Problem s physxom

poruka: 10
|
čitano: 1.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s physxom

ovako..imam grafu 6870 i sve sto vidite pod moj PC, i sad sam dodao 8800gts u treći slot da bude a physx...

ali dok pokušavam instalirati drivere od nvidije 285verzija mi dođe do blue screena i restarta kompa. da li je imao netko takve probleme,ili je jednostavno grafička prdnula?

neda mi se sad vaditi 6870 staviti samo 8800gts da ju provjerim dal radi..ali ako budem morao onda ću..

u biti još nije problem s physxom nego s driverima ili s grafom.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 22:20 (u_hall).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s physxom

Moras skinuti poseban mod, koji dozvoljava ATI/AMD i Nvidia grafu da "zajedno" rade.

Evo ti link, ovde sve imas: Nvidia i ATI

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 18:17 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s physxom
Leopard_st kaže...

Moras skinuti poseban mod, koji dozvoljava ATI/AMD i Nvidia grafu da "zajedno" rade.

Evo ti link, ovde sve imas: Nvidia i ATI

pa od tuda sam i skinuo mod ali nisam drivere sam skinuo s nvidijine stranice i ne mogu ih instalirati... ali i njih treba prvo instalirati...a poslije taj mod..ne?

16 godina
neaktivan
Problem s physxom

bump....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s physxom

Koji je kod plavog ekrana koji dobijas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

pa onaj error ili ti ga blue screen kad npr. cpu testa radis pa zafriza pa je blue screen ...taj error dobijam...ako sam dobro odg. na pitanje

16 godina
Jel ti pise samo ' windows has stopped to prevent itd. ' ili npr ' IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL'.
Jesi prvo pocistio drivere od Atija sa driver sweeperom, pa instalirao Ati pa nVidia drivere?
I am Sinistar. I hunger!
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Jel ti pise samo ' windows has stopped to prevent itd. ' ili npr ' IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL'.
Jesi prvo pocistio drivere od Atija sa driver sweeperom, pa instalirao Ati pa nVidia drivere?

pa ne znam što je točno pisalo ali je bio blue screen... nsam prvo počistio drivere s sweperom(nisam znao da treba)ali to znači da ih treba brisati ili šta?

15 godina
neaktivan
u_hall kaže...
Leopard_st kaže...

pa onaj error ili ti ga blue screen kad npr. cpu testa radis pa zafriza pa je blue screen ...taj error dobijam...ako sam dobro odg. na pitanje

Svaki BSOD ima svoj code.

npr. BSOD code 101 je da fali Vcore.

16 godina
u_hall kaže...
8ax kaže...

pa ne znam što je točno pisalo ali je bio blue screen... nsam prvo počistio drivere s sweperom(nisam znao da treba)ali to znači da ih treba brisati ili šta?

Ja nisam, ali bi trebalo.

I am Sinistar. I hunger!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice