Pomoć oko konfe

poruka: 6
|
čitano: 1.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć oko konfe

Ispricavam se ako nisam odabrao pravi podforum za ovu temu.Naime imam jos jedan malo stariji PC bez grafe,pa sam mislio uzeti sapphire hd 5670 512MB GDDR5,ali neznam oće li ju procesor moći pratiti.Procesor je AMD Athlon 64 X2 4200+,imam jos 2gb ram,.. dakle dali cu moci do kraja iskoritisti grafu uz ovaj proc ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć oko konfe

Mal offtopic...ako se zelis rijesit tog x2 athlona a da je 939 socket ja sam kupac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć oko konfe

Procesor je socket am2 i nije na prodaju.

0 0 hvala 0
14 godina
Pomoć oko konfe

Malo ga ocni i radit ce super to.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć oko konfe

Koji hladnjak da krknem na njega da ga mogu malo vise ocnit ? :P ako ga ja budem oc-ao nece biti struje u cijeloj ulici mjesec dana :P

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć oko konfe
980X kaže...

Koji hladnjak da krknem na njega da ga mogu malo vise ocnit ? :P ako ga ja budem oc-ao nece biti struje u cijeloj ulici mjesec dana :P

Katana 3 i oc na 2.6,2.7 ghz.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 18:56 (zoharbizo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice