ovako imam zotac 8800 gts 320 i vidim da cjenovno ta graficka vise nije preskupa pa sam mislio uzeti jos jednu preko oglasnika isto 8800 gts ali ima xfx 8800 gts 320 i geforce 8800 gts 320 pa me zanima dali to pase dali se mogu staviti u sli nacin rada ako nisu obadvije isto ime i koja je razlika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako imam zotac 8800 gts 320 i vidim da cjenovno ta graficka vise nije preskupa pa sam mislio uzeti jos jednu preko oglasnika isto 8800 gts ali ima xfx 8800 gts 320 i geforce 8800 gts 320 pa me zanima dali to pase dali se mogu staviti u sli nacin rada ako nisu obadvije isto ime i koja je razlika
Ako je isti takt ovih grafa s tvojom onda možeš,a i ja mislim da nemora biti isti takt,nego samo isti model(nebitan brand).
A koje napajanje imaš?
Potvrđujem, a ako grafe imaju različiti takt onda se jedna od njih prilagodi drugoj kako bi imale isti. Jedino nisam siguran da li se brža prilagođava sporijoj (odnosno overclockira se) ili obrnuto, ili to određuje pozicija kartice (odnosno utoru u koji pikneš karticu). Još ti mogu reći da će se koristiti RAM samo prve kartice.
Više informacija imaš na SLI Zone.
jel bi bilo popratnih kakvih troskova recimo napajanje?
jel bi bilo popratnih kakvih troskova recimo napajanje?
Pa jel ti čitaš postove? Fino smo te pitali koje napajanje imaš
Ime i snaga