Problem sa GeForce 9600GT

poruka: 7
|
čitano: 1.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Evo ovako: Imam Gefore 9600GT Green Edition grafu. Naime,problem je u tome što, cod4,cod5,cod6,Far cry 2 rade sasvim normalno,sve se vrti na visokim detaljima (kada igram,igram na 1280x1024 jer mi je takav monitor) a naprimjer, NFS Shift,GTA 4,Red Faction Gurilla se ne zele uopce pokrenuti,pise npr nfs.exe has occurred a problem,we need to close...

a Dirt 2 mi se smrzne u pola igre i moram resetirat komp. Aha da,imam instalirana 2 programa na kompu,XP i sedmicu,na sedmici mi ne zeli instalirati drivere od toga,dode do pola i dalje ne ide. Kod frenda sve navedene igre rade normalno sa istim CD-om. Ja mislim da  je stvar u grafi,jer sam negdje na netu citao da su neki imali s njom problema.

Imam od komponenata:

Matična: Gigabyte 78G

Procesor: AMD Athlon 5400+

3 gige rama

Mozda meni nije nesto kompatibilno,ne znam u cemu bi mogao biti problem,pa ako vi znate mozda,ili imate neku ideju,bio bi zahvalan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa GeForce 9600GT

Skini najvonije drivere od ovog linka:http://www.nvidia.com/Download/index5.aspx?lang=en-us i instaliraj ga.....i resetiraj komp i pogledaj onda za igre....možda nece zato što su piratske?

15 godina
neaktivan

Jesam,skinuo sam najnovije drivere. Igre su piratske,alli kod frenda sve radi normalno sa tim istim CD-om

16 godina
neaktivan

nemoraju nuzzno bit noviji driveri bolji...

dali ti se zamrzavanje pocelo desavat nakon novih drivera ili od kada imas karticu??

0 0 hvala 0
16 godina
Slavuj kaže...

Pozdrav!

Evo ovako: Imam Gefore 9600GT Green Edition grafu. Naime,problem je u tome što, cod4,cod5,cod6,Far cry 2 rade sasvim normalno,sve se vrti na visokim detaljima (kada igram,igram na 1280x1024 jer mi je takav monitor) a naprimjer, NFS Shift,GTA 4,Red Faction Gurilla se ne zele uopce pokrenuti,pise npr nfs.exe has occurred a problem,we need to close...

a Dirt 2 mi se smrzne u pola igre i moram resetirat komp. Aha da,imam instalirana 2 programa na kompu,XP i sedmicu,na sedmici mi ne zeli instalirati drivere od toga,dode do pola i dalje ne ide. Kod frenda sve navedene igre rade normalno sa istim CD-om. Ja mislim da  je stvar u grafi,jer sam negdje na netu citao da su neki imali s njom problema.

Imam od komponenata:

Matična: Gigabyte 78G

Procesor: AMD Athlon 5400+

3 gige rama

Mozda meni nije nesto kompatibilno,ne znam u cemu bi mogao biti problem,pa ako vi znate mozda,ili imate neku ideju,bio bi zahvalan

jel to ona kartica sto si je stavio u oglas za 600 kn ?????

17 godina

Na Windows 7 pusti da OS sam preko windows updatea skine potrebne drivere, nemoj ništa sam instaliravati pa provjeri hoće li raditi. Trebalo bi.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
17 godina

crackovi ne valjaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice