Nabavio sam navedenu grafu i nezeli mi davati sliku. Pokusavam je spojiti na konfiguraciju pod "Moj PC"
Imam samo jedan 6-pinski konektor, ne i 8 pinski na svom 400W napajanju.
Unaprijed hvala!!!
Nabavio sam navedenu grafu i nezeli mi davati sliku. Pokusavam je spojiti na konfiguraciju pod "Moj PC"
Imam samo jedan 6-pinski konektor, ne i 8 pinski na svom 400W napajanju.
Unaprijed hvala!!!
Sasvim jasan problem, preslabo napajanje!
Probaj kod nekog frenda ako ima jace napajanje.
Ta grafa jest stara,al treba cijela elektrana da ju pokrene.
Preslabo napajanje. Definitivno. Točka.
I da, u grafu trebaju biti prikopčani svi power konektori koje ona traži.
Eventualno neke koje traže 1x 6-pin i 1x 8-pin rade i s 2x 6-pin uključeno...
Neaktivan.
Zaboravio sam napomenuti da BIOS stane na POST screenu, ali ne freeza jer mogu nasljepo uc u BIOS, Znam po zvuku, iako nema slike, monitor je u stand By.
Imam ispravno codegen napajanje od 600W, ima samo jedan ali 8-pinski konektor. Jel to dovoljno da ju pokrene?
Zaboravio sam napomenuti da BIOS stane na POST screenu, ali ne freeza jer mogu nasljepo uc u BIOS, Znam po zvuku, iako nema slike, monitor je u stand By.
Imam ispravno codegen napajanje od 600W, ima samo jedan ali 8-pinski konektor. Jel to dovoljno da ju pokrene?
Nabavi onaj adapter, molex > 6pin pa probaj. Meni grafička pali ali ne daje sliku, bojim se da ide u špaher.
Nabavi onaj adapter, molex > 6pin pa probaj. Meni grafička pali ali ne daje sliku, bojim se da ide u špaher.
ova grafa moja inace i nije ispravna, samo baca crtice i tockice zv. "Artefakte" kako vec kaze, jeftino sam je nabavio, mislim da bi je flash BIOS-a spasao, ili pecenje ili "prelemljivanje" lemilicom na vruci zrak.
ova grafa moja inace i nije ispravna, samo baca crtice i tockice zv. "Artefakte" kako vec kaze, jeftino sam je nabavio, mislim da bi je flash BIOS-a spasao, ili pecenje ili "prelemljivanje" lemilicom na vruci zrak.
Onda definitivno pećnica, slabije napajanje bi ju pokrenulo da je ispravna, veća snaga je potrebna pod većim opterećenjem.
Onda definitivno pećnica, slabije napajanje bi ju pokrenulo da je ispravna, veća snaga je potrebna pod većim opterećenjem.
A lemilica na vruci zrak?
Neaktivan.
Neaktivan.
A nista onda cu sutra obaviti u pecnici. Samo me strah da ne eksplodiraju kondenzatori, kao sto je bio slucaj s mojom grafom koju sam prvu isao peci, samo zato sto je bacala artefakte i freezala u igricama, i eto peha. Od tad nisam ni pokusavao ni jednu grafu peci....
kao prvo s lemilicom na treba pol sata i nemoze nis skurit ako pazi. koji k.. pricas.
s lemilicom mozes tocno odabrana podrucja odabar koaj ces grijat.
Neaktivan.
tebi nije uspjelo, nekom je, u čemu je sad problem
Neaktivan.
i sta na kraju da delam 
i sta na kraju da delam 
To napajanje nece nju pokrenut pa taman imas tri u seriju spojena takva. Kad zamjenis napajanje onda mozes probat jel radi , ako ne radi pecnicu zagrij.
i sta na kraju da delam 
To napajanje nece nju pokrenut pa taman imas tri u seriju spojena takva. Kad zamjenis napajanje onda mozes probat jel radi , ako ne radi pecnicu zagrij.
U seriju? S tim pogotovo ne bi radilo 
šalim se naravno, znam da nisi mislio ozbiljno :)
paralelno moze ali u seiriju nikako xD
Napravio sam molex to 6pin, i pokusao, za slabiju grafu je funkcionalan, al za ovu, opet nema sanse ni da je mrdne, al eto s jednim 6-pin konektorom svijetle 2/3 crvene lampice na grafi, sad kad sam ukopcao i drugi 6pin svijetli samo jedna crvena...
Vidim pise na netu da su te lampice crvene za preslabo napajanje upozorenje...
Hoce li mi Scythe 700w biti dovoljno? Dali je to kvalietetan izbor?
Bit će. Je, kvalitetan je izbor.
haha, iz iskustva znam da zdere puno struje, tak da sretno 
imam jedno napajanje na koje sam zaboravio, sad se sjetio xD
PFC, SL-500A / 500W
moze li to napajanje pokrenut tu mrcinu ili?
To je Inter-Tech? Ne bi držalo.
PFC, SL-500A / 500W
Probaj, ništa te ne košta.
PFC, SL-500A / 500W
Ne.
Pećnica ti može (možda) pomoć oko artefakta ali ne i oko crvenih ledica koje se pale na grafičkoj. Ja sam se riješio problema artefakta pečenjm grafe ali kad je se javio problem s paljenjem računala, odnosno nije se grafička palila, nije pomogla pećnica.
PS. Imam više nego dosta jako napajanje za moju grafičku tako da čisto sumnjam da mi je do napajanja ali u tvom slučaju je svakako nejako napajanje pa ti ga ne škodi prominit.
Pećnica ti može (možda) pomoć oko artefakta ali ne i oko crvenih ledica koje se pale na grafičkoj. Ja sam se riješio problema artefakta pečenjm grafe ali kad je se javio problem s paljenjem računala, odnosno nije se grafička palila, nije pomogla pećnica.
PS. Imam više nego dosta jako napajanje za moju grafičku tako da čisto sumnjam da mi je do napajanja ali u tvom slučaju je svakako nejako napajanje pa ti ga ne škodi prominit.
Lampice rade u skladu s napajanjem. Na jos slabije napajanje od mog cooler mastera pale se sve 3 ledice.
Na 2x 6pin na mom CoolerMasteru od 400W = Srednja lampica svijetli.
1x 6pin na mom CoolerMasteru od 400W = Prve dvije lampice svijetle
Mislim da cu nabaviti novi novcati coolermaster extreme power duo 600W, dali mi je to mudra odluka?