evo moj prijatelj ima problem sa grafickom ako sam siguran . Njemu se nakon desetak minuta igranja neke igrice grafika pokvari al ne da mu pade rezolucija i ostalo nego mu se sve promjeni npr. igra crossfire , pokvari mu se grafika i zidovi dobiu smajlice ljudi protiv kog igra postanu aluminijski puska mu po crni ... i svaki put drukcije se poremeti. i sad on misli da je to do graficke pa misli uzet novu graficku a sad ima Nvidia geforce 8500 gt. MOLIM POMOĆ ...HVALA... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta se ovo stvarno nemože riješit ? 
Da se možda grafička ne pregrijava? Ste probali staviti nove drivere?
Da se možda grafička ne pregrijava? Ste probali staviti nove drivere?
ne , probat cemo
a kod prvih 10 min je igranja bude normalno??
ako je tako onda je 99 % do pregrijavanja..
nek ocisti komp od prasine..
Moja 8500gt sa ugašenom zujalicom nije prelazila 60-70C...
No dobro neka pročisti cooler, vrati defaultne postavke ako je clockao, reinstallira drivere od grafičke i trebalo bi radit.
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
može i to biti da je los crack , uglavnom ocisti kućište od prešine i updataj drivere i pokusaj ponovno , ako opet neradi javi !
i da zaboravio reci , probaj staviti novi crack evo stranica pa s nje skini http://gamecopyworld.com/
Ljudi Hvala!!! Puno Sad Sve Odlicno Radi . Da samo znate koliko je prasine bilo ufffffffffff!!! Ali Uspjeli Smo !!! Hvala!!! jos jedan put
dominik, ne smiješ davat linkove za c*ack
sorry zaboravio :D
koliki ti je GPU , jesi li ga overclocko , sa 750 MHz smanji ga na 700 MHz ili manje i problem rješen , uglavnom tako sam ga ja rješio :D
ako ti to nepomaže onda probaj procesor smanjiti sa npr. 2.6 GHz na 2.4 ili 2.3 GHz ako ti je neki jači procesor ako ti je slabiji onda ga smanji za najviše 0.2 GHz
Da neotvaram novu teme bezveze jel bi mi neko mogao reči kako mogu povećati brzinu PIC-E sa 8 na 16.
Jer meni pod Bus interface kod programa GPU-Z piše da magu iskorištavati 16 a da sad trenutaćno iskorištavam samo 8.
Sad ti je x8 zato jer imas dvije grafe.. A maticna ti ne podrzava Crossfire da obje grafe rade u x16 nego se spusti u x8..
Tj. Kad imas jednu grafu ti radi u x16, a kad imas dvije se smanji u x8 (te dvije grafe rade u x8 modu)..
koliki ti je GPU , jesi li ga overclocko , sa 750 MHz smanji ga na 700 MHz ili manje i problem rješen , uglavnom tako sam ga ja rješio :D
Pogledaj mu na slici ono ATI CF (pise enabled)
ako ti to nepomaže onda probaj procesor smanjiti sa npr. 2.6 GHz na 2.4 ili 2.3 GHz ako ti je neki jači procesor ako ti je slabiji onda ga smanji za najviše 0.2 GHz
Double post