Problem sa grafičkom zaključana tema

poruka: 20
|
čitano: 1.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa grafičkom

Evo nakon što sam jučer odigrao Cod na pc ugasio sma ga i otišao spavati danas se probudim i upalim pc i nešto jako ruži ja otvorim kučište kad ono grafa evo vam i video

da li da ju nosim na garanciju

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa grafičkom

Bez razmisljanja,ako imas garu(a vjerujem da imas kao sto si naveo)pravac ducan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 12:12 (tadic).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Re: Problem sa grafičkom

ok hvala na odg ma imam još nekih 1 dana garu idem sutra ju onda odnjeti 

samo nezz da li im da se javim sada na mail ili da im sutra pokažem video

15 godina
Problem sa grafičkom

E da razmišljam da si uzmem umjesto 6850 neku jaču i sa nereferntnim hladnjakom može neka preporuka iz ADM-a

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa grafičkom
Preko maila ja osobno ne bih nista rijesavao.Znas kako to kod nas ide sve usporeno i traljavo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tadic kaže...
Preko maila ja osobno ne bih nista rijesavao.Znas kako to kod nas ide sve usporeno i traljavo.

je li možda netko zna ili ti kada se vraća Sapphire 6950 dual vent verzija u adm

15 godina
Problem sa grafičkom

Prekosutra idem da ju dam na reklamaciju i vjerojatno ću da dobijem novu pa mislim izvršiti nadoplatu i uzeti ovu 

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9665

a možda ovu nezz koju od te dvije može li preporuke

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9350

ili ova

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9200

0 1.Gigabyte
1 2.XFX
11 3.Sapphire

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa grafičkom

E sada je skroz otišla 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mozda je bilo do hladnjaka ili lezaja na ventu a ovo probaj pecnicom rjesit.
14 godina
neaktivan
Nmg edit na mobu sam.

dali bis prodo tvoju da ja probam ispec ak ti nes?
15 godina
Ivanjino96 kaže...

E sada je skroz otišla 

Vrlo lako moguce da joj je otisao lezaj na ventu kako se dalo skuzit iz prvog posta....

Moguce je da ti zato i baca artefakrte jer se vent vrti u prazno i ne radi svoj posao kako spada pa su temperature skocile do nebesa i onda dosli artrfakti....

Nosi ju na reklamaciju cim prije da ti ne istekne....

Alistair Overeem vs. Brock Lesnar - Match godine 30.12.2011<3
15 godina
fireman 97 pa tko govori o pećnici tko govori o prodaji kartice baš si moron
15 godina
Problem sa grafičkom
Jesi li bio u ducanu,jesi li rijesio stvar?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tadic kaže...
Jesi li bio u ducanu,jesi li rijesio stvar?

Nisam još jer tek za tri tjedna dolazi ima sapphire 6950 pa ću ju za nju mjenajti 

15 godina
Ivanjino96 kaže...

Prekosutra idem da ju dam na reklamaciju i vjerojatno ću da dobijem novu pa mislim izvršiti nadoplatu i uzeti ovu 

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9665

a možda ovu nezz koju od te dvije može li preporuke

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9350

ili ova

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9200

Hoče li mi tko reći zašto sapphirka mene više vuće gigabyte jer ima tri venta ako ne ona onda xfx bundel mi nije bitan glavno da mi je grafa hladna i tiha a ne ko ova toxic ko mig se čuje ajde recite mi onda koju xfx ili gigabyte jer odustajem od sapphire

15 godina
Problem sa grafičkom

Ma uzmi Gigabyte, radi na povisenim taktovima i ima najbolji hladnjak od te tri navedene !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Problem sa grafičkom

imam problem sa grafičkom na laptopu. donedavno je bila instalirana i u device manageru sam je mogao naci a sad sam primjetio da je nema kao da je nestala i laptop prepoznaje samo integriranu graficku. dali netko zna mozda di je problem i sta bi tribalo napraviti?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Tako se i na mojoj cuje ventilator pa kada je okrecem i ocistim cetkicom on se vrati na mesto pa radi mesec dana dobro pa se opet cuje,

a nekada pocne i kao sat cak-cik da klikce ali mene mrzi da idem da je reklamiram. 

Dobro me sluzi ovako i ne cuje se to uvek. Da mi ponude ova Cayman njesra za moju rekao bi vazi vazi daj mi Cayman od 200e posto sam moju platio 400e, al malo sutra. 

Rekao bi pogledaj racun koliko tu pise sta imas u toj vrednosti ili pare. Pristao bi od karti za menjanje samo na moju posto ima 2GB memorije, ako bi nudili 5870 od 1GB memorije samo ASUS 5870 V2, od ostalih karata bi samo pristao na referentni GTX 580. Posto sam toliko i platio moju. Ali me kazem toliko dobro sluzi karta da ne zelim da je vadim uopste iz kompa do totalnog riknjavanja venta. Inace nema nikakvih artifakata nista, radi sve normalno, stabilna, svaki driver radi lepo. Jos su optimizovani za nju. Pazite da bi ih oterao u tri lepe da mi 570 ponude za nju i 6970.

Ali ne zelim da je reklamiram jer me super sluzi karta zvao sam ih jos pre 5 meseci, oni rekli dodji da vidimo ja nisam ni otisao kada vidim sta ljudi prezivljavaju sa za EastEurope posiljkama HW.

Aftermarket nepada mi napamet da kupujem da unistavam gaaranciju, oni nece da je otvaraju jer mozda ne poprave a ja je namestim kada je okrenem.

Ili ukljucim 5 minuta na 100% fan i ona posle radi normalno. Mislim da radi za jedno 500rpm sporije racunajuci full brzinu ali nema veze.

1.5 godinu u stvari 2 ima vec ako bude izdrzao ventilator jos godinu dana ja dajem glavu, karta ce raditi. Jer one kada napune godinu dana rade 5 god. 

Ali ventilator nema sanse. Vec 6-7 meseci imam uslova za reklamaciju i jednom su mi oni namestali neotvarajuci je.

Samo se cuje klik klik kako spada ventilator kada se okrene.

To ti je prednost najacih single karti isto i napajanja i ostaloga. Sto sta god se desi ti imas racun i kazes jel nemate moj model koji mi je prirastao a srce i ekstremno sam psihicki vezan za njega(imam pravo).

OK ako nemate kada sam kupovao kartu bio je najaci model i platio sam ga toliko. Molim vas pronadjite mi model u toj ceni ili ako vam je zgodnije mozete mi vratiti novac. Dajem vam da izaberete sta je vama zgodnije i smatram sebe za veoma fleksibilnu musteriju u tom smislu.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 8:11 (Vlada011).
15 godina
Problem sa grafičkom
evo sada su me nazvali mogu odabrati grafu koju hoću i uzet ću od gigabyte hd6870 windforce uz nadoplatu od 150 kn pranja vidiš da tvoja pamet nije tako velika i da nisi bio u pravu oko povratka grafe moje da mi neće dati da nadoplatim za drugu slike za vikend kada mi dođe i kućište corsair 400r

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa grafičkom
Riješeno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice