Stigla nova GTX 470

poruka: 153
|
čitano: 18.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Stigla nova GTX 470
Weky kaže...

5850 je sporija od 470.

Jest, jedno cijelih 10%, a pogledaj cijenu. Cool

16 godina
protjeran
Stigla nova GTX 470

Hahah smješni ste mi! Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pasko kaže...

testirao sam i 3d vantage na performace i dobio  14580 GPU rezultat Cool

Strašan rezultat, baš za stavit naočale.

HD5850 ide s dvojezgrenim intelom 2.66 na defaultu CPU, grafcpu. toliko.

17 godina
Stigla nova GTX 470

Moj vantage jest da je overclockan,ali hebiga nemam nijednu sliku na defaultu:

GPU score - 18 559

To su stariji driveri, mislim da su 9.12 bili.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 23:41 (Hyperion).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Stigla nova GTX 470

isuse pricate gluposti, ako se ima konjinu od monitora od 24 inca onda se obavezno mora imati neka mrcina od bar 2000kn, za monitor 24 je 5850 najslabija stvar s kojom se moze posteno naigrati a da gura igre jos koju godinu, vec neka 5770 bi se natezala s tolikim monitorom i to ne bi bilo to, pravi gameri zahtjevaju da sve radi na ultahii i max rezi za monitor 24, ako se tebi stedi onda uzmes 17 i 4670 ko ja i opet mozes uzivat, samo nije to to ako vec imas para.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...

isuse pricate gluposti, ako se ima konjinu od monitora od 24 inca onda se obavezno mora imati neka mrcina od bar 2000kn, za monitor 24 je 5850 najslabija stvar s kojom se moze posteno naigrati a da gura igre jos koju godinu, vec neka 5770 bi se natezala s tolikim monitorom i to ne bi bilo to, pravi gameri zahtjevaju da sve radi na ultahii i max rezi za monitor 24, ako se tebi stedi onda uzmes 17 i 4670 ko ja i opet mozes uzivat, samo nije to to ako vec imas para.

Ajde dečko na spavanje kad ti moram reći. Imam i 24˝ monitor i HD5850, ne mellji gluposti kad ne znaš.

18 godina
neaktivan
Stigla nova GTX 470

Cek, je li on to rekao da je HD5770 bolja od HD5850 lol?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
Stigla nova GTX 470

Meni je 22" 16:10 + HD5850 taman.

Veći monitor se po meni neisplati rađe pare uložit u full hd plazma televizor pa na njemu igrat,gledat filmove, pa čak i surfat, nakon što prođe 200-300h (da se eliminira nastanak burn in-a).

Danas sam dao još jednu šansu ovom vragu metro 2033.

Na very high, dx11, AAA, x4 AF, DOF + Teselation ON , dobivam raznolike fps-e od najmanje viđenih 14 fps-a do 35-40fps-a(ovaj max je rijedak). Obično se kreće oko 24-28fps-a, najgore su scene gdje dopiru sunčeve zrake, ubije grafičku u pojam.

To je sa otključanim procesorom i clockom na 3.2GHz, 6GB ram-a te oc-anom grafičkom na max. u CCC-u.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 23:50 (Hyperion).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina

mislim da me niste shvatili, nisam reko nista lose o 5850, to je mrcinjetina, samo kazem da ako se uzme nesto tipa 5770 da bi se vec moglo imat problema, da za 24 treba imat najmanje 5850.

17 godina
athlon64 kaže...

mislim da me niste shvatili, nisam reko nista lose o 5850, to je mrcinjetina, samo kazem da ako se uzme nesto tipa 5770 da bi se vec moglo imat problema, da za 24 treba imat najmanje 5850.

Netreba, može i HD5770 vuć bez problema samo se podrazumijeva ne na max nego neke manje grafičke postavke. Uostalom ta grafička nije ni napravljena da vrti sve glatko na max

17 godina
microman kaže...
stoncin3 kaže...

lol micromane Samo jedno ovdje sam postao Crysis benchmark na dnu stranice sa svojom HD5850 i imam 33FPS, a ti oko 30FPS na Warheadu. Kako to? Ipak je to nVdia grafa, Crysis je TWIMTBP igrica, a ja imam viši framerate, i još ti imaš niži score na Warheadu koji glađe ide. Ja sam jedino OC-ao svog Radeona. Pa zar nije GTX470 uz bok HD5870?

Evo još imam slike sa usporedbe pa pogledaj:

Uglavnom GTX470: Min: 22,75FPS/ Avg: 30,54FPS/ max: 36,95FPS

HD5870: min: 21,87/ Avg: 32,72/ max: 44,35

Sad samo pogledaj skokove između Max,avg i min FPS-a. Na HD5870 su skokovi bitno veči,dok GTX470 iako ima manji FPS istovremeno ima bitno stabilniji sa bitno manjim skokovima.

Uglavnom OVDIJE imaš opsežni test kojeg sam napravio.

Također ti si radio bench iz prvog Crysisa, napravi test u ovom benchu kojeg sam ja napravio, sa istim postavkama sa istom scenom(samo jedan loop) i na stock taktovima uz GPU-Z validaciju, pa da vidimo.

E, al fakat sad pretjeruješ... min fps na 2 je*ene decimale, ko mjeri min fps na 2 decimale? min fps sa cijelom brojkom, tipa 24, je podložan greškama +-1, kakva je to "preciznost" na 2 decimale?

Ko da brojač okretaja na autu ima "preciznost" na 2 decimale, a bitno je na koliko si tisuća okretaja...

Samo čekam da netko uleti sa 22.13 min fps od čega je 3.01 fps-a bilo u prvoj desetinki, 2.23 u drugoj, 1.83 u trećoj - to se fakat osjetilo, onda se u četvrtoj popravlja na 2.37 .....

Dajte malo razmislite šta pišete, taman da su debili oni koji su programirali mjerač, ne morate vi to prenosit u tekst.

A što se tiče bencha, dokle god nije rađen na istom računalu sa identičnim softwareom i postavkama (osim naravno drivera) tak svejedno koliko on dobiva ili gubi naspram tebe, pogotovo ako se mjere razlike od +- 1 do 2 fpsa, sve je to podložno greškama i u potpunosti besmisleno.

Zanimljivo da se još nitko nije sjetio uvest mjerač min fps-a sa oznakom koliko puta unutar bencha je mjerena grafa bila unutar 5-10% od min fps-a, mene to strašno zanima. Recimo, ako ATI ima min fps 21 a nVidia 23, onda opet nije svejedno je li se ATI na 21 našo jednom ili 5 puta naspram nVidie koja se našla jednom ili 30 puta, ili obratno.... obje su bile ispod 24-25 znači trzaj se osjetio, ja bih volio recimo znati na kojoj se on osjetio više puta.... Ti tvrdiš da je to na ATI, ja to poštujem, ali nigdje to nema izmjereno, to bi bilo 10000000 puta pametnije nego cjepidlačit sa 2 decimale.

15 godina
Stigla nova GTX 470

hyperion: e pa o tome i ja govorim, gurala bi 5770, ali ako imas zahtjeve da guras sve na ultra hii , sve maxed out na novim igrama, onda ce ti za monitor 24 trebat neka 5850.5870, zato zelim rec da to i nije toliko bacanje para, bacanje para bi bilo npr uzet crossfire od 2 5970,( osim ako se ne koristi 6 monitora haha)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

obje su bile ispod 24-25 znači trzaj se osjetio, ja bih volio recimo znati na kojoj se on osjetio više puta.... Ti tvrdiš da je to na ATI, ja to poštujem, ali nigdje to nema izmjereno, to bi bilo 10000000 puta pametnije nego cjepidlačit sa 2 decimale.

Kakav trzaj ?!?! Trzaj se ne osjeti. I totalno je nebitno jel' ispod 24-25 ili je oko 40.

Tromost oka je takva kakva vec je, ali igranje igrica nije isto sto i gledanje filmova.

athlon64 kaže...

hyperion: e pa o tome i ja govorim, gurala bi 5770, ali ako imas zahtjeve da guras sve na ultra hii , sve maxed out na novim igrama, onda ce ti za monitor 24 trebat neka 5850.5870, zato zelim rec da to i nije toliko bacanje para, bacanje para bi bilo npr uzet crossfire od 2 5970,( osim ako se ne koristi 6 monitora haha)

Jos ne postoji grafa koja moze terati sve 'maxed out' na novim igricama, osim, ako ne zelis gledati slide show...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 0:00 (Mrgud Veliki).
15 godina

ma da , kupis 5870 za 3000 kn i sad jos najbolje da nece da gura sve na ultra hii, sa teselacijom i svim ostalim cudima da bude lijepo fluidno

16 godina
protjeran
Stigla nova GTX 470

OMG koga boli tuki sto si ti dobio novu grafu, mogo bi otvorit temu: stigo novi kruh! stigo novi wc papir! :S :S žalosno.

1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

ma da , kupis 5870 za 3000 kn i sad jos najbolje da nece da gura sve na ultra hii, sa teselacijom i svim ostalim cudima da bude lijepo fluidno

I digni ju u najvecu podrzanu rezoluciju (aj' ne mora niti biti najvisa) sa svime na max. Recimo taj famozni metro i da vidis kako ce da bude fluidno.

Doduse, oku se cini fluidno i konstantni framerate od 20tak, ali, ako se radi o MP igricama, onda sve ispod 60 je banana (a sto vise to bolje).

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 0:06 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

E, al fakat sad pretjeruješ... min fps na 2 je*ene decimale, ko mjeri min fps na 2 decimale? min fps sa cijelom brojkom, tipa 24, je podložan greškama +-1, kakva je to "preciznost" na 2 decimale?

Ko da brojač okretaja na autu ima "preciznost" na 2 decimale, a bitno je na koliko si tisuća okretaja...

Samo čekam da netko uleti sa 22.13 min fps od čega je 3.01 fps-a bilo u prvoj desetinki, 2.23 u drugoj, 1.83 u trećoj - to se fakat osjetilo, onda se u četvrtoj popravlja na 2.37 .....

Dajte malo razmislite šta pišete, taman da su debili oni koji su programirali mjerač, ne morate vi to prenosit u tekst.

A što se tiče bencha, dokle god nije rađen na istom računalu sa identičnim softwareom i postavkama (osim naravno drivera) tak svejedno koliko on dobiva ili gubi naspram tebe, pogotovo ako se mjere razlike od +- 1 do 2 fpsa, sve je to podložno greškama i u potpunosti besmisleno.

Zanimljivo da se još nitko nije sjetio uvest mjerač min fps-a sa oznakom koliko puta unutar bencha je mjerena grafa bila unutar 5-10% od min fps-a, mene to strašno zanima. Recimo, ako ATI ima min fps 21 a nVidia 23, onda opet nije svejedno je li se ATI na 21 našo jednom ili 5 puta naspram nVidie koja se našla jednom ili 30 puta, ili obratno.... obje su bile ispod 24-25 znači trzaj se osjetio, ja bih volio recimo znati na kojoj se on osjetio više puta.... Ti tvrdiš da je to na ATI, ja to poštujem, ali nigdje to nema izmjereno, to bi bilo 10000000 puta pametnije nego cjepidlačit sa 2 decimale.

Očito vi baš ne kužite o čem ja pričam: Pa evo da ponovim.

GTX470: min: 22,75/ avg: 30,54 i max: 36,95FPS-a(Crysis Warhed)

HD5870: min: 21,87/ avg:32,72 i max: 44,35FPS-a.

Razlika u skokovima FPS-a: GTX470- od max do avg je 6FPS-a, a od avg do min je 7FPS-a(ne računam decimale)

HD5870- od max do avg je 12FPS-a, a od avg do min je 11FPS-a.

Ovu matematiku bi i malo dijete prokužilo i jasno se vidi da GTX470 drži osijetno stabilniji(u prosijeku) FPS od HD5870.

pad od 6 FPS-a nečeš osijetit, al Bogami pad od 12FPS-a se itekako osijeti, a da ne govorimo da je pad od max do min FPS-a kod HD5870 drastično veči.Znači ne govorimo o dvije decimale več o dvoznamenkastim cijelim brojevima kod HD5870.

Što če meni tih 44FPS-a kad za par sekundi padne na 25FPS-a,a GTX470 rijetko kad u igri prelazi 30FPS-a,al zato niti nema drastične padove od 10+ FPS-a.

Ja osobno više neču pokušavat obijašnjavat nešto što se vama neda obijasnit, ja također nisam vijerovao svojim očima dok sam gledao kako GTX470 uspijeva držati korak sa HD5870 no ipak uspijeva.

Kad smo kod pretijerivanja: Samo se sijetite koliko smo pričali da če temperature Fermia letit u nebesa, al evo moja u igrama ne prelazi 75°c i otvoreno priznam da sam bio u krivu da sam pljuval po Fermi-u bez ikakvih osnova.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 0:17 (microman).
17 godina
Mrgud Veliki kaže...
athlon64 kaže...

I digni ju u najvecu podrzanu rezoluciju (aj' ne mora niti biti najvisa) sa svime na max. Recimo taj famozni metro i da vidis kako ce da bude fluidno.

Doduse, oku se cini fluidno i konstantni framerate od 20tak, ali, ako se radi o MP igricama, onda sve ispod 60 je banana (a sto vise to bolje).

Daj više prekini sa bedastočama, oku se nimalo ne čini fluidnom igra sa konstantnih 20 fps-a... možda neki RTS poput stettlersa, war3 i slično, probaj igrat crysis sa 20 fpsa trzat će sigurno... da su ne znam koliko konstantni i da osjećat će se trzaji u FPSima garant, možda ne u svim žanrovima, ali tamo zasigurno hoće, što god ti mislio da znaš o tromosti oka, to je jednostavno tako... Meni prije patcheva nije na GTA4 pado fps ispod 21-22 sa postavkama na kojima sam igro, ali na tom fps-u se itekako osjetilo... Setllers 7 sam najnormalnije igro na 22 iako se i on uglavnom držao na preko 30

Sa druge strane siguran sam da se dok gledaš South Park sa 10fps-a neke scene gdje samo pričaju čine u potpunosti fluidnima dok je 20ak fps-a svojevrsni raj, u igrama (ne svima naravno) to uglavnom nije tako.

EDIT: @Microman Pa o tome ti i govorim, radi se o dvoznamenkastom padu, a ti se izražavaš u 2 decimale. U 2 odvojena prolaza će ti min fps vjerojatno biti unutar +-1 do 2 fps-a, neće razlika biti unutar +-0.01 do 0,02 fpsa i uopće je nebitno pisat decimale ikakve. Bilo koja vrijetnost se obilježava tako da ti je zadnja znamenka koju upisuješ unutar neke granice pogreške, a ne da su zadnjih 3 ili 5 ili 10 znamekni takve

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 0:19 (Rhodin).
17 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Daj više prekini sa bedastočama, oku se nimalo ne čini fluidnom igra sa konstantnih 20 fps-a... možda neki RTS poput stettlersa, war3 i slično, probaj igrat crysis sa 20 fpsa trzat će sigurno... da su ne znam koliko konstantni i da osjećat će se trzaji u FPSima garant, možda ne u svim žanrovima, ali tamo zasigurno hoće, što god ti mislio da znaš o tromosti oka, to je jednostavno tako... Meni prije patcheva nije na GTA4 pado fps ispod 21-22 sa postavkama na kojima sam igro, ali na tom fps-u se itekako osjetilo... Setllers 7 sam najnormalnije igro na 22 iako se i on uglavnom držao na preko 30

Sa druge strane siguran sam da se dok gledaš South Park sa 10fps-a neke scene gdje samo pričaju čine u potpunosti fluidnima dok je 20ak fps-a svojevrsni raj, u igrama (ne svima naravno) to uglavnom nije tako.

Decec, tebi nisu sve na broju...

Prvo mi proturjecis, pa onda sam sebi proturjecis u istoj recenici. Pa onda izvodis neke bijesne gliste.

Bozek....

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 0:20 (Mrgud Veliki).
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Daj više prekini sa bedastočama, oku se nimalo ne čini fluidnom igra sa konstantnih 20 fps-a...

Meni crysis s 20 fps-a leti, al moram držat temperaturu do 75°.

Ako pređe 85°, onda mi je malo 20 Fps-a

Kako sad to !? :kokice:

17 godina
odjavljen
Okolosam kaže...

Meni crysis s 20 fps-a leti, al moram držat temperaturu do 75°.

Ako pređe 85°, onda mi je malo 20 Fps-a

Kako sad to !? :kokice:

Ufff... To je pretesko pitanje.

Vidis da su se svi uzjogunili da dokazu sami sebima zasto su utukli tolike pare bezveze u graficke da bi imali frame vise.

I to jos vikendom oko ponoci, kada bi se trebali baviti malo delikatnijim stvarima. Da nije smijesno bilo bi zalosno.

Ali sto se moze. Uglavnom, odoh, a ti, ako dobijes odgovor na to pitanje posalji mi na PM. Vikend je, a onda nisam na forumu Cool

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

EDIT: @Microman Pa o tome ti i govorim, radi se o dvoznamenkastom padu, a ti se izražavaš u 2 decimale. U 2 odvojena prolaza će ti min fps vjerojatno biti unutar +-1 do 2 fps-a, neće razlika biti unutar +-0.01 do 0,02 fpsa i uopće je nebitno pisat decimale ikakve. Bilo koja vrijetnost se obilježava tako da ti je zadnja znamenka koju upisuješ unutar neke granice pogreške, a ne da su zadnjih 3 ili 5 ili 10 znamekni takvet

Ja ti ne govorim o decimalama, več ti govorim koliko je FPS u Crysisu stabilan kad imaš prizore poput eksplozije,vatre,itd...

Fora je u tome što HD5870 doista ima veči max i avg FPS,no Nvidia je napravila veoma lukav potez. Koliko sam primjetio sa GTX470 češ teško u Crysisu dobit više od 30FPS-a pa čak i kad pogledaš u zrak, zapravo dobio sam dojam da je Nvidia stavila Blok na tih 30FPS-a.

E sad fora je u tom što kod HD5870 pet minuta imaš 35+ FPS-a i dođe jedan bum( eksplozija) i tih 35+ FPS-a se ubrzo pretvori u 23FPS-a.

Dok kod GTX470 imaš gotovo konstantnih 30FPS-a i za vrijeme iznenadnog bum-a(eksplozije) pad FPS-a u najgorem slučaju je sa 30 na 23FPS-a. Evo stvarno neznam više kako da ti obijasnim,al to naprosto trebaš vidjeti da bi povijerovao, i ja nisam vijerovao dok nisam vidio i vijerojatno bi is sada bio istog mišljenja kao ti,da to nisam isprobao.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 0:40 (microman).
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

čekaj čekaj.. ne idi u širinu sad sa zahtjevnim aplikacijam.. ;)

dakle, clockana 5850, sa ostalim komponentama ko i kanta od 470..

i iste pefrormanse.. a 1000kn potrošiš na čevape u krajnjem slučaju. ili bolji monitor, ili zvuk, ili hlađenje za proc ako već ne uzimaš jači.. ili.. nastavi sam

u svakom slučaju imaš bolji komp.

1. Samo spominjem ono za što procesor primarno služi.

2. Dakle dobro clockana GTX470 sa ostalim komponentama je ko kanta sa GTX480(stock)

I na kraju rezultat je da daš 3000kn,a imaš gotovo isti drek ko za 4000kn,a tih 1000kn razlike potrošiš na čevapima,curi,frendovima ili pak nečem desetom.

Poanta je dakle: GTX470 je uvijek u prednosti naspram HD5850Namigiva

I'll be back
15 godina
neaktivan

GTx 470 je pomeni sada još i najbolji buy

17 godina
protjeran
Stigla nova GTX 470

Ne radi Warhead benchmark. Ništa od mene...Sramim se

Edit Evo. Pod properties run as administrator i Run in compatibility mode for Vista SP2 jer neće na Sedmici nikako...

IPAK sam te slabiji za 2 i pol frejma u AVG i s time da imam još i niži MIN framedrops nego ti na GTX470Namigiva

free speech for the dumbxD
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 10:13 (stoncin3).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Okolosam kaže...
pasko kaže...

testirao sam i 3d vantage na performace i dobio  14580 GPU rezultat Cool

Strašan rezultat, baš za stavit naočale.

HD5850 ide s dvojezgrenim intelom 2.66 na defaultu CPU, grafcpu. toliko.

Ajde stavi screenshot da dokažeš te tvrdnje, a dok god netko ne stavi 3dMark Vantage sa GPU-z validacijom i stock taktovima pričaš najobičnije nebuloze.

HYP: Stavi Vantage sa stock taktovima i GPU-z validacijom.To ti barem nebi trebao biti problem pošto imaš HIS HD5850.

E da i GPU-Z uključi prije benchanja i stavi na sensor mod da se vide taktovi, temperature,opterečenje,itd kroz cijeli bench.

I'll be back
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Imam 5870, na 1280x1024 mi Metro na max trza poprilično u nekim scenama, zapravo sa 4xAA je neigrivo.... Da bi mi igra bila (više manje) fluidna konstantno moram staviti analytical AA, bez teselacije i advanced DOF-a. Ostalo ide Very High. Neovisno o rezi, siguran sam da bi ovo i na full HD na ovim postavkama bilo sasvim ok ali niti na jednoj rezi ne ide na max... jbg-a...

Možda je igra loše programirana, a možda ove grafe jednostavno nisu dovoljno jake za ta opterećenja, ne znam niti me briga ali to ti je činjenica, moš kupit grafu za 3k kuna ali i dalje su tu neke igre koje neće ići na max. Nije Metro jedini primjer, Arma 2 koju igram na dnevnoj bazi je još gora po tom pitanju, tu igru niti 5970 sa klokanim i7 na 4.0 ne može tjerati na max...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 13:21 (Minoza).
17 godina
protjeran

Ima puno frejmdropova u Metro, ali meni sa HD5850 OC ide na maxed out samo bez AA, staviš MSAA po defaultu. I imam DOF+Teselacija. 30 frejma bez beda. Istina kad dođe-onda dođe kao kažeš igra ide na 30 i onda kod intenzivnih scena, a ima ih... dođe i do 20 što nije igrivo iako se malo tek osjeti jer je igra napravljena da ne trza, barem meni ne smeta jer izgleda još uvijek sasvim pristojno, do nekih 15 FPS kad bih je bacio u smeće zbog grafe dobre.Viče

free speech for the dumbxD
18 godina
Minoza kaže...
athlon64 kaže...

Imam 5870, na 1280x1024 mi Metro na max trza poprilično u nekim scenama, zapravo sa 4xAA je neigrivo....

vjerojatno ti onda grafa ne voli rezoluciju ili ti igra ne radi kako treba, mogu ti pouzdano reci da na 1280x1024 s HD5770 pri max detaljima i teselaciji, s 2xaa isla poprilicno dobrocak i predobro s mjerenih 17 - 28 fps

16 godina
protjeran
igy kaže...
Minoza kaže...
athlon64 kaže...

Imam 5870, na 1280x1024 mi Metro na max trza poprilično u nekim scenama, zapravo sa 4xAA je neigrivo....

vjerojatno ti onda grafa ne voli rezoluciju ili ti igra ne radi kako treba, mogu ti pouzdano reci da na 1280x1024 s HD5770 pri max detaljima i teselaciji, s 2xaa isla poprilicno dobrocak i predobro s mjerenih 17 - 28 fps

17-28 je prije neigrivo nego predobro. Ljudi ocito ne shvacaju da programerima nije nikakav problem nabrijat grafiku i svest framerate na jednoznamenkaste brojke na bilo kakvom hardwareu. Zar nije bolje da imamo otvorenu mogucnost da za npr. 2 godine ponovo odigramo igru s boljom grafikom? Problem je u tome sta ljudi ocekuju da ce im njihova skupo placena kartica sve vrtit na max..

OT: Kupnja skupih kartica mi brzo postane besmislena kad vidim ovakve stvari.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice