi ovakav sa 2 venta. A referentnu ne bi iz glupog razloga, iako puše topli zrak van, što je pozitivno, mislim da su za ovakve grijalice sa preko 70,75c u loadu ipak bolji otvoreni cooleri, tipa AC Twinturbo PRO, i slične ovakve custom izvedenice proizvođača.
Ne bi ja baš ni 6950, ni 6970, a ni nvidije iznad GTX-a 560 referentnu, pogotovo 580tke itd. Uzmeš jbg neki TFII,TFIII koji je već od MSi-ja ili nešto slično, i bok. Više košta, al si mirniji duže vremena, barem ja. A skinuti 10-20c u loadu i nije baš malo.