Problem s grafikom na PC-u

poruka: 16
|
čitano: 2.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo moj prijatelj ima problem sa grafickom ako sam siguran . Njemu se nakon desetak minuta igranja neke igrice grafika pokvari al ne da mu pade rezolucija i ostalo nego mu se sve promjeni npr. igra crossfire , pokvari mu se grafika i zidovi dobiu smajlice ljudi protiv kog igra postanu aluminijski puska mu po crni ... i svaki put drukcije se poremeti. i sad on misli da je to do graficke pa misli uzet novu graficku a sad ima Nvidia geforce 8500 gt. MOLIM POMOĆ ...HVALA... Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 10:16 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Šta se ovo stvarno nemože riješit ? Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s grafikom na PC-u

Da se možda grafička ne pregrijava? Ste probali staviti nove drivere?

15 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Da se možda grafička ne pregrijava? Ste probali staviti nove drivere?

ne , probat cemo

16 godina
neaktivan

a kod prvih 10 min je igranja bude normalno??

ako je tako onda je 99 %  do pregrijavanja..

nek ocisti komp od prasine..

1 0 hvala 0
17 godina

Moja 8500gt sa ugašenom zujalicom nije prelazila 60-70C...

No dobro neka pročisti cooler, vrati defaultne postavke ako je clockao, reinstallira drivere od grafičke i trebalo bi radit.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
smajlici na zidovima? ako je igra gusarska mozda je los crck
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
smajlici na zidovima? ako je igra gusarska mozda je los crck

može i to biti da je los crack , uglavnom ocisti kućište od prešine i updataj drivere i pokusaj ponovno , ako opet neradi javi !

15 godina
neaktivan

i da zaboravio reci , probaj staviti novi crack evo stranica pa s nje skini http://gamecopyworld.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi Hvala!!! Puno Sad Sve Odlicno Radi . Da samo znate koliko je prasine bilo ufffffffffff!!! Ali Uspjeli Smo !!! Hvala!!! jos jedan put

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

dominik, ne smiješ davat linkove za c*ack

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sorry zaboravio :DSramim se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da neotvaram novu teme bezveze jel bi mi neko mogao reči kako mogu povećati brzinu PIC-E sa 8 na 16.

Jer meni pod Bus interface kod programa GPU-Z piše da magu iskorištavati 16 a da sad trenutaćno iskorištavam samo 8.

Gledaj bus interface Gledaj bus interface
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 16:42 (Wolf88).
15 godina
neaktivan

koliki ti je GPU , jesi li ga overclocko , sa 750 MHz smanji ga na 700 MHz ili manje i problem rješen , uglavnom tako sam ga ja rješio :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 21:19 (dominik246).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako ti to nepomaže onda probaj procesor smanjiti sa npr. 2.6 GHz na 2.4 ili 2.3 GHz ako ti je neki jači procesor ako ti je slabiji onda ga smanji za najviše 0.2 GHz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Da neotvaram novu teme bezveze jel bi mi neko mogao reči kako mogu povećati brzinu PIC-E sa 8 na 16.

Jer meni pod Bus interface kod programa GPU-Z piše da magu iskorištavati 16 a da sad trenutaćno iskorištavam samo 8.

Sad ti je x8 zato jer imas dvije grafe.. A maticna ti ne podrzava Crossfire da obje grafe rade u x16 nego se spusti u x8..

Tj. Kad imas jednu grafu ti radi u x16, a kad imas dvije se smanji u x8 (te dvije grafe rade u x8 modu)..

dominik246 kaže...

koliki ti je GPU , jesi li ga overclocko , sa 750 MHz smanji ga na 700 MHz ili manje i problem rješen , uglavnom tako sam ga ja rješio :D

Pogledaj mu na slici ono ATI CF (pise enabled)

dominik246 kaže...

ako ti to nepomaže onda probaj procesor smanjiti sa npr. 2.6 GHz na 2.4 ili 2.3 GHz ako ti je neki jači procesor ako ti je slabiji onda ga smanji za najviše 0.2 GHz

Double post

ASRock K8N68PV-GLAN | AMD Athlon 64 3000+@2.4GHz | 1.5GB DDR Transcend@400MHz | VTX Radeon HD 4670 1GB GPU 800, MEM 850 | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice