Problem sa Accelero Xtreme 4870x2

poruka: 5
|
čitano: 1.168
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam jedan cudan problem sa gore navedenim hladnjakom. Danas sam igrao GTA Episodes from the Liberty i odjednom mi se ugasio komp. Kad sam ga iso otvoriti i ponovno upaliti vidio sam da od 3 venta na hladnjaku od grafe rade samo 2. Moje pitanje je do cega bi to mogli biti jer cudno kako 2 rade a 3. ne...zar da je crko hladnjak ne bi svi trebali biti ugaseni???

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa Accelero Xtreme 4870x2
GeForce kaže...

Imam jedan cudan problem sa gore navedenim hladnjakom. Danas sam igrao GTA Episodes from the Liberty i odjednom mi se ugasio komp. Kad sam ga iso otvoriti i ponovno upaliti vidio sam da od 3 venta na hladnjaku od grafe rade samo 2. Moje pitanje je do cega bi to mogli biti jer cudno kako 2 rade a 3. ne...zar da je crko hladnjak ne bi svi trebali biti ugaseni???

Htel si (valjda) pitat ako crkne jedan vent da bi trebali crknut svi... Ne, jer su def. spojeni u paralelu.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
17 godina
neaktivan

to sam i mislio...nego sta da radim sad?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa Accelero Xtreme 4870x2
GeForce kaže...

to sam i mislio...nego sta da radim sad?

Kolki ventovi su gore ?

Uglavnom mislim da ih mozes zamjenit s stock ventovima od Intela, oni imaju kontra osovinu (kao i na Arctic-u) nego obicni ventovi...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 23:03 (Batista).
17 godina
neaktivan

imam one obicne sta se dobiju sa coolerom...probat cu nesto iskemijat

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice