Problem sa grafickom ??! ( Help!)

poruka: 3
|
čitano: 1.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam graficku HD4870 x2 overclocked, stara je oko 3 i pol' godine. nikad do sad nije bilo problema, sve je vrtila sve je radilo nista nije stekalo.
zadnjih 2-3 tjedna mi se prilikom igranja igrica pojavljuju cudne teksture, boje se mijesaju pojavljuju se šarene crtice i točkice i često mi piše  "Display Driver stopped responding and has recovered!"

nisam uopce znao sto trazit na internetu koji je naziv problema kako opisat te cudne texture i crtice i tockice. imam najnovije drivere instalirane, graficku cistim redovito pazim ju i mazim i neznam u cemu bi bio problem, pokuso sam uzet par SS-ova ali se nevidi problem bas najbolje cim se uspijem dokopat (ocito cu mobitelom morat slikat) cu postat i sliku. 
molio bih ukoliko netko zna o cemu se radi dali se moze popravit neka se ne srami i neka slobodno napiše štogod korisno, jer sam se pomirio da je graficka pri kraju i moram ju mijenjat 

najgore od svega je što mi se ovo javlja samo kod određenih igrica, ponekad kad igram wow ali ne tako cesto, ali nakon 20minuta igranja dote2 odma krenu šarenit ekran crte i tockice, i skyrim isto dok igram teksture se "grče" i "pigaju" na sve strane, a za razliku od toga dok igram league of legends ništa se ne javlja, cak niti kad igram po 2-3 sata

pokušao sam smanjit grafiku na midium i low ali nema poboljšanja, mozda je cak i monitor krivac jer je kupljen za bozic 2008.

Inace temperatura graficke je oko 55 stipnjeva u idleu i max 70-80 prilikom igranja igrica ili pri rendaeriranju videa (pošto se bavim obradom multimedije)

dva tužna smajlica =( =( 

Vrane nebom šestare
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 9:28 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom ??! ( Help!)
da da....sve ti te 4870x2 dodu na isti problem na kraju, na svom izdisaju su pa bacaju "sarene boje" po ekranu, jedino kako je mozes popravit jest da je ispeces, ali cekaj da neki kolega odgovori pa da cujes drugo misljenje!
Lp
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina

Grafa polako odlazi ! Vjerojatno ti je jedino rijesenje da ju ispeces !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice