evo malo prije kad sam upalio komp temperatura je bila 50 a sad nakon 10 min je na 70 sranje
evo malo prije kad sam upalio komp temperatura je bila 50 a sad nakon 10 min je na 70 sranje
Boga ti otvori komp i vidi dal vent radi.
to nisam nikad gledao gdje se ventil nalazi jeel sa donje strane
Prodaj to Mati i kupi tu 5770...
Kad povucem na 50 i stisnem apply onda se vrati opet na 0...
Ajde onda fino skini Riva Tuner pa sa njom probaj ako neželi sa njom onda je kuler otišao u vječna lovišta.
skino sam i sta sad dajte neku sliku da vidim sta treba raditi
aj kad je vec otvorena tema
moja 4730 se pocela jako grijati
temperatura se penje i do visokih 92C
to je ati a ne nvidia 
koji problem mogao bit
graficka nije stara ni godinu dana
redovno je cistim
nece opet se vrati na pocetno kao i kod evga precesion
sad je temperatura 74 stepena samo dok mi stigne za koji dan hd5770
sad necu igrice palit prece 90 ako upalim igricu
Nemoj nabijat postove. imaš triple post umjesto da si stisnuo gumb <uredi> pa sve stavio skupa
xD
ja samo pitam jel smijem to na slici te sarafe odvrnut ili ne
ja samo pitam jel smijem to na slici te sarafe odvrnut ili ne
Ako ih odvrneš onda skidaš hladnjak dolje,de mi reci koja je to verzija grafe(asus,winfast leadtek...)? i za koliko bi para ju prodao tj. za koliko bi para prodao samo kuler njen? HVALA!
Samo trebam kuler sa nje,meni na mojoj su ošla 4 propelera pa da sredim to.
imao sam jednu 8600 gt (xfx) karticu na poravku. Te grafe nemaju tri pinsko napajanje za cooler sto znaci da ne mozete regulirati ventilator. on se konstantno vrti na jednakim okretajima. jedino da skines hladnjak s grafe i pocistis ga i stavis novu pastu.
imao sam jednu 8600 gt (xfx) karticu na poravku. Te grafe nemaju tri pinsko napajanje za cooler sto znaci da ne mozete regulirati ventilator. on se konstantno vrti na jednakim okretajima. jedino da skines hladnjak s grafe i pocistis ga i stavis novu pastu.
Pogrješio si,može se regulirat ima 2 pinsko napajanje i s pomoću MSI Afterbruner,riva tuner,evega precision....možeš regulirat oš isključen oš na 25% ili kolko več oš % on če se vrtit,normalno što više % to je bučnija.
Pogrješio si,može se regulirat ima 2 pinsko napajanje i s pomoću MSI Afterbruner,riva tuner,evega precision....možeš regulirat oš isključen oš na 25% ili kolko več oš % on če se vrtit,normalno što više % to je bučnija.
upravo ti griješiš. zbog toga je i odapela papke sto se je konstantno pregrijavala. Na xfx izledbi nemozes kontrolirat vent! a vjerojatno i kod ostalih.
to je ati a ne nvidia Smijeh
koji problem mogao bit
redovno je cistim
koji problem mogao bit
redovno je cistim
probaj zamjenit termalnu pastu
koji problem mogao bit
redovno je cistim
di kako
koji problem mogao bit
redovno je cistim
Pitao si to dva puta i niko ti nije htio odgvorit.Zasto pitas u tudoj temi ako se problem od autra teme nije rijesio? Otvori svoju temu i bok.
koji problem mogao bit
redovno je cistim
di kako
Isti proces ko mjenjanje paste na procu,uzmeš fino grafu izvadiš van skineš cooler obrišeš staru pastu staviš novu zašaraviš sve strpaš u kutiju i pokreneš komp....ništa lakše.
Ljudi sad mi je temperatura grafe do visokih 88 stepeni sta da radim cuje se nenormalno
Pa na koliko obrtaja ti je Fan Speed u ATI Catalyst (Overdrive)? Aj pogledaj malo pa javi..!
Imam nvidia a ne ati
de daj sliku da vidim