Pomoc gtx 580

poruka: 57
|
čitano: 5.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoc GTX 580 ili nesto drugo

Pozdrav.Mislim kupit novu grafu u linksa trenutno imam gtx 295 al treba mi nesto jace sa dx11.Mislija sam uzet gtx 580 gianward phantom 3giga ona je oko 4500 kuna.Dali se to isplati ili se moze nac neka jeftinija a da nece bit puno slabija od nje i da ce vrtit sve nove igre na max i dali se isplati dat jos 1000 kuna vise i uzet 6990 jer stvarno bi volija da mi grafa koju uzmem posluzi bar 2 godine za igrat igre i da mi sve klizi na max detaljima ;).Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Pomoc gtx 580

Zašto u Linksa koji je skuplji poprilično od ostalih i zašto 3gb?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Pomoc GTX 580 ili nesto drugo
njuskalo1983 kaže...

Pozdrav.Mislim kupit novu grafu u linksa trenutno imam gtx 295 al treba mi nesto jace sa dx11.Mislija sam uzet gtx 580 gianward phantom 3giga ona je oko 4500 kuna.Dali se to isplati ili se moze nac neka jeftinija a da nece bit puno slabija od nje i da ce vrtit sve nove igre na max i dali se isplati dat jos 1000 kuna vise i uzet 6990 jer stvarno bi volija da mi grafa koju uzmem posluzi bar 2 godine za igrat igre i da mi sve klizi na max detaljima ;).Hvala

Pa uzmi neku 580 za 3500 kn, zašto bacati 1000 kn?

14 godina
Pomoc gtx 580

Znam da je links najskuplji al mi je najblizi i mogu tamo provuc na 12 rata amerikan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoc gtx 580

Link -pogledaj si malo bolje cijene hd 6990

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Pomoc gtx 580

Sve sam vidija cijene i znam da je links najskuplji al on mi je jedini u splitu i tamo mi je sad dostupno sve i vec sam reka to mogu provuc na karticu.I dajte jos neko misljenje da znam jer ja mislim da sutra popodne idem nesto uzet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pomoc gtx 580

ZOTAC GTX580 AMP2, 3GB 4100kn

E pa kad vec hoces dati toliko novaca, kupi ovu

pwn too much... http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/agent_00klc/stats/235876928/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
njuskalo1983 kaže...

Sve sam vidija cijene i znam da je links najskuplji al on mi je jedini u splitu i tamo mi je sad dostupno sve i vec sam reka to mogu provuc na karticu.I dajte jos neko misljenje da znam jer ja mislim da sutra popodne idem nesto uzet.

Evo, šta fali ovoj?

14 godina
agent_00klc kaže...

ZOTAC GTX580 AMP2, 3GB 4100kn

E pa kad vec hoces dati toliko novaca, kupi ovu

vidija sam to al neznam kakav je taj proizvodjac jel to isto kao i gianward phantom ili je losija izvedba

17 godina
njuskalo1983 kaže...

neisplativo potpuno,imaš dobru grafu i na tvom mjestu bi sačeka novu generaciju , za te novce češ tada moći kupiti nešto puno jače

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
14 godina
Pomoc gtx 580

volija bi da mi neko kaze kakvu razliku izmedju nekih grafa naprimjer jeli se puno grije,dali je puno bucna,kakava je razlika izmedju serije od 1.5 giga i 3 giga memorije i takve stvari

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jakovp kaže...
njuskalo1983 kaže...

Evo, šta fali ovoj?

Uzmi ovu šta ti je @Jakovp predložio jer ako igraš na 1080p (pretpostavljam) 3gb ti ne treba, to je bacanje para i ne bih vidio nikakvu razliku u performansama. Isto tako na 6990 nemoj ni pomišljati jer je neisplativa po mom mišljenju, barem u Linksa...

Isto tako razmisli o gtx 570 jer nije neka prevelika razlika u performansama između nje i gtx 580 a možeš proći i više od 1000 kn jeftinije

14 godina
dery kaže...
njuskalo1983 kaže...

neisplativo potpuno,imaš dobru grafu i na tvom mjestu bi sačeka novu generaciju , za te novce češ tada moći kupiti nešto puno jače

sve to stoji,al prijatelju sad imam neku mogucnost to uzet i tija bi iskoristit na neku high end grafu :)

15 godina
Pomoc gtx 580

Sto reci nego da je savrsena, samo ti ja predlazem ako ne koristis vise monitora tocnije ako koristis 1080p onda radije uzmi jednu od 1536Mb

Ova od 3gb je prijevara, 3gb je za velike reze, za 1080p je dosta 1,5gb.

Toplo ti preporucam ovu :http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+ASUS+GeForce+GTX+580%2C+1536MB+DDR5%2C+HDMI%2C+DualDVI%2C+DP%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.788

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pomoc gtx 580

Ovo uzmi dostupna je u splitu ima 3GB i odlićan cooler...

http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+ZOTAC+GeForce+GTX+580+AMP2+Edition%2C+3072MB+DDR5%2C+HDMI%2C+DualDVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.831

Zotac i Gainward ti je jedno te isto...

Makar ti je 3GB bezveze uzimat...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Brega55 kaže...

Sto reci nego da je savrsena, samo ti ja predlazem ako ne koristis vise monitora tocnije ako koristis 1080p onda radije uzmi jednu od 1536Mb

Toplo ti preporucam ovu :http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+ASUS+GeForce+GTX+580%2C+1536MB+DDR5%2C+HDMI%2C+DualDVI%2C+DP%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.788

e vidis to nisam zna znaci sta vise giga memorije to je za vece rezolucije i ova grafa mi se za sad cini dobra al nije dostupna u splitu :)

16 godina
neaktivan
njuskalo1983 kaže...
Brega55 kaže...

e vidis to nisam zna znaci sta vise giga memorije to je za vece rezolucije i ova grafa mi se za sad cini dobra al nije dostupna u splitu :)

nema veze sta nije dostupna u splitu, narucis i dostupna je prvom sljedecom posiljkom.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
njuskalo1983 kaže...
Brega55 kaže...

Ta Asusova je poprilično skupa. Ako ti odgovara možeš razmisliti i o sli-u ili crossfire-u, nešto tipa 2x gtx 560ti . Ima bi osjetno bolje performanse u odnosu na gtx 580 za istu cijenu

17 godina
Pomoc gtx 580

Sad ti je prilika ok. samo bi mene osobno jako grizlo da sad kupim grafu koju će uskoro neka duplo jeftinija iz sljedeće gen. pregazit.Ova gtx580 je ništa drugo nego rebrandirani fermi.Dok će nova gen. biti nešto drugo i dosta jače za dx11.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...
njuskalo1983 kaže...
Brega55 kaže...

Ta Asusova je poprilično skupa. Ako ti odgovara možeš razmisliti i o sli-u ili crossfire-u, nešto tipa 2x gtx 560ti . Ima bi osjetno bolje performanse u odnosu na gtx 580 za istu cijenu

a neznam za sad bi uzeja samo jednu i da bude top :)

17 godina
njuskalo1983 kaže...

a neznam za sad bi uzeja samo jednu i da bude top :)

pa najača ti je ova od zotaca amp2

14 godina
dery kaže...

Sad ti je prilika ok. samo bi mene osobno jako grizlo da sad kupim grafu koju će uskoro neka duplo jeftinija iz sljedeće gen. pregazit.Ova gtx580 je ništa drugo nego rebrandirani fermi.Dok će nova gen. biti nešto drugo i dosta jače za dx11.

znas kakav sam ja,kad zapnem za uzet nesto to mora bit u jedan dan inace nista od toga :) i necu se puno grist jer cu uzet neku pilu da jede sve igre bar 2 godine pa mi nije onda zao bacit pare.Sutra moram neku uzet i odma cu bacit slike ovamo :)

16 godina
neaktivan
njuskalo1983 kaže...
dery kaže...

znas kakav sam ja,kad zapnem za uzet nesto to mora bit u jedan dan inace nista od toga :) i necu se puno grist jer cu uzet neku pilu da jede sve igre bar 2 godine pa mi nije onda zao bacit pare.Sutra moram neku uzet i odma cu bacit slike ovamo :)

preporucam ti da pricekas jos malo.. još uvijek imaš odličnu karticu, a taman onda kad dođe nova serija za koji mjesec lijepo uzmes i uzivas {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

Šta si se ti uvatija kućišta??? Čovik kupuje grafičku! I reka je da neće sli a ti mu opet nudiš sli

15 godina
Volume kaže...

Šta si se ti uvatija kućišta??? Čovik kupuje grafičku! I reka je da neće sli a ti mu opet nudiš sli

Ima dosta malo kučište i grafa bi mu stalno vent bio preko 50% treba uzeti novo kučište ako če uzimati zvijer od grafe

14 godina
Pomoc gtx 580

Ova grafa je stvarno odlicna al je nekako ruzna ajme ja jos imam prozirnu stranicu od kucista i tocno sidim pola metra od njega i svako malo bacim pogled i cesto cistim imam osjecaj kad bi nju uzeja da bi mora zalipit neki komad samo da je negledam :) a vidit cu jos cu pogledat malo po netu ove kartice sta ste stavili pa cu se odlucit sutra ako ko ima jos neku pametnu kombinaciju nek posalje ovde :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 16:24 (njuskalo1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ivanjino96 kaže...
Volume kaže...

Ima dosta malo kučište i grafa bi mu stalno vent bio preko 50% treba uzeti novo kučište ako če uzimati zvijer od grafe

Kućište mu je ok i ne vidim zašto ne bi mogao staviti novu grafičku u njega. Ako ima mista za gtx 295 koja ima nikakav hladnjak pa radi ok onda stvarno ne vidim u čemu bi bija problem s npr. asusovom mrcinom koja ima tri slot hladnjak

14 godina
protjeran
njuskalo1983 kaže...

Ova grafa je stvarno odlicna al je nekako ruzna ajme ja jos imam prozirnu stranicu od kucista i tocno sidim pola metra od njega i svako malo bacim pogled i cesto cistim imam osjecaj kad bi nju uzeja da bi mora zalipit neki komad samo da je negledam :) a vidit cu jos cu pogledat malo po netu ove kartice sta ste stavili pa cu se odlucit sutra ako ko ima jos neku pametnu kombinaciju nek posalje ovde :)

Uzmi asusovu i nećeš pogriješit jer ti govorim iz iskustva.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice