Rasprava o grafičkim karticama izdvojena tema

poruka: 7.140
|
čitano: 1.348.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Rasprava o grafičkim karticama
Boris grozni kaže...

Pa nitko realno ni nema razloga je za prodavati trenutno je to najaktualniji gpu,  oglasa na njuskalu 0 (NULA)blagog ti pojma nemaš

Baninho, kakve veze oglasi imaju s tim. 
Ti mjesecima tupiš kako nvidia drži cijenu a kartica im tupne za par mjeseci 100+€

Kakve glupe zaključuješ nabacuješ to je strašno, bio bi dobar političar, kad mu psotaviš pitanje on ti kaže 5 random stvari a ne da odgovor na pitanje 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:49 (ibme74).
17 godina

Razlika između Bore/Stjepanja i političara //čitaj HDZ-ovca

Stjepanjina dobiva banane, političari ne, samo drugo/lakše/bolje radno mjesto

edit: uhhh pa kad bolje sagledam i njega samo suspendiraju i eto ga nazad, ispričavam se, nema razlike, obje strane tuku u stranu 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:55 (Wiz3m4n).
4 godine
ibme74 kaže...
Boris grozni kaže...

Pa nitko realno ni nema razloga je za prodavati trenutno je to najaktualniji gpu,  oglasa na njuskalu 0 (NULA)blagog ti pojma nemaš

Ti mjesecima tupiš kako nvidia drži cijenu a kartica im tupne za par mjeseci 100+€

Kakve glupe zaključuješ nabacuješ to je strašno, bio bi dobar političar, kad mu psotaviš pitanje on ti kaže 5 random stvari a ne da odgovor na pitanje 

Pa evo za usporedbu i crvenog proizvoda, svima je pala cijena cemu uzeti jedan Zeleni gpu pa i Amd prodaje graficke kartice zar ne??
rx 9070xt je cijena pala za skoro pola slab si, morat ces se malo vise potruditi

15 godina
Boris grozni kaže...
ibme74 kaže...
Boris grozni kaže...

Pa evo za usporedbu i crvenog proizvoda, svima je pala cijena cemu uzeti jedan Zeleni gpu pa i Amd prodaje graficke kartice zar ne??
rx 9070xt je cijena pala za skoro pola slab si, morat ces se malo vise potruditi

Na nabavi rx 9070 skuplja od rtx 5070, na alternate razlika i 100 u korist nvidie

12 godina
Boris grozni kaže...
ibme74 kaže...
Boris grozni kaže...

Opet nisi dao odgovor 

4 godine
Rasprava o grafičkim karticama

Znaci danas prakticki za onda cijenu jedne Rx 9070xt tj oni koji su bili brzi na okidacu na izlasku prakticki uzmes 2x RTX 5070Apsurd nije ni cudno kaj su pali na 6%

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
Boris grozni kaže...

Znaci danas prakticki za onda cijenu jedne Rx 9070xt tj oni koji su bili brzi na okidacu na izlasku prakticki uzmes 2x RTX 5070Apsurd nije ni cudno kaj su pali na 6%

Jedino da te dvije RTX5070 spojiš u jednu tek onda imaš karticu sa adekvatnom količinom VRAM-a 

4 godine

Za što tocno nije adekvatna? Kartica melje sve zivo i mrtvo cak i na 4k, neznam s čim se boriš
https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-5070-gaming-trio-oc/32.html

Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
Boris grozni kaže...

ti si imao kolac iz matematike?? 

16 godina

Vjerovatno ga život ne mazi, frustracije se gomilaju, hardver više nema onu draž i onda je forum zadnji izlaz.

Traži pažnju 

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina

Žalosno za reći ali RTX5070 Super će biti prva Nvidina xx70 non TI kartica sa adekvatnom količinom VRAM-a za karticu takvog ranga još od stare dobre GTX1070 

Ako ju ne useru s cijenom i svi tranzistori budu na broju bit će to neloša kartica 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:13 (ibme74).

3 1 hvala 0
4 godine
Toliko su sve usrali i toliko svima fali vrama da se covjek zaista zapita kako su onda došli do 94% gpu udjela😂😂
Na kojoj ono ti rezoluciji igraš daj nas podsjeti???720p?
Moj PC  
0 6 hvala 0
12 godina
Boris grozni kaže...
Toliko su sve usrali i toliko svima fali vrama da se covjek zaista zapita kako su onda došli do 94% gpu udjela😂😂
Na kojoj ono ti rezoluciji igraš daj nas podsjeti???720p?

Dok je ovaca neće falit vune 

Reći ću ti na kojoj ne igram - 4K na 27" monitoru 

4 godine

Vidim da si u ovih 6% i rezoluciji prije krista pa danja rasprava nema smislaa i poprilicno si dosadan jer konstantno po meni tupis a ne temi, ocigledno imas krive sklonosti koje mene nezanimaju

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina

Borise zašto se ne složiš sa kolegom, pa tvrdi da će rtx 5070 super biti super kartica ako cijena bude u okvirima i opet ti ne paše i daješ mu palac dolje, stvarno ti čovjek ne može udovoljiti, baš si sav naopak 

Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
Boris grozni kaže...

Vidim da si u ovih 6% i rezoluciji prije krista pa danja rasprava nema smislaa i poprilicno si dosadan jer konstantno po meni tupis a ne temi, ocigledno imas krive sklonosti koje mene nezanimaju

A noćna?

12 godina
Boris grozni kaže...

Eo da ti stavim tvoj omiljeni steam survey 

Ti si u ovih 4.59% na 4K odnosno u 0.01% koji su na 27" 4K monitoru 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:32 (ibme74).
16 godina
Boris grozni kaže...

Kao i 3x5070 za cijenu jedne 5080. Koliko god da si bogat i bahatiš se nepobitno jest kako je rtx5080 govno od gpu obzirom što dobiješ za cijenu, ostale slijede redom.Tako skupe stvarčice ne smiju pokazat niti trunku slabosti u bilo kojoj igri ali ovo ebački battlefield  no1 gaminga.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
4 godine
dery kaže...
Boris grozni kaže...

Kao i 3x5070 za cijenu jedne 5080. Koliko god da si bogat i bahatiš se nepobitno jest kako je rtx5080 govno od gpu obzirom što dobiješ za cijenu, ostale slijede redom.Tako skupe stvarčice ne smiju pokazat niti trunku slabosti u bilo kojoj igri ali ovo ebački battlefield  no1 gaminga.

Slabost u mozgu je uzimati 5080 za 1080p rezoluciju i time ici nesto dokazivati u jednom ili dva extremna primjera
Mozemo tako i onda uzeti 5090 koja na 4k ima 40% vece perfomanse na 4k vs 1080p gdje je samo 11% jaca od 4090 poradi ogromnog bootlenecka, grafe su odavno prešišale procesore

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:52 (Boris grozni).
16 godina
Boris grozni kaže...
dery kaže...

Slabost u mozgu je uzimati 5080 za 1080p rezoluciju i time ici nesto dokazivati u jednom ili dva extremna primjera
Mozemo tako i onda uzeti 5090 koja na 4k ima 40% vece perfomanse na 4k vs 1080p gdje je samo 11% jaca od 4090, grafa su odavno prešišale procesore

Pa tko priča o toj rezi. Ovo se ne smije dogodit ni u snu odmah bi se zatuka od srama da imam 5080. Aj se banaj.

4 godine

Pa to se dešava oduvijek, čudis se ko pura dreku na te extremne usporedbe gdje neki gpu preferira neku igru, cod je takoder jedan od extrema Mozemo i obrnuto tako pa šta cemo onda Ljude boli kita za ta dva primjera, zato su zeleni na 94%, a vi svrsavajte

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:04 (Boris grozni).
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Boris grozni kaže...

Pa to se dešava oduvijek, čudis se ko pura dreku na te extremne usporedbe gdje neki gpu preferira neku igru, cod je takoder jedan od extrema Mozemo i obrnuto tako pa šta cemo onda

Nema opravdavanja kad nešto ima takvu cijenu ima da mi kuha kafu i češlja jaja te ih zanosi u krivini. Zahebi to svoje mantranje i prodavanja magle kožnatog. Taj tvoj rtx5070ti ne vridi kurza glede bf-a. 

Tim još veča sramota za nevidiju što je za kuac sa nekim srednjim cpu pa čak zadnje gen.

4 godine

Kako nema opravdanja o cemu ti?

Pa nije taj gpu samo za igranje Kao sto rekoh AMD i Nvidija uopce vise nisu usporedivi proizvodi

Moj PC  
0 8 hvala 0
4 godine
dery kaže...
Boris grozni kaže...

Pa to se dešava oduvijek, čudis se ko pura dreku na te extremne usporedbe gdje neki gpu preferira neku igru, cod je takoder jedan od extrema Mozemo i obrnuto tako pa šta cemo onda

Nema opravdavanja kad nešto ima takvu cijenu ima da mi kuha kafu i češlja jaja te ih zanosi u krivini. Zahebi to svoje mantranje i prodavanja magle kožnatog. Taj tvoj rtx5070ti ne vridi kurza glede bf-a. 

Tim još veča sramota za nevidiju što je za kuac sa nekim srednjim cpu pa čak zadnje gen.

što ne vrijedi? 900e za 5070ti? imam lock u bf6 na 4k, dlssq, ultra/high postavke, lock od 144fpsa 

16 godina
Boris grozni kaže...

Kako nema opravdanja o cemu ti?  
Pa nije taj gpu samo za igranje Kao sto rekoh AMD i Nvidija uopce vise nisu usporedivi proizvodi

Dok vozim ferarija ako mi zaštuca zapalim ga. Tebi ne smeta jer ti kožnati umilno šapuće i licka uho .

4 godine

Zaštuca? sry neznam kaj to znaci ja sam na Intelu i Nvidiji 25+ produktivnih i zabavnih godina

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Boris grozni kaže...

Zaštuca? sry neznam kaj to znaci ja sam na Intelu i Nvidiji 25+ produktivnih i zabavnih godina

Malo se cijeniš. Ja da sam toliko love spucao i promjenio hardweraja ništa ispod 360fps-a na 4k ultra me ne bi zadovoljilo.

10 godina
Boris grozni kaže...
dery kaže...
Boris grozni kaže...

što ne vrijedi? 900e za 5070ti? imam lock u bf6 na 4k, dlssq, ultra/high postavke, lock od 144fpsa 

Daj mi reci kaj će ti na 4k dlssq kad je više nego dovoljan perfomance mode???? ovako ti samo manji fps i veća potrošnja struje??? 

Taraba WoW
12 godina
Boris grozni kaže...

13 godina

Vidim, ovdje je poslovično napeto.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice