Radeon 9200SE, clock?

poruka: 3
|
čitano: 2.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Radeon 9200SE, clock?

Pozdrav svima!

Našao sam ovu dosta staru AGP grafulju u starom kompu na tavanu, a radi mi savršeno. (prije sam imao integriranu, pa je sve savršeno prema toj)

Ali, neke igre i dalje nemogu igrat... :(

Pa da vas pitam, ima li uopće šanse da je natjeram da radi brže i kako?

Hvala!

EDIT: ovo je ta:

Windows is easier than Linux, in the same way that crapping your pants is easier than going to the bathroom
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 11:42 (beno101).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Radeon 9200SE, clock?
beno101 kaže...

Pozdrav svima!

Našao sam ovu dosta staru AGP grafulju u starom kompu na tavanu, a radi mi savršeno. (prije sam imao integriranu, pa je sve savršeno prema toj)

Ali, neke igre i dalje nemogu igrat... :(

Pa da vas pitam, ima li uopće šanse da je natjeram da radi brže i kako?

Hvala!

EDIT: ovo je ta:

Moze se overclockat ali neces previse dobit s tim jel ta grafička je sam po sebi preslaba.

Skini ovaj program [KLIK].Nakon sto si instalirao pokreni program i odi u settings.Sad gore u tabu izaberi Miscellaneous i dolje stavi kvacicu na Remove Radeon 9000...9200 clock stisni back i sad mozes clockat {#}.Preporucio bi ti da polako dizes taktove.(P.S Core taktove ces moc vise dizat ali  Memory taktove neces moc bas previse).

15 godina
neaktivan
Radeon 9200SE, clock?

Overclock je apsolutno neisplativ, predlažem da prodaš tu karticu za 50kn i doplatiš 100kn za kakvu 7300GT za AGP sa DDR3 memorijom, ili 7600GS..

Za 150kn se vjerujem da nešto naći, a brže je od te tvoje više nego duplo, i ima SM3.0 za novije igre.

Nekakva X800 bi ti također super sjela za AGP ali one su SM2.0, negdje je to manje bitno, negdje igre pak izgledaju kao Doom2 bez SM3.0.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice