Problem sa hd 4670

poruka: 6
|
čitano: 1.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa HD 4670

E ovako, danas sam kupio HD 4670,  do tad sam imao integriranu GMA 3100, i kada sam stavio grafu u PCI E i upalio komp, na monitoru se nije ocrtalo nista, samo je bio crn sve dok kabel nisam spojio na utor od integrirane, nezz u cemu je problem, dali moram nesto riktati u BIOSu ili sto? Grafa radi, vent se vrti i svijetli Ledica! :S

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa HD 4670
da, trebas ugasit integrusu u biosu (valjda)
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
15 godina
Problem sa hd 4670

Najvjerojatnije ti je ta 4670 neispravna. Kad si na integrirki u biosu nađi opciju da ti primary grafa bude PCIEx pa pokušaj ponovno, ali mislim da je ta 4670 DOA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa hd 4670

Kako pak to napraviti, isao sam na Chipset > Southbridge > tamo neke graphic options su bili stavljeni na PCI/IGN

EDIT: Jel moguce da mi je PCI E otisao?

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 23:17 (Bazen21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa hd 4670
Bazen21 kaže...

Kako pak to napraviti, isao sam na Chipset > Southbridge > tamo neke graphic options su bili stavljeni na PCI/IGN

EDIT: Jel moguce da mi je PCI E otisao?

To je to, vidi ak oimaš opciju PCIEx/ign i to uključi, ako ne onda je to to.

Moguće i da he port otišao, ali puno češće vidim mrtve grafe nego mrtve portove ili mrtve soutbridgeve.

15 godina
neaktivan
Problem sa hd 4670

A nezz, neda mi se sad zajebavat s tim, radije to sutra, haha :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice