Savjet za upgrade

poruka: 6
|
čitano: 833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Savjet za upgrade

Bacio sam oko na GTX460 Cyclone od MSI-a. Zanima me dali se isplati ta investicija? I naravno, prema mojim komponentama jel bolje uzet 768mb ili 1gb memorije? I dali bi trebao mjenjat napajanje?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Savjet za upgrade
zvone07 kaže...

Bacio sam oko na GTX460 Cyclone od MSI-a. Zanima me dali se isplati ta investicija? I naravno, prema mojim komponentama jel bolje uzet 768mb ili 1gb memorije? I dali bi trebao mjenjat napajanje?

Hvala!

Pomalo se i ne isplati, jer vidim da imaš monitor od 17" što znači da mu je rezolucija vjerovatno 1024x768 tako da bi ti ova grafa bila debelo pretjerivanje, može kupit neku slabiju (i naravno jeftiniju) i radit će ti isto, a ako se ipak odlučiš za ovu grafičku, uzmi model sa 768 MB jer model od 1 Gb dobiješ za 400 KN više, a performanse su skoro jednake, a napajanje ne bih trebao mjenjat, ovo će ti bit taman, i da, evo link (u ADM-u je trenutno najjeftinija):http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=8778!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 2:02 (Ivsa).
15 godina

Monitor je 19'', piše pod moj pc. A mislio sam uskoro i to mjenjat, ić na neki fullHD.. Mislim da nebu bila pretjerivanje ako je fullHD u igri?

16 godina
neaktivan
zvone07 kaže...

Monitor je 19'', piše pod moj pc. A mislio sam uskoro i to mjenjat, ić na neki fullHD.. Mislim da nebu bila pretjerivanje ako je fullHD u igri?

Oprosti, krivo sam vidio, a koja ti je rezolucija na tom 19" monitoru, jer će ti vjerovatno i za tu rezolucije GTX 460 biti prejaka, ali ako planiraš preći uskoro na neki Full HD, GTX460 je pun pogodak, trenutno najisplativija grafička kartica na našem tržištu i bez brige gurat će skoro sve igre s visokim postavkama detalja na Full HD rezoluciji!?

Nije Ivsa, nego bi treblo bit > Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 3:12 (Ivsa).
15 godina

Rezolucija je 1440x900. Vidim po nekim testovima da je osjetno jača od HD5770. Valjda će se osjetiti skok u performansama... 

Kolko bi cca mogao dobit za svoju 5770. Gigabyte, 9 mjeseci stara, radi ko prvog dana. Ovaj model: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3282#ov

16 godina
neaktivan

Ova grafička ti je taman za rezoluciju koju sad imaš, i vjerovatno ćeš moć sve igre igrat na maksimalni postavkama, mislim da ti se ne isplati taj pothvatk koji si smislio jer za svoju grafičku u najbolje slučaju može dobit 900 KN (rekao sam u najboljem slučaju, teško da će ti ko dat i 900 KN za nju, 800 je OK cifra), znači da bi morao nadoplatit oko 400 KN za GTX 460, a to se neisplati, GTX 460 je jača od HD 5770 ali i HD 5770 će ti tjerat sve igre na maks postavka na trenutno rezoluciji, akaeš da bi uskoro mogao promjenit i monitor na neki Full HF, e vidiš, kad to napraviš, onda idi u zamjenu grafičke, jer ti se trenutno ne isplati!?

Nije Ivsa, nego bi treblo bit > Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice