Evo dvoumim se dali da sad uzmem Point of View gtx 460 768MB,ili da sacekam ako ce uopce doc Gigabyte gtx 460 1GB,ima li kakvih informacija jel je ima na trzistu i hoce li bit dobavljiva...Znam da mi nitko nemoze dat konkretan odgovor ali cisto me zanimaju vasa misljenja...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto bas mora biti gigabyte, uzmi od nekog drugog proizvođača gtx 460 1GB, npr imas msi Cyclone (microman je napravio review)
model od 1 GB, ne toliko zbog količine memorije već zbog šire sabirnice
Stvar je u cijeni,ja nemogu nikako ic iznad 1700kn ni lipe,a gigabytova je bila u toj cijeni..
Ako čekaš Gigabyte, microman kaže da neće još ovaj mjesec jer vlada velika potražnja za nju. Ako se možeš strpiti još mjesec dana onda čekaj Giga, ako ne onda bi bilo dobro uzet 1GB verziju MSI Cyclone. Imaš nerefrentni cooler, custom PCB i mogućnost softverskog voltmoda. Ako ti je preskupo, nije ni 768MB verzija loša. POV je provjerena firma i s njom nećeš pogriješiti.
Uglavnom sve ovisi o tome koliko si spreman iskeširati.
Evo dvoumim se dali da sad uzmem Point of View gtx 460 768MB,ili da sacekam ako ce uopce doc Gigabyte gtx 460 1GB,ima li kakvih informacija jel je ima na trzistu i hoce li bit dobavljiva...Znam da mi nitko nemoze dat konkretan odgovor ali cisto me zanimaju vasa misljenja...
Meni je crkla moja 8800 GTS evo na laptopu sam, i uz sve to jos uvijek cekam Gigabyte, jetin sam nedam 250 kuna vise za Cyclone. Pogotovo jer jos ocu i monitor uzet novi.
Tako da isplati se cekat ako mene pitas. 1630 kuna za tako dobru grafu se DEFINITNO ISPLATI.