Radeon HD5850 iskustva

poruka: 95
|
čitano: 12.360
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Radeon HD5850 iskustva
stipica_zd kaže...

Po onome što piše u Moj PC, ima ovo kućište..

ne izgleda mi baš kao neko šrot, bar ne vizualno...

Pa i ne izgleda bas nesto kvalitetno i dobro izradeno. Znaci u stvarnosti je jos gore. Al bar se cini da ima neki suvisli protok zraka.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan

Da, imam to kućište. Šta mislite da je to loše kućište? Ja sam mislio da je dobro jer ima bočne stranice s rupama i preipremljene za ventove. Za komp sam netegnuo zadnju kunu pa nisam mogao bolje kućište a i nisu imali neki izbor kad sam kupovao a bilo mi je važno da sve na jednom mjestu kupim... Dakle, još jedan bočni vent? Koliko ih imate vi ostali koji imate tu grafu?

16 godina
neaktivan
Radeon HD5850 iskustva

Meni se kućište sasvim dobro čini, ne vjerujem da je u njemu problem.

Koliko ventova imaš i gdje su?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Radeon HD5850 iskustva

ja je recimo drzim u otvorenom kucistu, a najvisu temp sam postigao kad je bila clockama na max i pri naponu od 1350mV temp se popela do 90 stupnjeva, al to sam napravio samo za bench.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo fotki moga kućišta pa mi recite jesam li ga dobro organizirao.

Stavio sam i jednu fotku dok mi je još bila stara konfiguracija.

Fotke su sa moba pa su mutne :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 9:23 (Zvonimir Zubić).
17 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Evo fotki moga kućišta pa mi recite jesam li ga dobro organizirao.

Stavio sam i jednu fotku dok mi je još bila stara konfiguracija.

Fotke su sa moba pa su mutne :S

možeš malo kablove povezati koji se to mogu

Treba li operirati i vaše računalo?
16 godina
Radeon HD5850 iskustva

Prije bi rekao da si ti to samo spojio nego organizirao Izlanuo se

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Čini ti se, kablova bi bilo mnogo više da ih nisam sakrio Namigiva , ali još ću to popravit kad kupim u linksa ono za kabele, ma znate na šta mislim. Šta mislite o protoku zraka? Jesam li pretjerao sa dodatnim ventićima?

16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Čini ti se, kablova bi bilo mnogo više da ih nisam sakrio Namigiva , ali još ću to popravit kad kupim u linksa ono za kabele, ma znate na šta mislim. Šta mislite o protoku zraka? Jesam li pretjerao sa dodatnim ventićima?

Ventova nikad dosta...ali kablovi su loše sređeni, misim da se tu da dosta toga promijeniti(iako ne znam kakvo je kućište što se tiče spremanja kabela)...

Napajanje se meni osobno ne sviđa, čim nema sleevane kabele, ružno mi je i cable management je lošiji.

Na što točno misliš u linksa? One plastične vezice ili nešto drugo...?

16 godina

da da plastične vezice. A čuj, to ti kućište nema ama baš nikakav sustav za skrivanje kabela :S, a PS znam da nije nešto kvalitetno ali radi svoj posao pa ga još neću mijenjat, ali kabela imam stvarno hrpu, dosta ih je ispod hdd-a i mbo.

17 godina
Zvonimir Zubić kaže...

da da plastične vezice. A čuj, to ti kućište nema ama baš nikakav sustav za skrivanje kabela :S, a PS znam da nije nešto kvalitetno ali radi svoj posao pa ga još neću mijenjat, ali kabela imam stvarno hrpu, dosta ih je ispod hdd-a i mbo.

da problem je to kad kučište nema mogućnost skrivanja a kablovi napajanja znaju biti i kraći. kod mene je rusvaj u kučištu ali imam tri harda, dvije pržilice, dvije pcie kartice od koje jedna traži napajanje pokraj gpu, čitač kartica... sve u midi toweru... jedino ne znam što si ti sakrio ispod matične...

Treba li operirati i vaše računalo?
16 godina

Kod jednog od čitača ima onaj široki kabel pa sam ispod njega tutno sve što ne može stat ispod matične (pa da protok zraka bude bolji), ispod nje su većinom od dodatnih ventilatora,i par sata konektora, dok je ispod hdd svi on što nisu uštekani. Usput, šta mislite o protoku zraka (kućište je zatvoreno).

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 19:35 (Zvonimir Zubić).
16 godina
neaktivan
nije loš protok,a i nije sve u ventovima,važne su i dimenzije,a i mesh oklop
15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Meni se kućište sasvim dobro čini, ne vjerujem da je u njemu problem.

Koliko ventova imaš i gdje su?

kolko ja vidim, imam samo jedan vent straga od dodatnih. Grafa ima svoj vent, mislim da je ovaj jedan kaj se vidi od proca i to je to. Ma mora tu uć jedan bočni, a?

17 godina
Radeon HD5850 iskustva

Ja sam se zbog tih shranja sa ventovima i riješio kućišta...

Meni sada netreba nijedan vent,ali ostavio sam jednog da mi hladi cooler od procesora i vrm-ove na matičnoj i to scythe slipstream na samo 500rpm-a.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

sta ko moj spaljeni frend drzis dijelove u kaseti? Smijeh

btw ventilatora nikad dosta, osobno imam 2x230mm i 5x120mmIzlanuo se

16 godina

Wauu, pa koje ti to kućište kad ih možeš toliko strpat, Antec, Nzxt, ili?

16 godina
Hyperion kaže...

Ja sam se zbog tih shranja sa ventovima i riješio kućišta...

Meni sada netreba nijedan vent,ali ostavio sam jednog da mi hladi cooler od procesora i vrm-ove na matičnoj i to scythe slipstream na samo 500rpm-a.

Kad bih se ja riješio kućište komp mi ne bi drugo trajalo, brat mi ima 4 godine, ali on to ne bi dirao, no kad bi došli gosti 100% bi se dogodila katastrofa. Zato si ti sretnik

16 godina
protjeran
Toni2000 kaže...

ja je recimo drzim u otvorenom kucistu, a najvisu temp sam postigao kad je bila clockama na max i pri naponu od 1350mV temp se popela do 90 stupnjeva, al to sam napravio samo za bench.

kuciste mora biti zatvoreno jel onda ventovi i protok zraka nemaju veze sa vezom..

16 godina
neaktivan
Radeon HD5850 iskustva

Ja držim komp na stoliću jednom, odmah pokraj monitora...

sve mi je tu nadohvat ruke, a neće mi se ništa proliti jer nemam braću, a gosti ga definitivno ne diraju jer niti ne znaju što je toSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jesi još išta sredio s kompom?
17 godina
stipica_zd kaže...

Ja držim komp na stoliću jednom, odmah pokraj monitora...

sve mi je tu nadohvat ruke, a neće mi se ništa proliti jer nemam braću, a gosti ga definitivno ne diraju jer niti ne znaju što je toSmijeh

Ja sam sebi posebno napravio... Na prvoj drvenoj polici je matična zašarafljena za policu, na drugoj (ispod nje) je napajanje i 2 harda i to sve stoji na 4 kotačića. Komp je 10cm od mene, itekako mi je sve na dohvatu ruke i uopće se nebojim da će se išta prolit po tome.

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ja sam sebi posebno napravio... Na prvoj drvenoj polici je matična zašarafljena za policu, na drugoj (ispod nje) je napajanje i 2 harda i to sve stoji na 4 kotačića. Komp je 10cm od mene, itekako mi je sve na dohvatu ruke i uopće se nebojim da će se išta prolit po tome.

Znam vidio sam slike. I ja ću svoje postati u slike vašeg hardvera..

Kako si matičnu zašarafio? Meni stoji na staklenom stoliću tako da ništa ne mogu, samo sam stavio onu rozu podlogu dobivenu s matičnom...

17 godina
neaktivan

Može link od slika da bacim oko

Konzolitis - destroying games since PS 2
16 godina
neaktivan
Radeon HD5850 iskustva

ako na ovo misliš....

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Radeon HD5850 iskustva
Evo, istestira san ovaj uredski 5850. Koristija san rthdribl (real time dx9 hdri test) i pustija san ga 4 sata. Max temperatura mu je bila 83°C, kuciste je CM690 (nema ventove na bocnoj stranici). Sta u biti nije tolko lose, al ocekiva san puno manje. 
I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stipica_zd kaže...
Hyperion kaže...

Znam vidio sam slike. I ja ću svoje postati u slike vašeg hardvera..

Kako si matičnu zašarafio? Meni stoji na staklenom stoliću tako da ništa ne mogu, samo sam stavio onu rozu podlogu dobivenu s matičnom...

Probušio sam rupe u drvetu, progurao 50mm M4 šaraf na drugu stranu i gore stavio maticu i podlošku i stegao, i onda sam stavio još jednu maticu ali skroz na vrhu je i onda ti matična stoji na tim maticama i sa gornje strane matične sam stavio isto m4 matice,ali neke razdužene.

15 godina
neaktivan

Vidim da svi imate krdo ventova. Bum si i ja još jedan stavio. Otvorio bih kućište, ali imam garanciju na njega dvije godine pa mi se čini onda bezveze to upropaštavat. Odneso bum tam di sam kupio kantu nek mi oni stave i to je to.

Hvala svima na odgovorima

17 godina
protjeran

nea ti potrebe ako ti odgovaraju temp u kućištu? Radje pogledaj malo system specifikacije pa vidi koliko aktivnih fanova imaš unutra?Namigiva

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
15 godina
protjeran
Zvonimir Zubić kaže...

Wauu, pa koje ti to kućište kad ih možeš toliko strpat, Antec, Nzxt, ili?

hehe nisi pogodio

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice