Stigla nova GTX 470

poruka: 153
|
čitano: 18.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Stigla nova grafika !!!!!!!!!!

evo upravo stigao Overseas i donio novu grafulju

popodne slaganje i sutra prvi utisci

pozdrav

kutija kutija
kartica kartica
Moj PC  
24 14 hvala 1
17 godina
neaktivan
Stigla nova grafika !!!!!!!!!!

smeće...hahahah zez see.....predobra je...lijepo izgleda..

Forever MUFC
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Stigla nova grafika !!!!!!!!!!

A tema služi za hvaljenje?

Budući da kažeš da ćeš dati prve utiske, vjerovatno misliš obaviti par testova pa podijeliti s ostalima. Ako ne, ići će lock.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
neaktivan
Stigla nova GTX470

Lijepo, daj nam neke dojmove i svakako podatak koliko folda itera/s

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
RE: Stigla nova GTX470
Nemoj ga Nasty, covjek ce dozivjeti zivcani slom kada skuzi da bi bolje prosao sa Ati-em.
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
15 godina
neaktivan

Ma šta bi bolje prošao s atijem, gtx 470 je sa postala dobar  buy, cijenom je malo ispod 5870 kao i preformasama, ali s novim driverima sam siguran da će ju prestići i postati bočji buy od 5870.

16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Ma šta bi bolje prošao s atijem, gtx 470 je sa postala dobar  buy, cijenom je malo ispod 5870 kao i preformasama, ali s novim driverima sam siguran da će ju prestići i postati bočji buy od 5870.

A baš i ne vjerujem da će ju prestići iskreno ali eto, živi bili pa vidjeli. Mene se dojmio stabilan FPS i dobro skaliranje. Budući da je sada i cijena prihvatljiva slažem se da je ova kartica jako dobar buy.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
mrog 33 kaže...

A baš i ne vjerujem da će ju prestići iskreno ali eto, živi bili pa vidjeli. Mene se dojmio stabilan FPS i dobro skaliranje. Budući da je sada i cijena prihvatljiva slažem se da je ova kartica jako dobar buy.

A i NVidia je opako dobra u F@Hu (zbog CUDE)

Ali se i te kartice brutalno zagrijavaju...

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
16 godina
neaktivan
Stigla nova GTX 470

Ja sebi baš isto mislim uzeti Gainward GTX480. Cool Zbilja moćna grafa

Q9650 @ 3.6GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward 4870 @ 775/1000 + Sapphire 4830 @ 700/1000MHz | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 21:01 (Oly_E3).
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stigla nova GTX 470

Ružnije kartice odavno ne vidjeh, od kada je XFX raskinija sa nVidiom ništa od lipih GeForce kartica.

Moj PC  
2 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Stigla nova GTX 470
Bara kaže...

Ružnije kartice odavno ne vidjeh, od kada je XFX raskinija sa nVidiom ništa od lipih GeForce kartica.

Ostaju Gainward Golden Sample/ Palit Sonic verzije za vidjeti... One su uvijek nabrijano izgledale Cool

Q9650 @ 3.6GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward 4870 @ 775/1000 + Sapphire 4830 @ 700/1000MHz | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
18 godina
Oly_E3 kaže...
Bara kaže...

Ostaju Gainward Golden Sample/ Palit Sonic verzije za vidjeti... One su uvijek nabrijano izgledale Cool

uuuuuu gainward GS verzija :) ili ako bude GS GLH verzija :) strasno

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
15 godina
neaktivan
Bara kaže...

Bara koji si ti fanATIc, gdje god ima tema o nVidiji ti moraš nešto negativno o njoj reć. A na post u koiem netko od  forumaša napiše  nešto pozitivno o nVidiji  ti stavljaš Thumb down. Imam dojam da ustvari nisi toliki fanATIc kolko zapravo mrziš nVidiju. 

17 godina
mrog 33 kaže...

Koliko se meni čini cijena joj je otišla gore, a ne dolje.

On je svoju kupio u AMD-u (koliko vidim po naljepnici), a GAINWARD GTX 470 tamo dođe   2980 kuna za gotovinu, dok Sapphire HD 5870 košta 2750 kuna u istoj trgovini.

Što su nam Nvidia i ATI napravili - prošle godine dati preko 1500 kuna za grafičku karticu je bilo razbacivanje s parama, a ove godine nam grafička od 3000 kuna zvuči kao dobra kupnja.

15 godina
Stigla nova GTX 470

imas pravo ovo mi je najskuplja kartica koju sam uzeo a imao sam ih dosta

od s3 trio, s3 virge, matrox g400, riva tnt, riva tnt2, ati 9800, nvidia 8800 gts, nvidia 9800 gtx, nvidia gtx 275, i sad nvidia gtx 470

niti jedna nije bila preko 2000 kn a sad ~3000 kn

frend kupio cijelu konfiguraciju sa monitorom za te pare Mršti se

pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stigla nova GTX 470

Bacanje para. Sve se moze igrati i s 3x jeftinijom karticom...

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Je, istina. s HD4670 se može igrati na 1024*768 gotovo sve na high, ali onaj ko ima fullhd monitor sa rezom 1920*1280 nemože igrati sve na high sa hd 4670. Zato su i ovakve kartice namijenjene, za hardcore gamere i entuzijaste koji žele doživjeti igru u punim detaljima na pristojnoj brzini.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 15:12 (mrog 33).
17 godina
odjavljen
mrog 33 kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Je, istina. s HD4670 se može igrati na 1024*768 gotovo sve na high, ali onaj ko ima fulhd monitor sa rezom 1920*1280 nemože igrati sve na high sa hd 4670. Zato su i ovakve kartice namijenjene, za hardcore gamere i entuzijaste koji žele soživjeti igru u punim detaljima na pristojnoj brzini.

To ja zovem - porez na budale.

Dev. ne optimiziraju igru i onda se pojave ati/nVidia (koji im usput i placaju za to) kao spasitelji sa karticama vrijednosti polovnog automobila.

I sada svi sretni. ATi/nVidia sto su pronasli ovce za sisanje, a krajnji kupci sto su laksi za placeni porez na budale, ali, eto imaju makinu u kucistu, kada je vec nemaju u krevetu.

Da se razumijemo i sam sam takav svojevremeno bio. Sve u svemu, dati 2 kile kuna vise samo da bi pomakao jedan slider vamo ili tamo je totalna debilana, pa, cak i da sam Bill Gates.

Ne zato sto ne zelim da mi malo ljepse izgleda igrica, vec zato sto dozvoljavam da prave budalu od mene.

17 godina
protjeran
pasko kaže...

imas pravo ovo mi je najskuplja kartica koju sam uzeo a imao sam ih dosta

od s3 trio, s3 virge, matrox g400, riva tnt, riva tnt2, ati 9800, nvidia 8800 gts, nvidia 9800 gtx, nvidia gtx 275, i sad nvidia gtx 470

niti jedna nije bila preko 2000 kn a sad ~3000 kn

frend kupio cijelu konfiguraciju sa monitorom za te pare Mršti se

pozdrav

Jesi ju ugradio? Mene isto full zanimaju grafičke i performanse-aj nabaci koji benchmark da vidimo. Ja imam grafu od 1900kn, kad sam uzeo 1700 kuna je bilaBelji se pa me zanima kako stojim spram tebe jer sam ju neš clockao

free speech for the dumbxD
16 godina
protjeran
Bara kaže...

XFX = ništa posebno...

Gainward GS/RF, BFG, EVGA, Sapphire Toxic/VapporX, to su cool grafe, naravno i Asus poslastice,

XFX stavlja drugu nalijepnicu na većini stock coolera, zašto bi to meni trebalo biti lijepo?

Bolje aftermarket/drugačiji hladnjak.

Ovo je isto stock cooler, osim nalijepnice, nema razlike u izgledu od drugih..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
Stigla nova GTX 470

da nedavno sam uzeo SAMSUNG XL2370  monitor sa LED osvjetljenjem 23'' 1920x1080

( isto sam dao oko 2800 kn Mršti se shit kad pocnem razmisljat koliko sam u zadnjih cetri mjeseca ulozio u komp pade mi mrak na oci

ASUS P7P55D deluxe ploca,   Intel Core i7 860,   4 GB G.SKILL PI-series DDR3 2000 MHz 2x2gb kit,   Artic Cooling Freezer Xtreme rev 2

, dva WD Caviar Black od 1TB spojeni u Raid 0 polje i napajanje CORSAIR HX  850W )

zato sam i uzeo gtx470 jer se moja XFX GTX275 vec malo mucila na toj rezoluciji pri high postavkama

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 15:38 (pasko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stigla nova GTX 470

Ne isplati se kupovat uopce high end kartice jedino ljudima kojima to predstavlja svojevrsno zadovoljstvo a jedan od takvih sam bio i ja..

Na kraju sam doso do jedne solidne gtx 280 cak sam je i mislio prodat i opet ici na nes jace ali sam odusto..

Razlika izmedu hd5970 i gtx280 je ogromna da se razumijemo, ali nije tolko opet ako se pogleda da ja stvarno na 1920 x 1200 ove igre koje igram , igram jednako i bez trzaja... a onaj max fps sta daje hd5970 i veci score u 3dmarku i slicnim stvarima je ionako preseravanje..

Takoder ovaj metro 2033 mi je radio jednako lose i na gtx280 i  na hd5970 doduse na hd5970 sam imo dx11 i samim time je igra bila  zahtjevnija to stvarno nemogu usporedit..

Trenutno kakvo je stanje igara za pc  A STVRANO JE LOSA PONUDA igara za pc nema potrebe da se kupuje kartusa skuplja od cca 2k kn.. sve iznad toga je za ljude koji vole zadvoljit svoje potrebe i potrebu da se hvale okolko kao sta sam svojevrsno i ja radio.. to je tako ali da li je zaista to potrebno nije..

Takoder nije potreban niti sugavi i5 ili i7 niti phenom x 6 niti phenom II955 kada sve to moze uredno obavljat najbolji procesori po mojemu q6600, q9550 i ovi amdovi athloni x4 i slicno..

Tako da ja apsolutno nikome ko ima takav hw ne preporucan skakanje na nesto "bolje"

Moj PC  
24 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Bara koji si ti fanATIc, gdje god ima tema o nVidiji ti moraš nešto negativno o njoj reć. A na post u koiem netko od  forumaša napiše  nešto pozitivno o nVidiji  ti stavljaš Thumb down. Imam dojam da ustvari nisi toliki fanATIc kolko zapravo mrziš nVidiju. 

Ne mrzim ja nVidiu, samo Fermi kao promašenu arhitekturu za 3D akcelerator.

18 godina
Bara kaže...
mrog 33 kaže...

Ne mrzim ja nVidiu, samo Fermi kao promašenu arhitekturu za 3D akcelerator.

fermi uopce nije losa kartica kao prvo.

to sto ima djecije bolesti je posljedica potpuno nove arhitekture,ti inzenjeri u nvidiji su samo ljudi na kraju krajeva.

kad je napravljen prvi automobili sigurno nije odmah mogao ici 300 na sat,kao sto je microsoft napravio vistu koja se isto tako nije bas proslavila ali ni ona nije los os

pa je nakon nje napravio sedmicu na njenom kodu e isto tako ce sljedeca generacija nvidijinih graficki potpuno iskoristiti prednosti fermi arhitekture i nece imati ove "bolesti"

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
18 godina
crozoki kaže...
fermi uopce nije losa kartica kao prvo.

to sto ima djecije bolesti je posljedica potpuno nove arhitekture,ti inzenjeri u nvidiji su samo ljudi na kraju krajeva.

kad je napravljen prvi automobili sigurno nije odmah mogao ici 300 na sat,kao sto je microsoft napravio vistu koja se isto tako nije bas proslavila ali ni ona nije los os

pa je nakon nje napravio sedmicu na njenom kodu e isto tako ce sljedeca generacija nvidijinih graficki potpuno iskoristiti prednosti fermi arhitekture i nece imati ove "bolesti"

e.. a fermi bome nvidiji nije prva kartica  Namigiva

jest nova arhitektura.. al bome, ovo je neuspjeh.

pogledaj veličinu samog čipa.. trebao bi rasturiti ati i to debelo..

nešto poput starih muscle carsa.. v8, 6.0 motor i 250ks

kaj bi bilo da je bugatti veyron sa svojih 1000ks bio "prosječan" poput nekog poršea? bio bi fail..

isto tako je i fermi - fail.

malo se performanse dižu, al uz ovu cijenu nikako ne može biti promišljena kupnja

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 16:13 (nixass).
16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

A i NVidia je opako dobra u F@Hu (zbog CUDE)

Ali se i te kartice brutalno zagrijavaju...

Znam da je ovo već prožvakano ali pobogu pa zašto bi me zanimao rezultat F@H-a?! Pa ne kupujem karticu od 3k kuna da f@h-am... zanimaju me igre i aplikacije sa podrškom za GPU rendering. Zamisli... odlična je u F@H... -.-

Mislim, nemoj krivo shvatiti ali ovo isticati kao svijetlu stranu kartice je na rubu crnog humora...

A što se tiče cijena, činjenica je da se GTX 470 sada može nabaviti za 100 kuna jeftinije od HD 5870. Ako ne vjerujete provjerite na nabava.net

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 16:29 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Stigla nova GTX 470

Kewl. Neodlučan

There is no spoon.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stigla nova GTX 470

Kad će bit testova?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stigla nova GTX 470

Daj, grafa se grije ko svinja... I čemu tema.. Sutra ću ja otvoriti temu i napisati "Kupio novi SCART kabel!!+recenzija" Smijeh

Ajd' biž' kućć'! :D
Moj PC  
18 1 hvala 0
16 godina
pasko kaže...

da nedavno sam uzeo SAMSUNG XL2370  monitor sa LED osvjetljenjem 23'' 1920x1080

( isto sam dao oko 2800 kn Mršti se shit kad pocnem razmisljat koliko sam u zadnjih cetri mjeseca ulozio u komp pade mi mrak na oci

ASUS P7P55D deluxe ploca,   Intel Core i7 860,   4 GB G.SKILL PI-series DDR3 2000 MHz 2x2gb kit,   Artic Cooling Freezer Xtreme rev 2

, dva WD Caviar Black od 1TB spojeni u Raid 0 polje i napajanje CORSAIR HX  850W )

zato sam i uzeo gtx470 jer se moja XFX GTX275 vec malo mucila na toj rezoluciji pri high postavkama

Nasty je bio u pravu.Dečko otvorio temu da se pohvali.

Evo ja danas kupio antena kabal da mogu gledat digitalne programe i bosnu istovremeno.baš sam sretan

pasko"popodne slaganje"???

Slaganje čega? Grafe na ploču? :D

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 17:10 (Kill Frenzy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice