Sapphire 4850 problem

poruka: 15
|
čitano: 1.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sapphire 4850 problem

pozz

slozio sam novu konfu, ali grafa je iz prijasnje konfe na kojoj je uredno radila. sada kada igram igru svakih par sec mi trzne slika (pes2010 primjetno, mass effect 2 ne toliko primjetno). prvo sam imao 10.6 drivere instalirane. pa sam vratio na 10.3. pa zatim maknuo sve drivere i probao sam onim windows-ovima. trzanje je i dalje postojalo, ali ne toliko osjetno. stavio sam 9.12 drivere. i dalje isti prob. isntalirao sam driver sweeper i pocistio sve te opet stavio 10.3. i dalje je isto problem. mozda problem u windowsima? imam trenutno win7 x64. do sada na starijoj konfi sa windowsima 7, xp i xp64 nije bilo takvih problema...

help!

konfa je:

amd phenom II x4 955 BE

ASRock 770 Extreme3

2x2 Gb Corsair Dominator 1600 MHz

p.s. na news grupama mi se smiju sto sam uzeo asrock. govore da maticne ne valjaju nista. dal sam stvarno popusio? da li je moguc problem u maticnoj?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 15:06 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sapphire 4850 problem

koje napajanje imas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Sapphire 4850 problem
Idealist kaže...

p.s. na news grupama mi se smiju sto sam uzeo asrock. govore da maticne ne valjaju nista. dal sam stvarno popusio? da li je moguc problem u maticnoj?

ne vjerujem da je do matične, pusti što drugi pišu (isto tako se sere po lc power napajanjima, a prozvodi ih cwt koji proizvodi i corsair)

two bad milosh dead
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 15:34 (superJozo).
16 godina
athlon64 kaže...

koje napajanje imas?

fortron 400W PNF

k tome imam jos 2 sata HDD-a i 1 vent na kucistu...

18 godina
neaktivan
Idealist kaže...

pozz

Ako Kihot ovo pročita, čuvaj se !

Zezam se, a sad ozbiljno, jesi proba skinit novi BIOS za ploču ?

Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience
16 godina

nisam. nisam niti gledao da li ima noviji...

17 godina
neaktivan
Sapphire 4850 problem

Koji monitor imaš koja rezolucija i grafika???

ako igraš na najače sve nije ni čudo što ti šteka...

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Groza kaže...
Idealist kaže...

pozz

Ako Kihot ovo pročita, čuvaj se !

Zezam se, a sad ozbiljno, jesi proba skinit novi BIOS za ploču ?

I kad fleshas bios, instaliraj nove drajvere jer sam čuo da se zna rušiti sistem, meni se isto skoro srušio samo sam ja ušo u bios i uinstalirao i instalirao nove drajvere.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
16 godina
the mir kaže...

samsung 22"

nije da mi steka nego, normalno radi i za par sekundi malo trzne, pa opet par sekundi dobro, pa trzne. na svakoj igri...

17 godina
neaktivan
Idealist kaže...
the mir kaže...

samsung 22"

nije da mi steka nego, normalno radi i za par sekundi malo trzne, pa opet par sekundi dobro, pa trzne. na svakoj igri...

Probaj novi bios ...

16 godina
Sapphire 4850 problem

imam 1.30. sljedeci je 1.50. pise da je samo ispravljen instant boot sa 4 gb ram-a. ne znam da li ce pomoci sto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sapphire 4850 problem

imas fortrona 400 na toj konfi, jesi ti normalan, izgorit ce ti pa ce ti spalit pola kompa, 4850 guta puno struje mislim cak da ti je napajanje uzrok problema.

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

imas fortrona 400 na toj konfi, jesi ti normalan, izgorit ce ti pa ce ti spalit pola kompa, 4850 guta puno struje mislim cak da ti je napajanje uzrok problema.

fortron je dovoljan za tu konfu, nemoj bezveze stvarat probleme.

17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Moja grafička guta više od njegova a ja imam 400w napajanje koje se dobije sa kučištem tako da u tome nije problem..

16 godina

probati cu reinstalirati windowse (sigurnija mi je to opcija, a i nemam sto raditi sada) pa da vidim... flash-ati cu bios ako nema druge...

EDIT:

u međuvremenu sam skuzio u cemu je problem. ugasio sam MSI afterburner (control fan u catalystu na sedmici ne radi pa sam to instalirao). kad god bi afterburner promijenio rpm igra bi trznula.  sad sve opet radi glatko, samo sto se rpm venta ne povecava :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 20:28 (Idealist).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice