Radeon 4850

poruka: 39
|
čitano: 2.732
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Radeon 4850

prije je bio kalkulator mislim na linksu za potrošnju struje,možda i sada ima, nebih znao

17 godina
protjeran
16 godina
Radeon 4850
autorov komentar

ja mislim da je dovoljno 400 w gle sliku na kalkulatoru

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 14:34 (Mitch).

1 0 hvala 1
17 godina
protjeran

bit će ti sigurno dovoljno za tu konfiguraciju,ali danas, sutra ako budeš ubacivao još koju komponentu (primjerice ubaciš jači procesor) može ti se desit da ti neće biti dovoljno jako, samo na to upučujem

ja sam ubacivao još jedan hard radi povečanja kapaciteta i nisam mogao, jer je jednostavno bilo pre slabo.

ja sam si svakako htjeo kupiti danas sutra jače napajanje, tako da mi taj hard nije izvisio, sad sam s ovim napajanjem miran za svakojake perverzije

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 14:36 (livadasb).
17 godina
Mitch kaže...

Kupio bih 4850 za 1100 kn max moze neki link za tu karticu a da je kvalitetna i da ima dobro hlađenje ?

P.S Ako netko ima iskustva s njom, moze neki savjet za kupnju i odrzavanje ?

Bilo bi ti puno pametnije da se preorijentiraš na Nvidiu, jer su zadnje serije 4850 i 4870 gotovo kod svih proizvođaća problematične s obzirom da je zbog pada cijene pala i kvaliteta izrade, dakle lageri su prepuni, prodaja je osjetno pala, a krajnji kupci imaju samo probleme i reklamacije. Toliko od mene, a da poslije nebi bilo nisam znao !!!
MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Radeon HD3870 x2 1GB I HDD Samsung SpinPoint F1 750GB I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
16 godina
neaktivan
logan kaže...
Mitch kaže...

Kupio bih 4850 za 1100 kn max moze neki link za tu karticu a da je kvalitetna i da ima dobro hlađenje ?

Bilo bi ti puno pametnije da se preorijentiraš na Nvidiu, jer su zadnje serije 4850 i 4870 gotovo kod svih proizvođaća problematične s obzirom da je zbog pada cijene pala i kvaliteta izrade, dakle lageri su prepuni, prodaja je osjetno pala, a krajnji kupci imaju samo probleme i reklamacije. Toliko od mene, a da poslije nebi bilo nisam znao !!!
 Uredu bi bilo da si mu preporučio neku Nvidiu koja je u tom rangu(9800GTX+).Ali ova podcrtana rečenica je stvarno glupost da veča nemre biti.Ja sam prije dva tijedna uzeo XFX HD4870 i nikakvih problema nisam imal.
A to sa reklamacijama(UVIJEK IH JE BILO I UVIJEK ČE IH BITI) i od ATI-a i od Nvidie.
MICROMAN
16 godina
autorov komentar
microman kaže...
logan kaže...
Mitch kaže...

Uredu bi bilo da si mu preporučio neku Nvidiu koja je u tom rangu(9800GTX+).Ali ova podcrtana rečenica je stvarno glupost da veča nemre biti.Ja sam prije dva tijedna uzeo XFX HD4870 i nikakvih problema nisam imal.
A to sa reklamacijama(UVIJEK IH JE BILO I UVIJEK ČE IH BITI) i od ATI-a i od Nvidie.
 upravo tako
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
autorov komentar
F1-IVO kaže...

Bez problema.Pogledaj u komentarima da i taj tip koji je dao misljenje ima HD 4850.

Ima i jaču konfu od mene pa mu drzi
16 godina
Radeon 4850
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Evo uskoro kupujem ovo :

http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+400W%2C+CORSAIR+CX+Series+CMPSU-400CXEU%2C+ATX2+v2.2%2C+120mm+vent.&option=artikl&id_kategorija=052757&id_artikl=052.757.007

i ovo: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=6028

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice