Problem sa driverom za grafičku karticu

poruka: 38
|
čitano: 7.859
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Oprosti novi sam... :D hm... meni je bolji black zbog preglednika ima gore ovaj tigers koji mi je fora.... dali to mogu kako izbjeci i smijem li instalirati sp3 na ovom programu... moram li instalirat xp  jer fakat mi se neda ovaj tjedan sam 5 puta to radio.... :(

THCino-vutra-cod2.com :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

BUDE LI STA DANAS???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne postoji WIndows XP Black Edition!! 99% imaš problema zbog tog tzv "Black Edition" Windowsa! To je neki jazavac stavio neke, skinove, drivere, i ine gluposti i nazvao Black Edition.

WIndows XP SP3 ili Windows 7 i 99% da će tvoji problemi nestati.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Problem sa driverom za grafičku karticu
THCdino kaže...

BUDE LI STA DANAS???

Kao da su forumaši plaćeni da odgovaraju na njegove postove. Pihhh, ta arogantnost kod djece danas je nezamisliva.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan

haha hvala doktore... haha da niste placeni... i da ja nisam dijete... a dobro hvala na ne pomoci.... nez sta da kazem... valjda ste u pravu ali ja mislim da se problem moze rijesiti i bez ponovnog instaliranja windowsa jer je sve isto kao i na xp-u bas kao sto si rekao samo su skinovi i takve stvarcice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neka mi netko odgovori sta da radim.... dali stvarno moram ponovo instalirati windowse????????? nemojte me molim vas..... dosta mi je kernel debugera.... i ttrazenja programa... moze li mi onda netko poslati program sa licencom da ne skidam sve drivere posebno???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa driverom za grafičku karticu
doktor1 kaže...

Ne postoji WIndows XP Black Edition!! 99% imaš problema zbog tog tzv "Black Edition" Windowsa! To je neki jazavac stavio neke, skinove, drivere, i ine gluposti i nazvao Black Edition.

WIndows XP SP3 ili Windows 7 i 99% da će tvoji problemi nestati.

ali mene uvjek sjebe ovaj 1 % :((( problemi s tiim kompom odkad ga imam.... :(((

14 godina
neaktivan

Znaci definitivno xp gore???

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice