Sapphire hd 6850 bundle

poruka: 10
|
čitano: 2.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sapphire hd 6850 bundle hitno

Ovako naručio sam Sapphire HD 6850 u ADM, međutim u kutiji nema nigdje HDMI kabel, a po reviewovima vidim da treba biti. ima crossfire mostić, dvi to vga, molex za napajanje.

Recite mi razlikuje li se Europe bundle od Američkog hitno da zaove njih ukoliko da

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sapphire hd 6850 bundle

Nisam siguran zasto nisi dobio HDMI kabel , cudno.Ja sam sa svojom Sapphire HD 6870 dobio kabel.

Jedino ako ti netko od prodavaca nije uzeo ne znam da li se takvo nesto moze dogodit.

Ja bi ih zvao pa pitao nista ne skodi mozda su otvarali kutiju pa su zaboravili stavit kabel.

Znam da moj prodavac uvijek otvara sve kutije da moze napisat serijski broj graficke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sapphire hd 6850 bundle

Vjerovatno ti je prodavač popalio kabel :)

ja sa svojom hd6850 nisam niti dobio cf mostič,uzeli mi ga u dučanu,a u bundle paketu piše da se dobije...toliko o poštenju hrvatskih prodavača!

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sapphire hd 6850 bundle

hdmi kabel koliko ja znam niti ne dolazi sa 6850 grafickama, barem ne Gigabyte. U reviewima se spominju hdmi kablovi ali oni su dobili testne uzorke sa kojima su bili poslani hdmi kablovi. tako sam barem ja bio citao ne netu kada sam ja svoju uzimao. CF mostic bi trebao biti unutra. Uglavnom ja sam svoju uzeo preko Newegga i nisam dobio hdmi kabel.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Sapphire hd 6850 bundle
playerjo kaže...

hdmi kabel koliko ja znam niti ne dolazi sa 6850 grafickama, barem ne Gigabyte. U reviewima se spominju hdmi kablovi ali oni su dobili testne uzorke sa kojima su bili poslani hdmi kablovi. tako sam barem ja bio citao ne netu kada sam ja svoju uzimao. CF mostic bi trebao biti unutra. Uglavnom ja sam svoju uzeo preko Newegga i nisam dobio hdmi kabel.

HDMI kabel se dobije samo sa Sapphire karticama.Znam da je trebao dobit HDMI kabel jer sam dobro pazio sto se dobije uz kartice.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 13:26 (Puls3).
16 godina
neaktivan
Sapphire hd 6850 bundle

Ja sam dobio adapter hdmi , ali hdmi kabel nisam ćuo ni vidio igdje, da dolazi s karticom.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sapphire hd 6850 bundle

Da zaključimo, NE DOBIVA SE SA SAPPHIRE HD 6850, ono što vidimo po review-ovima jest referentna kartica ili inženjerski primjerak, stave bogatij bundle da privuku pažnju, pogledajte sapphireove str.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Sapphire hd 6850 bundle

Ovo pise na njihovim stranicama

Accessory

1 CrossFire Bridge Interconnect Cable

DVI to VGA Adapter

6 PIN to 4 PIN Power Cable

HDMI 1.4a high speed 1.8 meter cable(Full Retail SKU only)

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sapphire hd 6850 bundle
Ja sam dobio sa svojom grafičkom Sapphire HD 6870 HDMI kabel,dvi to vga,molex x2,HDMI adapter

0 0 hvala 0
15 godina
Sapphire hd 6850 bundle

I ja isto samo sto mi ovdje pricamo o Sapphire HD 6850.Jer na Sapphire stranicama pise da se dobije sve kao i sa HD 6870.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice