Trebam dobrovoljca ako postoji :)

poruka: 16
|
čitano: 2.213
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Trebam dobrovoljca :)

Radi se o mojoj konfiguraciji koja je na dijagnostici u Feniks kompjuteri-ma tj. u njihovom servisu. Imao sam problem kada sam stavio od frenda HD 6990,... Uglavnom cijeli komp je potpuno ok samo nisu sigurni, a ponajviše ja da napajanje radi 100% kako treba.

E sada što mi je potrebno,.... Ako netko od Vas ima HD 6970 koju može donijeti do Feniks kompjutera tj. naći će se tamo sa mnom i dečki će staviti još jednu u CF tako da sam siguran da je sve kako treba.

Uglavnom ako postoji netko na forumu koji bi to napravio za mene neka mi pošalje poruku.

Zahvaljujem :)

P.S. Ili još bolje ako netko ima HD 6990 :D

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li netko HD 6950 isto bi pomoglo, jer može u crossfire ? Samo da provjerim dok mi je kučište na servisu da napajanje funkcionira 100%, a onome tko mi pomogne poklanjam 50kn :) Mislim da sam korektan !!

Hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 2:30 (Mustangx10).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Trebam dobrovoljca ako postoji :)
Mustangx10 kaže...

Ima li netko HD 6950 isto bi pomoglo, jer može u crossfire ? Samo da provjerim dok mi je kučište na servisu da napajanje funkcionira 100%, a onome tko mi pomogne poklanjam 50kn :) Mislim da sam korektan !!

Hvala :)

A kaj oni u Feniksu nemaju takvu kartu ili ti ne žele pomoči ako ih zamoliš?

CIS = Cloud Is Shit !
15 godina
neaktivan

A Prime95 + Furmark?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisu imali dvije samo jednu HD 6970, ali se slažem s tobom u potpunosti,... Pošto se nisam dugo s njima čuo budem ih sutra zvrcnuo. Oni su napravili sve testove, ali ja želim da napajanje malo mrcvare baš zbog te HD6990 za svaki slučaj kad već plaćam servis. Ma mislim za HX850 to uopće ne bi trebao biti problem.

14 godina
neaktivan

Mislim da su oni to sve odradili !

17 godina

Nemas kaj bas puno testirat napajanje jer HX850 to drzi bez ikakve polemike, osim ako je defektno...

Truth in engineering.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i kaki je to servis koji nezna što je kanti zbilja čudno

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa stari moj gdje ti živiš ? Još su oni i dobri kod kakvih pametnjakovića sam ja bio. Naplati ti 100kn da ti flasha bios i misli da je riješio problem {#}

Uglavnom ako netko želi pomoći neka se javi nemojte filozofirati, jer od toga nemam nikakve pomoći !

Hvala !

14 godina
neaktivan

Pa to i želim provjeriti, jer HD 6990 od frenda je radila probleme nije se sustav htio podići, a ona vuče oko 400w ! Ubacim je u drugi komp sa slabijim napajanjem i radi bez problema.

14 godina
protjeran
Mustangx10 kaže...

Pa to i želim provjeriti, jer HD 6990 od frenda je radila probleme nije se sustav htio podići, a ona vuče oko 400w ! Ubacim je u drugi komp sa slabijim napajanjem i radi bez problema.

..nisu wati tolko bitni kolko izlazna snaga,tj. amperi!

CIS = Cloud Is Shit !
16 godina
neaktivan
Mustangx10 kaže...

postoje razlike između napajanja - no name i prava. kolega mi je kupio kvalitetno napajanje koje je platio preko 1000 kn, i sa "samo" 500W, a na njemu je doslovno sve osim dva kabla spojio - ima 8diskova, ssd, dvije grafe, 6jezgreni proc, nekoliko coolera, dva čitača optička. doslovno jako puno opreme, a i dalje mu komp radi prekrasno. Sa druge strane, ja sam sastavio kučište sa napajanjem nekim low budget od 400W, i jedva je sposobno neki dvojezgreni proc, grafu, i  par diskova izdržati. tak da..

a osim toga, grafička sigurno ne vuče 400W, pa ne renderiraš realtime fullHD neki svemirski eksperiment, to ti se samo čini

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
14 godina
neaktivan

Corsair HX850 kod mene, a kod mog frenda koliko se sjećam Raptoxx 750w napajanje,... On je grafu prodao što mi je žao, jer bi sada mogao bez problema dati dečkima u feniksu te bi oni provjerili da nije možda kojim slučajem bio neki drugi problem u pitanju ?

I novo kučište HAF X koje sam nedavno kupio ima problem sa prednjim usb 2.0 konektorom gornji radi donji ne ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da tu se slažem potpuno. Kvaliteta prije svega {#}

16 godina
neaktivan
Mustangx10 kaže...

I novo kučište HAF X koje sam nedavno kupio ima problem sa prednjim usb 2.0 konektorom gornji radi donji ne ?

ili je pregorilo, ili nije dobro spojeno

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
14 godina
neaktivan

Dobro je spojeno provjerili su u feniksu :) Ma pošto imam garanciju 2g. nema beda uzmem lijepo sam gornji dio sa front panelom i odfuram u links, jer je tamo kupljeno pa neka zamjene. Jedino ako ne kažu da moram cijelo kučište donijeti hehe !!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice