Problemi sa nvidia 8400gs

poruka: 6
|
čitano: 1.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ovaj me problem zivcira i zelio bi znati dali da uzimam novu grafu ili da kako rijesim ovu

comp mi se smrzne i blica mi ekran svaki 5s  ako nekoliko puta kliknem cujem tut u kućištu

nvidia 8400gs(pasivni kuler)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problemi sa nvidia 8400gs
prototype sony kaže...

ovaj me problem zivcira i zelio bi znati dali da uzimam novu grafu ili da kako rijesim ovu

comp mi se smrzne i blica mi ekran svaki 5s  ako nekoliko puta kliknem cujem tut u kućištu

Meni se događala slična stvar pred jedno godinu dana , doduše sa drugom grafičkom ali možda pomognem. Otišao sam u servis i rekli su mi da je moguće da mi dva ili više hardvera rane na identičnoj frekvenciji te "smetaju" jedno drugom. Rješenje je bilo da sve drivere ponovo instaliram ,ali nakon svakog instaliranog restartam komp jer se kao ponovnim paljenjem navodno izbjegava taj problem sa frekvencijom. Napominjem samo da se instalacijom više drivera odjednom nemora dogoditi ta stvar, ali postoji mogućnost. Meni je na sreću bilo upravo to. Nakon toga sve je normalno funkcioniralo.

Pozdrav

17 godina
prototype sony kaže...

Pa zar nismo riješili problem?

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/problem-koji-zivcira-nv_-4display-error/55229.aspx?page=0&jumpto=959422&sort=asc&view=flat

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan
boxer kaže...
prototype sony kaže...

Pa zar nismo riješili problem?

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/problem-koji-zivcira-nv_-4display-error/55229.aspx?page=0&jumpto=959422&sort=asc&view=flat

cini se da nismo

15 godina
neaktivan

i da

ovaj problem se i prije desavao i jedno je vrijeme prestao

i evo opet

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE:Problemi sa nvidia 8400gs